Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kljuc je imati uvide u mesta od 10-15k ljudi, ako tu bude pukao tipa u omeru 54-46, on izbore nikako ne može dobiti i onda se mora ustati ukoliko proglasi pobedu, sve ovo pišem jer u tim mestima pokrivenost će biti dobra i imaće se uvid prilikom brojanja glasova, takodje moraju se brzo slati podatci, nikako da se dozvole mahinacije sekti.

Sto se tice pokrivenosti, možda i nije loše imati više lista i samim tim mogućnost vise ljudi koji bi nadgledali situaciju, jer ipak 1 medju x lesinara i nije bas dobra ideja.

Ako postoje 3 opozicione liste, koliko one mogu imati svojih predstavnika na jednom biračkom mestu?

Posted

Izbori se ne dobijaju na dan izbora, evo sad dolazi kao neka delegacija iz Evrope da bude tu na dan izbora a on je već sve pokrao sem Sevojna. Na dan izbora sledi samo realizacija svih tih krađa. Koliku je logistiku podigao skoro je nemoguće da ne pobedi. Ima policiju sad totalno uz sebe, ima vatinaše ima para i poklona za kolebljive, ne gadi se ni jedne prljavštine. Mi imamo istinu i borbu za slobodu ali to čini mi se neće biti dovoljno za pobedu na ovim izboroma što slede po lokalu 

• Like 2
Posted

Picula, još jedan autogol trusta mozgova iz Evropskog parlamenta. 

Da ne znam koliko su nesposobni pomislio bih da su ga namerno namestili da asistiraju predsedniku.

• Like 1
Posted
11 minutes ago, fancy said:

Šta je sad uradio?

Pa nije ništa uradio sada (a kad je nešto i uradio?) osim što ga režim neumorno koristi za propagandu protiv studenata, pa se i juče u areni našao ovenčan i u navijačkoj pesm, o čemu možeš da se obavestiš putem fejsbuk linka na prethodnoj strani.

Da je naš dragi predsednik mogao da bira koga će da mu postave na mesto kritičara tačno bi izabrao njega koji kači fotografije iz rata na tviter. Ko god da je to uradio ima nula osećaja za politiku. 

• Like 1
Posted
36 minutes ago, fancy said:

Šta je sad uradio?

Pa verovatno Robi misli da je on najbolji protivnik za Vucica zbog istorije.

Pa moze da igra na kartu ustastva.

• Like 1
Posted (edited)
15 hours ago, Edinburgh said:

Ima jos gorih od genetskog otpada - to je trojka sa Euronews: Ivan Radovanovic, Muharm Bazdulj i neki Filip Rodic.v Njihov jad mozes sada da gledas u direktnom prenosu.   

Nisi mu razbio televizor?

Sad sam se informisao da je ovaj treći, Radovanović, dugogodišnji životni partner Olivere Zekić.

Jezivo na šta su ljudi spremni za šaku evra. 

Edited by robespierre
Posted
Just now, Barkley#34 said:

Hoćeš da kažeš da je zbog šake evra životni partner Zekićke?

Ufff, za to treba mnogo više od šake evrića.

Lik izgleda kao Varis iz Igre prestola, tako da ne, ipak mislim to. 🙂 

A i Rodića i Bazdulja je REM postavio u UO RTS-a. 

Svi su uvezani kao creva. 

• Like 2
Posted

Tu je i evroposlanik EPP Davor Ivo Stir, koji ima ulogu poslednjih dana da kritikuje srpsku kupovinu kineskog naoruzanja. Jos je i poreklom iz Argentine, a svi znamo ko je posle WW II pobegao u Juznu Ameriku.

Na stranu sve, ali ovo je takodje cinjenica koju srpske vlasti lako mogu koriste.

• Like 1
Posted

Jazavci sa RTS-a u sllopu dnevnog zadatka “ Svet gori i raspada se a mi zahvaljujuci Vucicu i samo Vucicu bleja i super nam je” kazu u Sloveniji ograniceno sipanje goriva uz dodatak da je panika na sve strane.

Narvno da nisu relli da je ogranicenje samo i gradovima a da na autoputu nema ogranicenja. Da je ogranicenje sipanja na 50 litara DNEVNO po osobi.

Znaci pun rezervoar ( toliko otprilike prosecan rezervoar prima) dnevno.

