ters Posted Wednesday at 08:48 PM Posted Wednesday at 08:48 PM Ovaj put nije jeo borsc nakon sastanka u UN.... Prosli put je napravljena citava fama od toga sto je bio treci po redu u obracanju kao o specijalnom postovanju Srbije kojim je zasluzila trece mjesto- for the record: ovaj put je pricao dan nakon Surinama i Naurua.. 4
Kooineeperk Posted yesterday at 07:36 AM Posted yesterday at 07:36 AM On 9/24/2025 at 7:13 AM, Pletilja said: Nisam ja ta koja ne razume vec oni, nekoliko bliskih prijatelja koje jos imam. Dave me kao zmija zabu da dozvolim intervenciju kod sudije sa kojim, za neki dan, imam posla zbog one prosute farbe u Novembru prosle godine. "Kupujem med od njega, dobro se znamo, tezak je i kao covek i kao sudija, pusti me da popricam sa njim" kaze mi prijateljica, sudija. "Kud bas kod njega da te rasporede" kaze kum advokat ovdasnji i dodaje "Videcu sta mogu da uradim". Necete vi nista da "uradite"! Ko se umesa u ovu pricu bice izbrisan iz mog zivota - dozivotno! Moji ljudi. A nista ne razumeju, hoce da koristim privilegiju sto oni imaju nekakav uticaj u ovdasnjem pravosudju pa su zapeli da me zastite, od cega? Od zakona? Zbog nepostovanja zakona sam i uradila to nesto, ispostavice se, sasvim benignu stvar u odnosu na sve sto je mnogo ljudi cinilo i cini vec, evo, 11 meseci od pada nadstresnice i strada neuporedivo vise od mene? Svaka privatna intervencija po pitanju presude bi znacila da sam ista kao oni koji tumace zakon kao aljbegovu slamu braneci interese rezima. Neverovatno, moji ljudi bi da brane mene a ne zakon? Moji ljudi bi da obesmisle ono sto sam uradila? Kao da nikad nisu culi Djoleta "Nek bude sve po zakonu jer red je red a jed je jed". Djole je razumeo. "I sve po zakonu tu su paragrafi pa zagrabi posteno i za veru i za neveru". Tako. Duboki naklon Vama, da je samo vise takvih kao Vi... 5 1
Barkley#34 Posted yesterday at 10:12 AM Posted yesterday at 10:12 AM Izgleda da su Delez i Lidl digli frku pa su juče imali sastanak u Vladi sa ambasadorima. https://www.danas.rs/vesti/ekonomija/uredba-ambasadori-ministri/
Don Dusko Posted yesterday at 10:15 AM Posted yesterday at 10:15 AM A sta je mislio da ce to tek tako da prodje?
Clash Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Sankcije NIS-u od 1.10. Kako ce to Zvala ishendlovati sa Rusima?
Don Dusko Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 16 minutes ago, Clash said: Sankcije NIS-u od 1.10. Kako ce to Zvala ishendlovati sa Rusima? Imao sam velicanstven govor u UN! 3
melankolic Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 15 minutes ago, Clash said: Sankcije NIS-u od 1.10. Kako ce to Zvala ishendlovati sa Rusima? Imaš konkretne dokaze za tu tvrdnju? Upoznat sam s tim da drug Krasnov pritiska EU da potpuno zaustavi ruski naftno-gasni tok ali da li postoje neke informacije u vezi sankcija NIS-u?
Stiletto Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago 9 minutes ago, melankolic said: Imaš konkretne dokaze za tu tvrdnju? Upoznat sam s tim da drug Krasnov pritiska EU da potpuno zaustavi ruski naftno-gasni tok ali da li postoje neke informacije u vezi sankcija NIS-u? Još ništa zvanično od SAD ili Rusije, samo objava Firera. https://n1info.rs/biznis/americke-sankcije-nis-u-stupaju-na-snagu-1-oktobra/
Barkley#34 Posted 15 hours ago Posted 15 hours ago Da neće vođa ponovo slavodobitno da objavi kako nas je spasao, nakon nekoliko dana tenzija i skretanja pažnje? 4
Knipex Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ne znam da li ste ispratili šta je Domagoj Margetić pisao u vezi sankcija NIS-u, prodaje jednog dela koji drže Rusi, uloga Čermaka i Franje Gregurića?
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja ofrlje bacio pogled. Njegove priče generalno zaobilazim jer je imao toliko nekih najava i balona da sam poprilično sumnjičav i da izjavi da je danas petak. 2
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ono što je sigurno je da NIS ima dozvolu OFAC koja važi samo do 01.10. Do sada su im Ameri produžavali na mesec dana, u poslednje vreme daju još kratkoročnije.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ja se nadam da je ovo samo on Vuckovo lozenje naroda kako bi na kraju ispao mesija koji sve moze i spasava u poslednji cas.
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svesna sam da bi ovaj upis trebalo da ide u odeljak vezan za nauku, ali bojim se da će mali broj forumaša videti, a već je nedovoljno promovisana tema. Od 9. oktobra, na njegov rođendan, u Narodnom domu Mihajla I. Pupina u Idvoru će biti otvorena posebna izložba, u čijoj kreaciji je učestvovala i NASA. Naime, NASA je otvorila i poslala svu (ili gotovo svu) dokumentaciju vezanu za Pupina koju ima, tako da je to baš velika stvar. Na sajtu nema nikakvih informacija, te sam im poslala mejl, da vidim do kada traje izložba, koja je cena ulaznica i još neke detalje. 10
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 1 hour ago, Don Dusko said: Ja se nadam da je ovo samo on Vuckovo lozenje naroda kako bi na kraju ispao mesija koji sve moze i spasava u poslednji cas. Zašto se nadaš da je samo loženje? Ja bih voleo iskreno da nije loženje i da puknu sankcije.
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 15 minutes ago, freethrow said: Zašto se nadaš da je samo loženje? Ja bih voleo iskreno da nije loženje i da puknu sankcije. Kad bolje razmislim ako uvedu sankcije tek tada ce biti problema za vlast. I jos vece tenzije.
freethrow Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne verujem u tu mogućnost, barem ne u prave sankcije tog tipa. To bi bilo stavljanje ekspres lonca u rernu.
Clash Posted 25 minutes ago Posted 25 minutes ago Najbolje da se napravi dzentlmenski dogovor sa Rusima da nam prodaju Nis a mi cemo im vratiti kad se ukinu sankcije. Posto im nikada nece ukinuti sankcije tako to ide u nedogled.😄 U medjuvremenu prodamo Shellu i ako im ukinu sankcije kazemo nemamo mi sa tim nista, to je Vucic obecao, vidite vi to sa Shelom i sa njim, on je trenutno u Padinskoj skeli. Mi mozemo jedino da vam damo Humanitarni centar u Nisu u kompenzaciju da ga nosite u Sibir. Mastermind i 5D sahista geopolitike, Clash. 1
Recommended Posts