Jump to content

Vox Populi - Vox Dei

MetalHead

Recommended Posts

Evo braćo part 3 moje avanture.

Krenuo ja pešaka od autokomande do novog groblja jer ko će čekati prevoz, video na mapi kilometražu, zvao bivšu na video call, pričali ceo put, pristao sam da trčim sa njom beogradski maraton.

Definitvno treba izbegavati rakiju.

• Like 1
  • Love 4
  • Thanks 2
  • Ha-ha 27
  • WOW 1

1 minute ago, Урош19 said:

Evo braćo part 3 moje avanture.

Krenuo ja pešaka od autokomande do novog groblja jer ko će čekati prevoz, video na mapi kilometražu, zvao bivšu na video call, pričali ceo put, pristao sam da trčim sa njom beogradski maraton.

Definitvno treba izbegavati rakiju.

Ja reko' pomirili se do Novog groblja... ❤️

• Ha-ha 3

Mi (zena i bebac, gospodjica protestvuje sa dedom i babom u mom rodnom gradu) smo bili do 23h - posetili studente, videli se sa onima koje stalno vidjamo, sa onima koje nikada ne vidjamo. I bilo nam je bas lepo. Neka dobra muzika, neki osmesi i mladost, ali pre svega odlucnost!

• Like 11
  • Love 3

Mnogo dobro da ti kaem. Kao na Vudstoku. Baš mnogo sveta, za studentariju žurka tek počinje i baš im zavidim. Svi dobro raspoloženi, nijedan incident, studenti idu okolo i apeluju da se đubre baca u kantu, divni su. Odneli neke čajeve i kafe ekipi sa FDU, upoznao sam Srdana Golubovića, kul tip. Ne može ovo da se ignoriše nikako, ne bi to mogao ni jači igrač od žvale. Nadam se da će dati efekta.

• Like 20
  • Thanks 3

15 hours ago, Molina23 said:

SPC je ozbiljno obezglavljena bez Amfilohija i Atanasija i to je odavno jasno. Obojica bi danas bili zdužno uz studente i jebali mater bolesniku bez pardona. Kao što su i za života radili i trpeli naprednjačke hajke. 

Profiterije nije za komentar, ljudsko ništavilo koje će posle pada tatice sam moliti da ga isprati u Honduras.

Izvini o kom Amfilohiju se ovde radi?

Amfilohije Radović bi stao uz Aleksandra Vučića i stajao bi uz njega na mitingu u Jagodini. Taj bi anatemisao i osuđivao studente i podržavao Vučića. 

• Like 9
  • Thanks 1