Maharaja Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 4 hours ago, DameTime said: Još jednom bih ponovila vest da je Vlada Republike Srbije uskratila upisne kvote za narednu akademsku godinu sledećim fakultetima - FDU, Fakultet primenjenih umetnosti i Filozofski fakultet u Beogradu. Pod izgovorom da nisu omogućili nadoknadu nastave u ovoj akademskoj godini. Mislim da ovo i direktno demantuje priču koja se provlačila po 4umu, kako BIA buši studentske proteste preko Filozofskog. nije na filozofskom problem BIA, nego PRL, koji se direktno finansira preko Zaharove i FSB-a. Kad su nastajali kapnulo im je malo para od KP Kine, ali su ih Kinezi odjebali, plus su se tu malo međusobno popičkali. Tad ih je preuzeo FSB.
Maharaja Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago (edited) 6 minutes ago, Marvin said: Au ljudi odakle se ovo piše sa takvom sigurnošću? ako misliš na mene, poznajem ih 20 godina u raznim oblicima i raznim političkim transformacijama, plus snimci i dokumenta. Edited 15 hours ago by Maharaja
Marvin Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago 4 hours ago, Maharaja said: ako misliš na mene, poznajem ih 20 godina u raznim oblicima i raznim političkim transformacijama, plus snimci i dokumenta. Ja ne mogu 100% da tvrdim da to nije istina. Ali gro vodeće ekipe je poteklo iz aktivističkih krugova npr Krov nad glavom. U početku je tu bio i Jovo Bakić pa su se posvađali. Šta hoću da kažem? Ne znam tu nikoga lično, ali Zlatić, Velisavljević pa čak i Repajić mi više deluju kao zaluđeni nego plaćeni. Ali ok, naravno da je moguće i da grešim, nego me uvek malo trigeriju priče po društvenim mrežama gde se ljudi olako optužuju da rade za DB, Ruse, ove ili one 1
Maharaja Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jeste u početku bio Bakić, do pre novca od KP Kine. FSB ih je pazario godinu dana kasnije, gotovo do u dan.
Recommended Posts