Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

29 minutes ago, 40Wins said:

Zapeo sam nesto sa poslom pa sam uzeo da radim i pustio Pink, upravo Dejan Govnovuk Stankovic kmeci kako su ga maltretirali... Pa je u jednom momentu presisao, pa rekao Vlast nece pasti na izborima...

Ja sam pak kujnu sređivali i slušala Vučića jedno desetak minuta.

Ono što on rad je pure magic.

Dovoljno je pametan da zna da nije pametan i da unajmi nekog...ja ne znam ko je to, ali saslužuje svaki dinar/euro.

Naglašavanje na reči Oni, pa to svakih deset sekundi, pa jedinstvena Srbija, pa Oni, pa napredak, pa Oni...

Inače koleginica je odbila da ide na miting, pa su je rasporedili u međusmenu u gradu i bukvalno joj uzeli ceo dan, a ima dvoje male dece.

Samim tim i ja sam pasivni sudionik jer ja menjam nju nakon moje smene.

• Tuzno 1

Ironija veka, ljude za BG vozis RKS tablicama. 
Info, okupljanje je sutra u 2, ne znam tacni mesto, i odatle se ide 15+ kilometara do skupstine grupno PESAKA. 

I na "koreografiju" su mislili...

Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока

• Like 1

56 minutes ago, Olosh iz Junkovca said:

Bice ovo najsmornija ekskurzija u njihovom zivotu. 

Prvo putujes busom satima, onda satima hodas i stojis,

zatim si ogradjen dok on drobi i na kraju nazad u bus,

pa jos par sati.

Pokisneš ko miš....

A da ga jbs, prognoza ne deluje više tako lepo kao juče, piše da će samo nešto malo kiše biti od 15h do 17h.
A jedna lepa oluja sa grmljavinom bi baš legla na hepening.

Juče se vraćao kući tuda, postavili gomilu dodatnih ekrana, tanki, lepi , taman da ih vetar obali.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

• Like 2

Na koju foru se meri da li je skup protiv nasilja politicki, pa kao gledamo da li su uopste prisutni politicari, a ovamo skup protiv nade, govornici Vucic, Dacic...sve sami aktivisti-volonteri 🤡

8 hours ago, bohumilo said:

Nisam ovo baš razumeo, ali lično volim da budem "potrošač", da miroljubivo sarađujem i trgujem sa drugim ljudima, da i oni i ja slobodno biramo šta ćemo proizvesti, prodati i kupiti jedni od drugih (ne samo da ništa ne krademo već i jedni drugima kažemo "hvala" nakon trgovine), bili na drugim krajevima sveta ili prve komšije, umesto da jedan drugog prisluškujemo i otkucavamo svetskoj revoluciji dok nas ona pljačka, šalje u radne logore ili vodi iza kuće da nas strelja - što je neki prosečan ishod revolucionarne zajapurenosti i pregalaštva.

A ja ne volim, nema ničeg miroljubivog u trgovini jer više nema mere u ličnoj i ostaloj alavosti a javlja mi se da te mere nikad i nije bilo.

Bez šale, poslednja istinska revolucija se dogodila  u Francuskoj, davno, sve sto je došlo posle je reciklaža njenih ideja.

Moje divljenje ide Galileju, istinskom revolucionaru nauke, tamo gde je revolucijama jedino pravo mesto.

• Like 4

2 hours ago, shonke said:

A da ga jbs, prognoza ne deluje više tako lepo kao juče, piše da će samo nešto malo kiše biti od 15h do 17h.
A jedna lepa oluja sa grmljavinom bi baš legla na hepening.

Juče se vraćao kući tuda, postavili gomilu dodatnih ekrana, tanki, lepi , taman da ih vetar obali.

Sent from my SM-A525F using Tapatalk

Ja mislim da bi gradonosni oblaci najbolje uveličali feštu. Jedno par sati krupnog grada bi bilo idealno. I naravno uz jak vetar i kišu. 

• Like 1

Posted (edited)
20 minutes ago, tomas.hokenberi said:

Ja mislim da bi gradonosni oblaci najbolje uveličali feštu. Jedno par sati krupnog grada bi bilo idealno. I naravno uz jak vetar i kišu. 

19 minutes ago, 40Wins said:

Sad prognoza kaze kisa samo oko 13h. Jbg. Jedan grad kao oraJ bi bas lepo legao. 

Gde je tornado kad ti treba?

twister.gif

:s_d:

16 minutes ago, deez nuts. said:

malo nam je jedan kronos?

#kronoseffect

:default_coffee:

Edited by Kronostime
  • Ha-ha 1