Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mislim da to na Irvinga neće ni malo uticati, jer je jednostavno jedinstvena ličnost. Jedna je od osoba za koju je teško predvideti šta će uraditi. Zbog toga je i ovakav košarkaš, pun ideja u driblinzima i kretnjama sa loptom.

Posted
9 hours ago, DameTime said:

CJ u plej inu > Portland u plej inu ❤️

Ja ga baaaš gotivim nakon ovoga:

I Stephen A bi ti trebao biti među omiljenim likovima jer je lepo rekao šta treba da se radi, još onomad

Posted
5 minutes ago, Instinkt said:

Haha pa kakav gospodin. KD ne zna šta ga je snašlo 😂

hardon je hteo da ga rokne multipurpose vakcinom ali su ga onda trejdovali 

ma sve okej, ja gotivim religiozni zen. 

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, uini said:

hardon je hteo da ga rokne multipurpose vakcinom ali su ga onda trejdovali 

ma sve okej, ja gotivim religiozni zen. 

Sve kul, ali zajeban je taj post za profi atlete

• Like 5
Posted

Imam drugara iz Egipta koji je pičio futsal 2 sata s nama tokom posta. I dalje mi nije jasno kako se nikad nije sručio u nesvest.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Posted
39 minutes ago, Instinkt said:

Sve kul, ali zajeban je taj post za profi atlete

Znam da je onaj Kante iz Čelzija igrao jako dobro kada je držao ovaj post, a ne treba pominjati koliko je teško u fizičkom smislu odraditi to što on radi.

Posted
1 hour ago, Milos 3.14 said:

I Stephen A bi ti trebao biti među omiljenim likovima jer je lepo rekao šta treba da se radi, još onomad

Naravno da ne, SAS priča kako mu dune i samo da bi isprovocirao reakciju. To da li je bio u pravu za ovu konkretnu situaciju ili ne je potpuno irelevantni, kakve on gluposti izjavljuje.

• Like 1
Posted

Odbor za hitna pitanja je dodao @Magia 2.5 boda, ali je zaključio da je cimanje da se unosi i serija koju je prognozirao, so just move on.

Zatvaram drugu rundu plejina danas popodne. 

• Like 1
Posted
Odbor za hitna pitanja je dodao [mention=39]Magia[/mention] 2.5 boda, ali je zaključio da je cimanje da se unosi i serija koju je prognozirao, so just move on.

Zatvaram drugu rundu plejina danas popodne. 
Mozes vec da ubacis i Memfis - Minesota jer krecu seriju sutra u pola 10.
  • Like 1
Posted
5 hours ago, freethrow said:

Uneo sam valjda sve.. Sve sam i prognozirao, sve beyveye

Sta ovaj tvoj sad doziva Kinga, potpao je pod Drejmond lobi. Kontam da vam je zinulo dupe za jos titula, al ne mora ovako javno 😛 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...