robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 19 minutes ago, 40Wins said: Prvo sam i ja mislio da izdrzimo neke vreme pešaka po BGu zarad višeg cilja, a onda sam ukapirao da i da budu sankcije, Hulja će nabaciti par barži preko Dunava iz Rumunije ili nizvodno od MOL-a, da njegov kriminalni kartel moze da se vozi i SNS infrastruktura da funkcionise, na nas ko jebe. On ce to sve ionako upotrebiti da poentira kako nas zle sile koje podrzavaju ustase blokadere potkopavaju i kako mozda nece moci da ispuni sva sto je obecao, a njegovo glasacko telo ionako mnogo manje zavisi od benzina u odnosu na ostale. Ja sam ubedjen da kada bi nam stvarno uveli neke ozbiljne sankcije na duzi vremenski period, digao bi se sav krupni kapital protiv njega, kao što se digao protiv Slobe pa su finansirali DOS. To je jednostavno mnogo loše za biznis, a promena vlasti mnogo više zavisi od raspoloženja ovog 1% koji drži 99% kapitala (karikiram ali kapiraš poentu) nego od njih krezubih i nas pobunjenih. 2
Clash Posted 48 minutes ago Posted 48 minutes ago Mesec dana ozbiljne nestasice goriva Hulji skida glavu sasvim sigurno.
Stiletto Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 17 minutes ago, Clash said: Mesec dana ozbiljne nestasice goriva Hulji skida glavu sasvim sigurno. Neće biti ozbiljne nestašice jer će Mol, OMV, Eko i ostali uvoziti benzin i dizel iz svojih rafinerija u inostranstvu i pokriće deo potrošnje. A Huljini glasači su izneli tri godine nestašice pod Slobom i benzin u kuvanim plastičnim flašama, ovo neće ni osetiti.
Barkley#34 Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Bilo je već u javnosti na tu temu još kad je počela igranka da nemaju kapacitete da toliko uvezu. Drugo, nije u pitanju samo gorivo za vožnju stanovništva, privreda bi gadno stradala u slučaju nestašica a to vodi daljim negativnim efektima. 1
Recommended Posts