wwww Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 2 hours ago, Instinkt said: Jel to Kyrgios odustao od AO? 1 hour ago, wwww said: oficijelno nije. gde si to cuo? on je trenutno pozitivan i u karantinu, ali u Australiji je sad drasticno skracen karantin. 24 minutes ago, Instinkt said: @wwww Ja ne znam kako sam uspeo uopšte da ovo pitanje postavim na ovoj temi 😂 Izvinjavam se, mod nek prebaci na AO. Kao da sam pročitao u ovim našim online novinama, tipa mozzartsport, eventualno b92, i to ne kao zasebnu vest, već u sklopu teksta. A sad da nađem, sizifov posao, svaka vest je o Novaku. Nadam se da igra, baš mi se gleda taj potencijalni meč sa Danilom on je trenutno u karantinu, ali trenira na nekom terenu koji mu je tu dostupan. ne znam s kim trenira, valdja ima nekog sparing partnera, ali onda bi taj sparing partner trebalod a bude s njim u karantinu. kaze da nema ni fizioterapeuta ni ikoga drugog. videcemo. ali u onom podcastu ne vidim da ima fizickih problema, ne secam se sad da li je nesto rekao o simptomima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 Naježim se kad vidim da pozitivni igrači treniraju u normalnom režimu ajde da držimo palčeve da sve bude u redu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 15, 2022 Share Posted January 15, 2022 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 kako su svi zabrinuti za dobrobit i pravicnost prema svim drugim igracima - samo ne prema NDj. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borko Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ovde bi bilo lepo juriti negativan rekord po broju postova! 6 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Konacno i ova ujdruma gotova. E sad svim srcem kontra Nadala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petar 91 Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Posle svog haosa koji se desava poslednjih 10 dana turnir me apsolutno ne interesuje.Realno pratio sam slemove i kada djokovic nije igrao i kada je ispadao kao klinac na pocetku, ali ovaj reality koji su napravili je sramotan.Od presude zbog public health interest ili cega god dok im pozitivni igraci najnormalnije cekaju negativan test da bi igrali na turniru, do apsolutne hajke u medijima i na internetu i sramotnog odnosa ATPa i igraca prema njemu.Sta god da se desi na turniru ostace u senci ovog haosa i bruke. Iskoriscen je kao orudje za skupljanje politickih poena i u Australiji i u Srbiji 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Posle ove gadosti i ne gleda mi se AO... Ali opet mi se i gleda, ona znatizelja, mozda i voajerstvo, da vidim jel su se uzeli na kraju... Navijacu za Kanadjane, nadam se da ce im ATP kup doneti boost, a i Feliks i Sapo mi deluju kao kul, talentovani momci. Naravno, i za Medu, pregotivan lik, ali cenim da ce biti malo dosadno navijati za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 https://www.b92.net/sport/australianopen2022/vesti.php?nav_id=2089382 Ovde piše da Kecmanović igra protiv Karuza... zar nije trebalo Rubljov da dođe na Novakovo mesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 5 minutes ago, alcesta said: https://www.b92.net/sport/australianopen2022/vesti.php?nav_id=2089382 Ovde piše da Kecmanović igra protiv Karuza... zar nije trebalo Rubljov da dođe na Novakovo mesto? OOP objavljen pre nego sto je sud presudio, tako da se Novak povukao posle objavljivanja OOP i onda Rubljov ostaje gde jeste (mrzi me da gledam, ali mozda mu je tu i bolje). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Losmi17 Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 I ja cu znacajno manje gledati slem. Nek uzme Zverev ili Medvedev. Najbitnije da se turnir spasi od najvece posasti u istoriji sporta i gromoroznog lika koji natuca engleski nakon 20 godina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brian Setzer Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 2 hours ago, wwww said: OOP objavljen pre nego sto je sud presudio, tako da se Novak povukao posle objavljivanja OOP i onda Rubljov ostaje gde jeste (mrzi me da gledam, ali mozda mu je tu i bolje). A na koju foru je Karuzo dospeo na Noksino mesto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 6 minutes ago, stray_cat said: A na koju foru je Karuzo dospeo na Noksino mesto? Laki luzer. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
double fault Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 eno ga izjavio da je najpoznatiji ll u istoriji tenisa ....i njemu neobicno sto je u gl.zrebu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Jos pre celog ovog cirkusa, ja sam mislila da ovo osvaja Zverev i da je konacno dosao njegov slem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 31 minutes ago, Boxy said: Jos pre celog ovog cirkusa, ja sam mislila da ovo osvaja Zverev i da je konacno dosao njegov slem. koji bi to fazon bio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
wwww Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Quote Tennis player Dalila Jakupovic resigns from the Australian Open "I was really afraid that I would collapse," Slovenia's Jakupovic told The Associated Press. I've never had breathing problems. I actually like heat. But.. I just couldn't breathe and I just fell on the floor." 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boxy Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Popunjavam sad bracket, au kako izgleda Djokoviceva osmina, pa i cetvrtina dovoljno da kazem da mi odatle prolaze Bublik i Alkaraz, ne pitajte me kako 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Eto Alkarazu pril... a ne, bolje da ćutim 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 42 minutes ago, alcesta said: Eto Alkarazu pril... a ne, bolje da ćutim Vidim li ovih dana @McLeodkomentar kako Rafa nema nikakve sanse, utopicu se u ledenoj Savi po hitnom postupku 😞 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alcesta Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ne može u ovoj situaciji niko reći za nekog da nema nikakve šanse kad je moguće u svakom kolu da ti protivnik bude testiran pozitivno i da tako prođeš dalje. U principu samo su ovi što su skoro preležali sigurni od toga. Ko zna kako će to na kraju uticati na ishod turnira. Da je sreće da su napravili neki mehur za igrače, ali sad šta je tu je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Nisam zeleo da prognoziram nista, mada kad vec prozivas mislim da je doslo vreme da Zverev uzme slem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Kad smo već kod prognoze, mislim da je ovde velika sigurica finale Medvedev-Zverev. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Mislim da ce biti bar desetak pozitivnih slucajeva ukupno ( ako gledamo i musku i zensku konkurenciju ), imam neki osecaj da ce biti bas blesav i istripovan slem, nevezano samo za ovaj picvajz sa Novakom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonajzer Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Iako se čini da su mu male šanse za trofej, Nadal je veliki igrač i nikada ga ne treba otpisivati. Možda je zaista došao red na Zvereva, ali da moram, ipak bih stavio pare na Medvedeva. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts