Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 hours ago, DameTime said:

Još jednom bih ponovila vest da je Vlada Republike Srbije uskratila upisne kvote za narednu akademsku godinu sledećim fakultetima - FDU, Fakultet primenjenih umetnosti i Filozofski fakultet u Beogradu. Pod izgovorom da nisu omogućili nadoknadu nastave u ovoj akademskoj godini.

Mislim da ovo i direktno demantuje priču koja se provlačila po 4umu, kako BIA buši studentske proteste preko Filozofskog.

nije na filozofskom problem BIA, nego PRL, koji se direktno finansira preko Zaharove i FSB-a. Kad su nastajali kapnulo im je malo para od KP Kine, ali su ih Kinezi odjebali, plus su se tu malo međusobno popičkali. Tad ih je preuzeo FSB.

Posted (edited)
6 minutes ago, Marvin said:

Au ljudi odakle se ovo piše sa takvom sigurnošću?

ako misliš na mene, poznajem ih 20 godina u raznim oblicima i raznim političkim transformacijama, plus snimci i dokumenta.

Edited by Maharaja
Posted
4 hours ago, Maharaja said:

ako misliš na mene, poznajem ih 20 godina u raznim oblicima i raznim političkim transformacijama, plus snimci i dokumenta.

Ja ne mogu 100% da tvrdim da to nije istina. Ali gro vodeće ekipe je poteklo iz aktivističkih krugova npr Krov nad glavom. U početku je tu bio i Jovo Bakić pa su se posvađali. 

Šta hoću da kažem? Ne znam tu nikoga lično, ali Zlatić, Velisavljević pa čak i Repajić mi više deluju kao zaluđeni nego plaćeni. Ali ok, naravno da je moguće i da grešim, nego me uvek malo trigeriju priče po društvenim mrežama gde se ljudi olako optužuju da rade za DB, Ruse, ove ili one

• Like 1
Posted
18 hours ago, Barkley#34 said:

Mislim da svi mogu da pročitaju jedan besplatan članak. Ovo je dosta zanimljiv i informativan pogled na stvari, a posredno se tiče odnosa EK prema budućim izborima u Srbiji:

https://velikeprice.com/politika/eu-misli-da-zna-sta-ce-sa-srbijom/

Ne mogu da se nacudim ljudima koji imaju strpljenja da iznova i iznova potanko objasnjavaju tako osnovne stvari. Cela anti EU histerija se toliko odomacila, da svaki iole trezveni pogled bude docekan na noz, a ja zaista za to vise nemam strpljenja. Zato me toliko i izvode iz takta razni LUmpari koji preuzimaju studentski protest na politickom nivou.

• Like 1
Posted
1 hour ago, djura.net said:

Ne mogu da se nacudim ljudima koji imaju strpljenja da iznova i iznova potanko objasnjavaju tako osnovne stvari. Cela anti EU histerija se toliko odomacila, da svaki iole trezveni pogled bude docekan na noz, a ja zaista za to vise nemam strpljenja. Zato me toliko i izvode iz takta razni LUmpari koji preuzimaju studentski protest na politickom nivou.

Šteta je što ovo nisi napisao na nekom posećenijem mestu. Ne bi stigao ni da popiješ čašu vode, a već bi ti 'objasnili' da je EU samo potreban litijum i kolonija za nuklearni otpad, da im je AV 'dao' Kosovo (za koje se pita isto koliko i za Aljasku), da 'nas' EU neće jer smo Srbi & pravoslavci (jes' da kriterijumi nisu ispunjeni, al' to je ionako nebitno), da EU neće ništa d'uradi, a kada d'uradi, onda nije dovoljno, da 'nije vreme' da se govori o EU kako se Lompar i nosači šajkače sa posebnim mentalnim potrebama ne bi uvredili i tako to.