Tex_Willer Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kljuc je imati uvide u mesta od 10-15k ljudi, ako tu bude pukao tipa u omeru 54-46, on izbore nikako ne može dobiti i onda se mora ustati ukoliko proglasi pobedu, sve ovo pišem jer u tim mestima pokrivenost će biti dobra i imaće se uvid prilikom brojanja glasova, takodje moraju se brzo slati podatci, nikako da se dozvole mahinacije sekti. Sto se tice pokrivenosti, možda i nije loše imati više lista i samim tim mogućnost vise ljudi koji bi nadgledali situaciju, jer ipak 1 medju x lesinara i nije bas dobra ideja. Ako postoje 3 opozicione liste, koliko one mogu imati svojih predstavnika na jednom biračkom mestu?
Perkos2 Posted 52 minutes ago Posted 52 minutes ago Izbori se ne dobijaju na dan izbora, evo sad dolazi kao neka delegacija iz Evrope da bude tu na dan izbora a on je već sve pokrao sem Sevojna. Na dan izbora sledi samo realizacija svih tih krađa. Koliku je logistiku podigao skoro je nemoguće da ne pobedi. Ima policiju sad totalno uz sebe, ima vatinaše ima para i poklona za kolebljive, ne gadi se ni jedne prljavštine. Mi imamo istinu i borbu za slobodu ali to čini mi se neće biti dovoljno za pobedu na ovim izboroma što slede po lokalu
Tex_Willer Posted 50 minutes ago Posted 50 minutes ago (edited) https://www.facebook.com/share/v/18MAmvmVa4/ @Bugl Khan Šalje vam preCednik pozdrave. Tonino Picula je najveći ustaša još od Pavelica i Luburica... Edited 48 minutes ago by Tex_Willer
robespierre Posted 43 minutes ago Posted 43 minutes ago Picula, još jedan autogol trusta mozgova iz Evropskog parlamenta. Da ne znam koliko su nesposobni pomislio bih da su ga namerno namestili da asistiraju predsedniku.
Recommended Posts