Ko trosi pun rezervoar dnevno za auro koje se ne koristi u poslovne svrhe?

Posto je za privredna drustva ogranicenje 250 litara dnevno

Posted
13 minutes ago, Bul-Kathos said:

Tu je i evroposlanik EPP Davor Ivo Stir, koji ima ulogu poslednjih dana da kritikuje srpsku kupovinu kineskog naoruzanja. Jos je i poreklom iz Argentine, a svi znamo ko je posle WW II pobegao u Juznu Ameriku.

Na stranu sve, ali ovo je takodje cinjenica koju srpske vlasti lako mogu koriste.

Štirov deda je bio ustaški pukovnik i pomoćnik Maksa Luburića. Odmaglio posle rata u Argentinu. Fina karijera. Ne znam samo kako su propustili da imenuju Rolfa Mengelea na neku funkciju. 😀

Posted
2 hours ago, fancy said:

Ne nego načelo uvređene levice i razmažene desnice koji neće jedni s drugima, jer jednima malo Evrope a puno Rusije, dok je drugima malo Rusije a puno Evrope. I dok su tako zaokupljeni petingom jedni s drugima, sve ih zajedno na gomili penetrira AVova mafija.

Ne bih baš rekao. Ovi što su preostali nisu uspeli da osmisle ništa pametno, osim izanđalih šetnji. Niti postoji diplomatija, niti povezivanje sa ostalim društvenim faktorima i grupama, niti neke efikasne akcije. Sve što je pametno urađeno završilo se polovinom prošle godine, a od pompeznih najava koje su se tada videle nema ništa. Ovo se videlo još odavno:

On 3/30/2025 at 12:18 AM, DJ_Vasa said:

Teško. Svako mora da čisti svoje dvorište, i to samostalno. Ja ne znam zašto bi iko očekivao da EU čisti govna koja su ovde izasrana, a isto važi i za njih. Niko nije tukao Mađare po ušima da glasaju za Orbana, niti Nemce da glasaju za AfD, mada spisak može da se produži. Verujem da prosečnog Evropljanina zabole uvo šta laju neka Ursula fon der Lajen i Miroslav Lajčak ili šta kokodače neka Marta Kos po pitanju neke tamo budale na Balkanu.

Da se spustimo odmah i na zemlju – i ti plenumi su q-c na biciklu. Mogu oni da funkcionišu za studentske proteste, i to sasvim dobro, ali čoporativna demokratija u vođenju države ne ide. Poslednji put su probali u Atini, al' se i Sokratu nije svidelo kako to funkcionište, a o 21. veku ne treba ni trošiti reči.

Ovo boldovano će uskoro proslaviti prvi rođendan. Studentski protesti više ne postoje, objave koje imaju na instagramu se bave klasičnim pitanjima kojima se bavi(la) opozicija ili su druge, nepolitičke prirode. Slavija se po svoj prilici neće ponoviti, 15. mart takođe, a od pomenutih najava da će jesen biti vruća ostalo je jedno veliko ništa. Da bar javno pozovu na bojkot ćacilendskih firmi, kao što su Lili ili Benu, ćaciji bi osetili udarac po džepu. A koliko vidim, akcije su slabo posećene.

Lako ćemo mi za to što neki levičari i desničari neće da budu zajedno, ali malo je teže kada je i ostatak društva teško animirati. I ne, nije krivo društvo, već animator.

• Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Clash said:

Jazavci sa RTS-a u sllopu dnevnog zadatka “ Svet gori i raspada se a mi zahvaljujuci Vucicu i samo Vucicu bleja i super nam je” kazu u Sloveniji ograniceno sipanje goriva uz dodatak da je panika na sve strane.

Narvno da nisu relli da je ogranicenje samo i gradovima a da na autoputu nema ogranicenja. Da je ogranicenje sipanja na 50 litara DNEVNO po osobi.

Znaci pun rezervoar ( toliko otprilike prosecan rezervoar prima) dnevno.

Ko trosi pun rezervoar dnevno za auro koje se ne koristi u poslovne svrhe?

Posto je za privredna drustva ogranicenje 250 litara dnevno

Pa naravno izvuku iz konteksta.Bolje bi bilo i da mi uvedemo ogranicenje umesto sto se kurcimo da ima.

Jer kad presusi bice panika.

Posted
7 minutes ago, Don Dusko said:

Pa naravno izvuku iz konteksta.Bolje bi bilo i da mi uvedemo ogranicenje umesto sto se kurcimo da ima.

Jer kad presusi bice panika.

Pa i ovo što su u Sloveniji uradili više deluje kao alibi mera, tj. da bi se reklo da nešto rade. Čak i da se kod njih naće pametnjaković koji bi kupio ceo rezervoar, pa istočio, zatim napunio još i stvarao zalihe za prodaju, tamo bi ga uhapsili i odrali od kazne. Običan građanin će teško potrošiti 50 litara u jednom danu, pri čemu bi Slovenac koji hipotetički putuje negde i vraća se istog dana mogao jednostavno da natoči gorivo na drugom mestu, i tou inostranstvu, imajući u vidu veličinu Slovenije. Razne scenarije po kojima privatno vozilo putuje do BG i nazad u istom danu bez ikakvog odmora ne bih ni razmatrao.

Posted
57 minutes ago, DJ_Vasa said:

Ovo se videlo još odavno:

To si video odavno. 

Inače su protesti i akcije sasvim dobro posećeni i daju rezultate.

1 hour ago, DJ_Vasa said:

I ne, nije krivo društvo, već animator.

Društvo je sasvim dobro animirano.

Zaslugom animatora, naravno. 

Za one do kojih se nije javno doprlo (što ne znači da uopšte nije) kriv je jedan jedini, a to nije animator nego uzurpator... I njegov mafijaški klan, pretnje, ucene, prisile... čisti teror kojim vladaju.

Posted
2 hours ago, Barkley#34 said:

Hoćeš da kažeš da je zbog šake evra životni partner Zekićke?

Ufff, za to treba mnogo više od šake evrića.

Velika je konkurencija tih što bi bili partneri zekićki, zato pada cena

Posted
4 hours ago, Tex_Willer said:

Ako postoje 3 opozicione liste, koliko one mogu imati svojih predstavnika na jednom biračkom mestu?

Svaka prijavljena lista ima prava na 1 člana i 1 zamenika u proširenom biračkom odboru.

• Thanks 1
Posted
42 minutes ago, fancy said:

To si video odavno. 

Inače su protesti i akcije sasvim dobro posećeni i daju rezultate.

Ne bih rekao da sam pogrešio u izboru trećeg lica jednine. Niti mi je poznato da čoporativna demokratija funkcioniše u savremenom svetu (hint: klasičan sastanak kućnog saveta, tj. skupštine stanara ili kako se već zove), niti vidim neke konkretne rezultate. Broj ispunjenih zahteva je i dalje nula, republički izbori nisu ni na pomolu, a na ono malo lokalnih izbora je najbolji rezultat relativno tesan poraz. Lepo je to što ima ljudi, mada je percepcija broja ipak individualna. Sajmovi automobila ili knjiga imaju pristojnu posetu, ali se knjige i dalje slabo čitaju, dok je prodaja novih automobila negde na evropskom dnu.

I hajde da se manemo broja prisutnih kao bitnog indikatora. Sve i da se svaki dan okupi koliko i 15. marta, oni koji nisu juče došli u Arenu će ionako glasati za dve crvene, kilo brašna i litar ulja, eventualno i za obećanje da će staza do seoske prodavnice pića biti asfaltirana prvi put posle odlaska Turaka.

48 minutes ago, fancy said:

Društvo je sasvim dobro animirano.

Zaslugom animatora, naravno. 

Pa kako je konkretno animirano? Možeš ti da u nekom mestu animiraš sto ljudi, hiljadu ili deset hiljada, ali je problem šta će oni da rade. Ako samo besciljno šetaju, neće se desiti ništa. A ako bi samo bojkotovali kupovinu mackalica u Liliju kod onog poslanika ili kupovinu kafetina i flastera kod Benua, da vidiš kako bi ti SNS osetio po džepu.

Posted

Gledao sam u jutarnjem programu na N1 najavu izbora u Boru. 

@Arsenije Pesicimate više opozicionih lista nego pobeda u Jurolig (ne zameri na ovom lošem pokušaju patkometrije humora). Ja ne znam hoće li tako i jedna dobaciti makar do 30%? Ko je to smislio?