Kooineeperk Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 2 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Ok, znali smo da Srki nije baš “najoštrija olovka u pernici” ali da se lik zahvaljuje “brigadnom generalu “Mojte Gađo”” na podršci Novaku, i masa koja kliče na to, pa jebote. Hahahhahaha Jel stvarno rekao ime i prezime?Jaooo xxaxaxaxaxaxaxSent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, Gaga said: Nije valjda rekao stvoru?! Jbt, meni odmah na pameti Karpenterov Stvor Link to comment Share on other sites More sharing options...
erwin Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, wwww said: svi su aplicirali u novembru. tako se radi godinama. posle vizu ne moras da iskoristis ako resis da ne ides u Australiju. Naravno, to i kazem, dve razlicite stvari su viza i medicinsko izuzece. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, vanjabarsa said: objavio novak sliku sa treninga/ terena, pa jebace mu mater tek sad Dznuo se da trenira dok se ostali gradjani u izolaciji nadljudskim naporima bore protiv korone 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 ❤️❤️❤️❤️❤️ 8 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Srdjan se zahvaljuje Kirjosu na podrsci xD 3 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shonewizard Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Novak na terenu, full fokus na tenis. Majstor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Koliko su ga tamo izgladnjivali, sasvim dobro izgleda 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zakkturbo Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Kao neko ko radi u laboratoriji i dugo se bavio lab dijagnostikom, moram da kažem da sam iznenađena porivom da se čitaju tuđi QR kodovi i gledaju tuđi rezultati. Sad ćete vrv da mi kažete da su dostupni bili rezultati, ali stvarno smatram da to nije u redu. Mi moramo našem telu za akreditaciju da dostavljamo potpisane izjave o povetljivosti i to naših izvršilaca gde se oni, a i mi kao lab obavezujemo da nećemo tuđe rezultate iznositi i pričati o njima. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Upadajte u bandvagon dok nije prekasno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) To je Novak, to je jedno sunce svetsko, ne srpsko. On je olicenje svega ljudskog koje jedno bice moze da sadrzi. Oni koji su imali nesto protiv njega nazalost nisu to imali (?!), ali su shvatili da ne mogu nista protiv vecine slobodarskog sveta iz Juzne Afrike, Kine, Juzne Amerike i drugih drzava. Edited January 10, 2022 by McLeod 1 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Strane sluzbe sto bi Andjus rekao:s_d: Oduzmite Srkiju mikrofon.Za qr code i likove ne mogu nista da kažem ali u tekstu tih potvrda piše da je pozitivan uzorak uzet u zavodu za bio ide a negativan na Torlaku.Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicklord Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Svi normalno pričaju sad, i Đoković isto ima laganu izjavu i neki Australijski zvaničnici. Bio je tu neki dogovor koji nismo videli sigurno 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 daj neka neko otme mikrofon od srkija 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, zakkturbo said: Kao neko ko radi u laboratoriji i dugo se bavio lab dijagnostikom, moram da kažem da sam iznenađena porivom da se čitaju tuđi QR kodovi i gledaju tuđi rezultati. Sad ćete vrv da mi kažete da su dostupni bili rezultati, ali stvarno smatram da to nije u redu. Mi moramo našem telu za akreditaciju da dostavljamo potpisane izjave o povetljivosti i to naših izvršilaca gde se oni, a i mi kao lab obavezujemo da nećemo tuđe rezultate iznositi i pričati o njima. Mozes misliti gde god da odes negde konobar ti ocita QR kod van tvoje volje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
urosg3 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 3 minutes ago, erwin said: Šou, neverovatno, kredibilitet 0 Nije plava crvena pilula ipak 😉 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Predragdjape Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 1 minute ago, McLeod said: To je Novak, to je jedno sunce svetsko, ne srpskog. On je olicenje svega ljudskog koje jedno bice moze da sadrzi. Oni koji su imali nesto protiv njega nazalost nisu to imali (?!), ali su shvatili da ne mogu nista protiv vecine slobodarskog sveta iz Juzne Afrike, Kine, Juzne Amerike i drugih drzava. Hvala na pbp. 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BojanaCZV Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Uh, meni deluje kao da place na ovoj slici. Ni Ivanisevic mi nije mnogo bolji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Djordje - Novak je oslobodjen sinocnom odlukom suda od svih optuzbi. Sto znamo da nije tacno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Милица Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Jel moze da prestane ovo sprdanje sa svim i svacim? Ma imate li vi decu, roditelje kod kuce? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 42 minutes ago, Div said: Ne znam šta je gore, deportacija 3 godine, od raspa do uskrsnuća 3 dana. Gore je ovo drugo, makar za nas. Zamisli da moramo da slavimo svetog Novaka i da praktikujemo bezglutensku ishranu i obaveznu meditaciju. Elem, sada reče neki lik, pa ga režimska novinarka prekinu. Savetnik premijera Australije od 2016-2018 bio u Rio Tintu. Ovo postaje jako zanimljivo i ako verovatno nema veze, ali treba malo obratiti pažnju i na to. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Posle pitanja sa italijanske televizije gde je pitan Djordje u vezi diskrecionog prava australijske vlade da mu ipak uskrati gostoprimstvo, on je rekao da ce Novak postovati svaku odluku jer on postuje zakon. Srdjan je dodao da ce sacekati ako bude i sledece i sledece i sledece odluke ali se nikad nece sam odreci vize, sto su mu izgleda trazili, bar po njegovom tumacenju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Just now, zakkturbo said: Kao neko ko radi u laboratoriji i dugo se bavio lab dijagnostikom, moram da kažem da sam iznenađena porivom da se čitaju tuđi QR kodovi i gledaju tuđi rezultati. Sad ćete vrv da mi kažete da su dostupni bili rezultati, ali stvarno smatram da to nije u redu. Mi moramo našem telu za akreditaciju da dostavljamo potpisane izjave o povetljivosti i to naših izvršilaca gde se oni, a i mi kao lab obavezujemo da nećemo tuđe rezultate iznositi i pričati o njima. Nismo mi ceprkali po tudjim telefonima i mailovima, vec smo skenirali QR kodove sa javno objavljenih dokumenata. Postoji ogromna razlika. Nisam iz medicinskog sveta ali sam neko ko se sa PII susretao sa marketing/IT strane sto je prilicno slicno, isto tako i ja u svojim projetkima u NDA-u koji potpisem, kazem da necu obelodaniti podatke kojima imam pristup. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts