Jump to content

AO 2022


Милица

Recommended Posts

  

2 hours ago, Instinkt said:

Jel to Kyrgios odustao od AO?

 

1 hour ago, wwww said:

oficijelno nije. gde si to cuo?

on je trenutno pozitivan i u karantinu, ali u Australiji je sad drasticno skracen karantin.

 

24 minutes ago, Instinkt said:

@wwww

 

Ja ne znam kako sam uspeo uopšte da ovo pitanje postavim na ovoj temi 😂

 

Izvinjavam se, mod nek prebaci na AO. Kao da sam pročitao u ovim našim online novinama, tipa mozzartsport, eventualno b92, i to ne kao zasebnu vest, već u sklopu teksta. A sad da nađem, sizifov posao, svaka vest je o Novaku. Nadam se da igra, baš mi se gleda taj potencijalni meč sa Danilom

 

on je trenutno u karantinu, ali trenira na nekom terenu koji mu je tu dostupan. ne znam s kim trenira, valdja ima nekog sparing partnera, ali onda bi taj sparing partner trebalod a bude s njim u karantinu. kaze da nema ni fizioterapeuta ni ikoga drugog. videcemo. ali u onom podcastu ne vidim da ima fizickih problema, ne secam se sad da li je nesto rekao o simptomima.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Posle svog haosa koji se desava poslednjih 10 dana turnir me apsolutno ne interesuje.
Realno pratio sam slemove i kada djokovic nije igrao i kada je ispadao kao klinac na pocetku, ali ovaj reality koji su napravili je sramotan.
Od presude zbog public health interest ili cega god dok im pozitivni igraci najnormalnije cekaju negativan test da bi igrali na turniru, do apsolutne hajke u medijima i na internetu i sramotnog odnosa ATPa i igraca prema njemu.

Sta god da se desi na turniru ostace u senci ovog haosa i bruke.
Iskoriscen je kao orudje za skupljanje politickih poena i u Australiji i u Srbiji

  • Like 4
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Posle ove gadosti i ne gleda mi se AO... Ali opet mi se i gleda, ona znatizelja, mozda i voajerstvo, da vidim jel su se uzeli na kraju...

Navijacu za Kanadjane, nadam se da ce im ATP kup doneti boost, a i Feliks i Sapo mi deluju kao kul, talentovani momci. Naravno, i za Medu, pregotivan lik, ali cenim da ce biti malo dosadno navijati za njega.

Link to comment
Share on other sites

5 minutes ago, alcesta said:

https://www.b92.net/sport/australianopen2022/vesti.php?nav_id=2089382

 

Ovde piše da Kecmanović igra protiv Karuza... zar nije trebalo Rubljov da dođe na Novakovo mesto? 

OOP objavljen pre nego sto je sud presudio, tako da se Novak povukao posle objavljivanja OOP i onda Rubljov ostaje gde jeste (mrzi me da gledam, ali mozda mu je tu i bolje).

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 

Quote

Tennis player Dalila Jakupovic resigns from the Australian Open "I was really afraid that I would collapse," Slovenia's Jakupovic told The Associated Press. I've never had breathing problems. I actually like heat. But.. I just couldn't breathe and I just fell on the floor."

 

 

 

 

  • Tuzno 1
Link to comment
Share on other sites

Ne može u ovoj situaciji niko reći za nekog da nema nikakve šanse kad je moguće u svakom kolu da ti protivnik bude testiran pozitivno i da tako prođeš dalje. U principu samo su ovi što su skoro preležali sigurni od toga. Ko zna kako će to na kraju uticati na ishod turnira. Da je sreće da su napravili neki mehur za igrače, ali sad šta je tu je.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...