Chaos Is Me Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Iako se Boris Savović na kraju pokazao kao dosta mekan igrač, koji se grozio kontakta sa drugim znojavim dvometrašima, za mene je on bio neka vrsta početka preokreta, konačno smo, tad sam mislio, doveli dobrog skakača sa mekom rukom, modernog igrača koji može da parira "Duloovim zlikovcima". Ipak, tek kasnije je postalo jasno da je preokret nastupio tek kad smo na čvrstinu KKP uzvratili još većom čvrstinom. U svakom slučaju, iz nekog čudnog razloga uvek sam gotivio Savovića kao igrača. 🙂 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 30 minutes ago, Chaos Is Me said: U svakom slučaju, iz nekog čudnog razloga uvek sam gotivio Savovića kao igrača. Ja sam ga gotivio jer je neverovatan skakac, bolji osecaj za skok ne secam se da sam video u ABA. Nije samo skocnost, nije ni neki Bobi dominator visinom, rasponom ruku, nego bas taj osecaj mi je uvek bio fascinatan - na pravom mestu u pravom momentu skok. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Koliko god bio interesantan ili moderan u teoriji, pa cak i kompatibilan sa nekretninama u reketu, secanje na Tadijinu alergiju na znoj je bilo previse sveze. Recite da sam lud, ali blize srcu mi je bilo da u Subiju 'trazim' Olju Stevica. Ok, lud sam, ali centarska linija Rasko, Elton, Savovic, Subi +-×÷ Samrdzija... Neko drugo vreme, totalno 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Boris Savović je uvek vrhunski skidao lopte koju su igrale po obruču i nećkale se hoće li da udju ili ne. Kada bih sklapao savršenog igrača, uzeo bih od Karija šut, Kajrija dribling, Kobijev mentality, a od Borisa Savovića anticipaciju kod tih lopti. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 ABA liga nikad jača... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzna Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Izuzetna partija ceno belih protiv Splita Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manilla Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Jugoplastika se u grobu burgija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 5, 2022 Share Posted January 5, 2022 Just now, Manilla said: Jugoplastika se u grobu burgija. Zoran Savic place na klupi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 On 1/5/2022 at 3:51 PM, Manilla said: Boris Savović je uvek vrhunski skidao lopte koju su igrale po obruču i nećkale se hoće li da udju ili ne. Kada bih sklapao savršenog igrača, uzeo bih od Karija šut, Kajrija dribling, Kobijev mentality, a od Borisa Savovića anticipaciju kod tih lopti. Jos bar dobrih osobina i dobices Majkl Dzordana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 3 minutes ago, Redstar0356 said: Jos bar dobrih osobina i dobices Majkl Dzordana Kad pomenuo Dzordana, a pricamo o Savovicu, kad bi se Boris malo uspavao u solarijumu, nabacio dvajes' kila tetovaza i trijes' djindjuva, odradio kolor sampon... eto nama Rodmana. 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Glavni sponzor ABA lige, postao zlatni sponzor Partizana 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Bilo zauzeto mesto za kockarnicu kod vas - uleteo LuckyBet . 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Odlozeno Mornar-Krka zbog korona problema u ekipi iz Slovenije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Dragic izgleda u Cedeviti Olimpiji Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 14 hours ago, Nemam_ti_kad said: Dragic izgleda u Cedeviti Olimpiji Takve informacije stizu od nekih izvora iz Slovenije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гио94 Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Занимљив трансфер...права замјена за Блажича. Јоги, Пулен Јака, Драгић Фино дјелује бековска линија. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojdo Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) Јовановић је званично бивши у Цибони. Многи форумаши на њиховим форумима су га кривили да је успоравао таленат Гњидића. Сад ћемо видјети да ли су били у праву или су у питању нереална очекивања. Edited January 8, 2022 by Bojdo Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 6 hours ago, Bojdo said: Јовановић је званично бивши у Цибони. Многи форумаши на њиховим форумима су га кривили да је успоравао таленат Гњидића. Сад ћемо видјети да ли су били у праву или су у питању нереална очекивања. Ne znam da li je smešno ili tužno tako nešto pomisliti,a Pavićević sigurno nije bio kolegijalan sa izjavom posle meča sa Cibonom. Jovanović je napravio odličan posao sa Cibonom i teško da će naći boljeg trenera za ovu ekipu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunZero Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 juce je Cibona uspela izgubiti od Zaboka u domacici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemam_ti_kad Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Ima kod njih dosta strujanja, dosta bocnih udaraca...a malo novaca da bi svi bili mirni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Imao je bum,ali su bili poprilicna nepoznanica,kad je ''provaljen'' ledi serija poraza. Nije on usporava Gnjidica vec je usao u uzasnu seriju poraza. Kao i svaki FMP trener, propada odmah u sledecoj sezoni. Olimpija i Golemac su dobili strasan tim, tj para da naprave tim i sad ako bilo sta ne uradi u ABA i EC, to ce bit tuzan rezultat. Meni ova sezona bi trebalo da se igra u nekom bablu,nerealno je da se igra, pred gledaocima jos manje. Zalosno sto su BG klubovi i jos neki pustali navijace u onolikom broju, bukvalno degeni vode drzavu i klubove. Od tapsanja doktorima do samaranja tu mislim figurativno. Videcemo sta ce biti ali sumnjam da ce ovo stati do kraja febraura ako se ne pojavi neki novi qrac,ono sto je dobro jeste da slabi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Vlada/e/o Make a Small Foul Jovanović Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanPG Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Послато са M2007J20CG помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Košarka je nerentabilna,a u regionu opstaje samo zahvaljujući političarima koji koriste klubove za svoje akcije. Za sada samo Zvezda, Budućnost i KKP imaju tu moć da privuku političare,a i to je pitanje vremena kad će stati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Mnogo los karakter ima ova ekipa Mege. Mlada ekipa, pucaju od snage a odbranu igraju rekreativno. Niko ne moze da odbrani 1 na 1, strana pomoci ne postoji, kao i timska odbrana generalno. Meni se to ne svidja, bile su ekipe Mege koje su znale da igraju presing dobar deo utakmice i generalno da kidisu na sve, a ovde je tesko videti nekog igraca da grize u odbrani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts