gggggggg Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 minute ago, alcesta said: Gde su reakcije kad ti trebaju 10 eura komad. prodajem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 2 minutes ago, Tunji Awojobi said: Ako sam dobro razumeo, advokat nije osporavao pasus koji se odnosi na snimanje s Lekipom, i kad ga je sudija pitao zašto, on je odgovorio "zato što ne moram", i objasnio da je ono pomenuto samo kao dodatni faktor, uz primarni argument koji je "misquoted i recontextualised" intervju s BBC-ijem, što bi značilo da ako obore taj prvi argument, ovaj drugi automatski nije dovoljan da opravda odluku. I onda se pozvao i na neki presedan u vezi s tim. Ne znam da li će mu to proći, ali svakako deluje kao propust tužioca. Rekao je i da Novak priznaje tu gresku, ali da svakako zbog toga nije opasnost po AUS. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 27 minutes ago, Losmi17 said: Ako to bude jedan indijanac koji jedva sklapa recenice na engleskom posle 20 godina na turu, svi cemo znati ko je taj odrpanko. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) 22 minutes ago, Krava kaze mu said: mozda je plan da ovo izlaganje traje dok se turnir ne zavrsi, a meanwhile da Djoka igra svoje meceve 😄 Samo da ne bude igraš djoku. Edited January 16, 2022 by Neme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ja nigde za sve ovo vreme nisam nasao ni na jednu Federerovu izjavu oko ovoga. Nemoguce da ga novinari ne pritscu, ipak je on legenda ovog sporta, od koga ce traziti izjavu ako ne od njega. I kad sve prodje, ispita se misljenje javnosti, sponzora, medija i ostalo, izaci ce sa izjavom kako on nije hteo da se mesa dok traje proces i kako je Nole veliki igrac ali da je tenis vazniji od svih igraca i rekorda i da je zdravlje najvaznije i ljubav i cvece i foke i mir u svetu. I svi ce da ga vole i ispasce najmudriji. Kategorija ljudi: nit smrdi nit mirise. 10 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 2 minutes ago, Clash said: Ja nigde za sve ovo vreme nisam nasao ni na jednu Federerovu izjavu oko ovoga. Gospodin čovek. Sam ću da izađem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Argument mogao je da se vakcinise da je hteo... hmm pa je antivakser jer nije? Kao jos 2 miliona AUS. I 20ak tenisera koji nastupaju na AO? Zasto ste mu dali izuzece i vizu ako je problem sto nije vakcinisan? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cavani Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Itekako smrdi i Federer. Treba iznad svega biti covek, ali izgleda da je i njega i Nadala previse puta isamarao da bi bar odglumili solidarnost. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Nešto mi ovaj sudija Alsop uopšte ne uliva poverenje da će biti nepristrasan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clash Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 6 minutes ago, Neme said: Gospodin čovek. Sam ću da izađem. Odmori 24 casa 1 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 16, 2022 Author Share Posted January 16, 2022 oglasio se federer, cestitao kokinakisu sto je osvojio titulu .. . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 4 minutes ago, Martin Mystere said: Nešto mi ovaj sudija Alsop uopšte ne uliva poverenje da će biti nepristrasan. Da li glasaju javno ova trojica? Da li ce se znati ko je kako glasao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
033zero330 Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Počinjem da mislim, 1 : 2 za goste. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Senilni izlapeli jarac u ocima mu vidim da jedva ceka da ode na ku×vu koju su mu obecali 😑 Link to comment Share on other sites More sharing options...
deez nuts. Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Sudija nas pokrao, klasik srbendica momenat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 by unanimous decision...and still... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoodooDerina Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 To bi bilo to... Sledi deportacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) Kakve veze ima Novakovola istorija "nepostovanje mera" ako ih je u drzavi, gde se sudi, ispostovao sve? Edited January 16, 2022 by Predragdjape 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 I ne samo to, vec i na prethodnim turnirima gde je postovao razlicite mere koje su donosene. Prakticno nigde nije uradio bilo sta sto bi se moglo protumaciti kao rusenje pravila. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) Ne pratim stream, jel odluka doneta? Ne vidim da jeste, tako manje drame molim vas. Edited January 16, 2022 by Darko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Nece to skoro. Barem jos 2h. Link to comment Share on other sites More sharing options...
implant Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) Mučno je sve ovo, i tužno. Raspoloženje mi popravljaju kengur i emu na zastavi. Edited January 16, 2022 by implant Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ozbiljan blam Lojda. Na pitanje da li u slucaju deportacije moze biti protesta i skupova na kojima se moze siriti virus, Lojd odgovara da to nije bitno, vec je bitno to sto je Novak mnogima uzor i njegovi anti vax stavovi mogu negativno da uticu na proces vakcinacije. Kakav debil. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ja sam za mir u svetu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) Šta kaže Rafa, nijedan teniser nije veći od event-a? Možda ipak jeste. Edited January 16, 2022 by DameTIme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts