Cavani Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, McLeod said: Naravno da je smisleno i tacno, jer alfa soj ima R0 7-10 puta nizi od ovih sad mutiranih sojeva, sto znaci da stizemo blizu moci prenosa malih boginja, a protiv takvih bolesti apsolutno nista osim zakljucavanja u staklena zvona ne pomaze. Tako da, da, da ljudi nisu samoziva stoka i da se ovo sranje napalo odmah na pocetku, danas bi guglali kako bese kovil, kovid 15, ne, kovid 19. Steta sto se nije desilo sve u Kini pa da mozemo odmah da ga napadnemo i zavarimo ljudima brave u stanu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, blond said: Australija na 25 mil stanovnika ima 2300 umrlih, ja bi' rekao da ima nekog brizljivog promisljanja, a ti? Ja bih rekao da je rano za račun. Ne zalaziš na temu o Koroni, tamo dve godine već tvrdim da će u globalnoj pandemiji konačni obračun da bude globalno isti, uz mala, razumljiva i statistički dozvoljena kolebanja. Tako da ja to mislim odavno 🙂 I da ako imaju mere ikakvog uticaja imaju na vremensku osu, ovih +115,976 upravo doliva vodu na moju vodenicu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minutes ago, erwin said: https://www.abc.net.au/news/2022-01-08/djokovic-had-exemption-on-grounds-of-recent-covid-19-infection/100745990 16.12: https://www.posta.rs/lat/info/vest-detaljnije.aspx?ID=9436 17.12: https://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-urucio-pehare-najboljim-takmicarima-teniskog-saveza-beograda-za-2021/2s5bc4m 25.12: Katastrofa. Sad ne čudi što je krio da je pozitivan, ali da je ovoliki idiot nisam verovala, ovo se ne može pravdati ničim. Mnogo sam razočarana. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) ... (pogrešna godina, izvinjavam se svima) Edited January 8, 2022 by erwin Link to comment Share on other sites More sharing options...
prolup Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Kakav užasan lik, nerealno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 3 minutes ago, alcesta said: Katastrofa. Sad ne čudi što je krio da je pozitivan, ali da je ovoliki idiot nisam verovala, ovo se ne može pravdati ničim. Mnogo sam razočarana. Stvarno jezivo. 😞 Džabe veličina u tenisu kad je u mnogim drugim stvarima katastrofalno stanje. Bukvalno minimum inteligencije i zdravog razuma treba da NE IDEŠ okolo zaražen i glumiš kliconošu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Katastrofa je ako je znao da je zarazen i taj dan-17.dec se setkao po gradu. Ipak treba ostaviti mogucnost da je tek na kraju dana dobio rezultat pcr testa, jer mi se cini da ga nigde nije bilo narednih 10 dana od tog dana. Opet, on je neko ko moze dobiti rezultat istog dana. Ne znam sta da mislim. Edited January 8, 2022 by Losmi17 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ovo je katastrofa, ali bas... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Sad još super izgleda varijanta da je nabavio lažan test negde 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ozbiljan je kreten ispao, cak i da je cekao nalaze testa u medjuvremenu, opet je znao da su velike sanse da je zarazen. 3 minutes ago, erwin said: 17.12. https://www.zdravlje.gov.rs/vest/352608/novak-djokovic-poklonio-misovicu-najsavremeniji-skener.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valensija Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Treba biti ozbiljan idiot pa povjerovati da je covjek isao okolo zarazen. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, Valensija said: Treba biti ozbiljan idiot pa povjerovati da je covjek isao okolo zarazen. Onda laze da je bio pozitivan i ovi su ga uhvatili. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Teska Novakova bruka. Ne postoji ugao iz kojeg ovo moze izgledati iole dobro. Nakon ovoga bi morao sam da se povuce i vrati nazad. Edited January 8, 2022 by Xpert Link to comment Share on other sites More sharing options...
blond Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 7 minutes ago, urosg3 said: Ja bih rekao da je rano za račun. Ne zalaziš na temu o Koroni, tamo dve godine već tvrdim da će u globalnoj pandemiji konačni obračun da bude globalno isti, uz mala, razumljiva i statistički dozvoljena kolebanja. Tako da ja to mislim odavno 🙂 I da ako imaju mere ikakvog uticaja imaju na vremensku osu, ovih +115,976 upravo doliva vodu na moju vodenicu. Nisam baba Vanga, mogu samo da sudim na osnovu vidjenog. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Đokovićeva žalba: https://www.fcfcoa.gov.au/sites/default/files/2022-01/MLG 35 of 2022 - Applicant's submissions.pdf Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jan Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Au jebote.Podrška za brata Novaka, udarili sa svih strana. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minutes ago, Valensija said: Treba biti ozbiljan idiot pa povjerovati da je covjek isao okolo zarazen. Pa ja da sumnjam da sam zarazen i da sam radio test vec...Ne bi isao taj dan okolo.Otkud znas. Presedi kuci.Kazi radio sam test nemoj da rizikujemo.Ovako... I da je dobio test na kraju dana ne opravdava ovo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Treba biti ozbiljan idiot pa ići okolo dok postoji i minimalna verovatnoća da si zaražen (a nije bila minimalna). Jedno su stavovi o vakcinaciji, drugo je na sve to biti kliconoša. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 7 minutes ago, erwin said: 17.12. https://www.zdravlje.gov.rs/vest/352608/novak-djokovic-poklonio-misovicu-najsavremeniji-skener.php Ovo pise da je 2020. sad vidim na drugo citanje. Ali opet, ima slika s decom gore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Bez obzira na zakonske uslove za ulazak u Australiji i nastup na AO samo zbog ovih aktivnosti 17.12. ga treba deportovani nazad u Srbiji. Čak i da nije imao rezultat testa, ako si se već testirao jer je igrač Barselone sa kojim si bio u kontaktu pozitivan, lepo nakon testa sediš kod kuće dok ti ne jave da si negativan. 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 2 minutes ago, blond said: Nisam baba Vanga, mogu samo da sudim na osnovu vidjenog. Niko od nas nije, i ja mogu da pogrešim srećom bez ikakvih posledica. Ali, zasad, premisa drži vodu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blond Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 11 minutes ago, McLeod said: Da, stvarno je posebna prica da ljudi u ovoj drzavi pricaju nekome da je idiot zbog njihovih kovid pravila i kako su se borili sa pandemijom. Ne zna se ko je gori - ti sto tako pricaju dok su u Srbiji ili Srbi ovde u Australiji. A kad ih pitam da li misle da bi broj bio isti i da nije bilo restriktivnih mera, gledaju me cutke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 10 minutes ago, erwin said: 17.12. https://www.zdravlje.gov.rs/vest/352608/novak-djokovic-poklonio-misovicu-najsavremeniji-skener.php 17. децембар 2020. :))Zarad tacnosti. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3jan Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 17.12. BEOGRAD, 17. decembra (Tanjug) - U KBC Dragiša Mišović danas je pušten u rad najsavremeniji skener aparat, vredan 210.000 evra, koji će pomoći bržoj dijagnostici kovid pacijenata, a koji je toj bolnici predao najbolji teniser sveta Novak Đoković. https://www.zdravlje.gov.rs/vest/352608/novak-djokovic-poklonio-misovicu-najsavremeniji-skener.phpGledaj kako pa još neki lažni tekst podmetni, Ervine. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Just now, d3jan said: https://www.zdravlje.gov.rs/vest/352608/novak-djokovic-poklonio-misovicu-najsavremeniji-skener.php Gledaj kako pa još neki lažni tekst podmetni, Ervine. Poslato sa LYA-L29 pomoću Tapatoka Cekaj jesi ozbiljan sa ovim tvrdnjama?Jeste zeznuo sa ovom vesti ali.Bio je sa decom bio je u posti.I sad ga napadas zbog ove ne namerne greske? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts