ćušpajz Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 (edited) ne znam, meni je to tezak shit imao si 82 tekme da se plasiras, koga briga sto nisi uspeo Edit @Barkley#34 Edited April 14, 2022 by uini 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Video sam sad da je ovo prva sezona posle 50 godina u kojoj i Lakersi i Spursi propuštaju PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 58 minutes ago, Chaos Is Me said: Video sam sad da je ovo prva sezona posle 50 godina u kojoj i Lakersi i Spursi propuštaju PO. 7 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 kajri je nakon antivaxa sada i u ramazanu. mislim, podržavam, samo kontam da će kevin odlepiti https://rs.n1info.com/sport-klub/kosarka/irving-usred-ramazanskog-posta-bog-je-sa-mnom-u-meni/ 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Mislim da to na Irvinga neće ni malo uticati, jer je jednostavno jedinstvena ličnost. Jedna je od osoba za koju je teško predvideti šta će uraditi. Zbog toga je i ovakav košarkaš, pun ideja u driblinzima i kretnjama sa loptom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 9 hours ago, DameTime said: CJ u plej inu > Portland u plej inu ❤️ Ja ga baaaš gotivim nakon ovoga: I Stephen A bi ti trebao biti među omiljenim likovima jer je lepo rekao šta treba da se radi, još onomad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Mogao bih i da zgotivim kamenka ako je ovu pauzu iskoristio za preslušavanje PD diskografije 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 1 hour ago, uini said: kajri je nakon antivaxa sada i u ramazanu. mislim, podržavam, samo kontam da će kevin odlepiti https://rs.n1info.com/sport-klub/kosarka/irving-usred-ramazanskog-posta-bog-je-sa-mnom-u-meni/ Haha pa kakav gospodin. KD ne zna šta ga je snašlo 😂 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 5 minutes ago, Instinkt said: Haha pa kakav gospodin. KD ne zna šta ga je snašlo 😂 hardon je hteo da ga rokne multipurpose vakcinom ali su ga onda trejdovali ma sve okej, ja gotivim religiozni zen. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Instinkt Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 6 minutes ago, uini said: hardon je hteo da ga rokne multipurpose vakcinom ali su ga onda trejdovali ma sve okej, ja gotivim religiozni zen. Sve kul, ali zajeban je taj post za profi atlete 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Imam drugara iz Egipta koji je pičio futsal 2 sata s nama tokom posta. I dalje mi nije jasno kako se nikad nije sručio u nesvest. Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 To je bar lako: Ispoštovao post, ali pio neku drogu 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 39 minutes ago, Instinkt said: Sve kul, ali zajeban je taj post za profi atlete Znam da je onaj Kante iz Čelzija igrao jako dobro kada je držao ovaj post, a ne treba pominjati koliko je teško u fizičkom smislu odraditi to što on radi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 1 hour ago, Milos 3.14 said: I Stephen A bi ti trebao biti među omiljenim likovima jer je lepo rekao šta treba da se radi, još onomad Naravno da ne, SAS priča kako mu dune i samo da bi isprovocirao reakciju. To da li je bio u pravu za ovu konkretnu situaciju ili ne je potpuno irelevantni, kakve on gluposti izjavljuje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Kari će igrati prvu utakmicu protiv Denvera. Nagetsi i ako su imali neku nadu, sada definitivno više nemaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 14, 2022 Author Share Posted April 14, 2022 2 hours ago, uini said: kajri je nakon antivaxa sada i u ramazanu. mislim, podržavam, samo kontam da će kevin odlepiti https://rs.n1info.com/sport-klub/kosarka/irving-usred-ramazanskog-posta-bog-je-sa-mnom-u-meni/ ne razumem zasto je ovo ovolika novost kada je i prosle sezone fastovao™ 2 hours ago, Chaos Is Me said: kamenka Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 za mene je novost, jer nisam cuo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L0shMi Posted April 14, 2022 Share Posted April 14, 2022 Ne pratiš fabulu radnje, Rumenka! Sent from my MHA-L29 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Odbor za hitna pitanja je dodao @Magia 2.5 boda, ali je zaključio da je cimanje da se unosi i serija koju je prognozirao, so just move on. Zatvaram drugu rundu plejina danas popodne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Odbor za hitna pitanja je dodao [mention=39]Magia[/mention] 2.5 boda, ali je zaključio da je cimanje da se unosi i serija koju je prognozirao, so just move on. Zatvaram drugu rundu plejina danas popodne. Mozes vec da ubacis i Memfis - Minesota jer krecu seriju sutra u pola 10. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Može da se ubaci i Celtics - Nets. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
freethrow Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 Uneo sam valjda sve.. Sve sam i prognozirao, sve beyveye 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted April 15, 2022 Share Posted April 15, 2022 5 hours ago, freethrow said: Uneo sam valjda sve.. Sve sam i prognozirao, sve beyveye Sta ovaj tvoj sad doziva Kinga, potpao je pod Drejmond lobi. Kontam da vam je zinulo dupe za jos titula, al ne mora ovako javno 😛 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted April 15, 2022 Author Share Posted April 15, 2022 izgleda da smart stvarno osvaja dpoy. bezveze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts