Jump to content

Recommended Posts

Posted
10 hours ago, Redstar0356 said:

Ako nosis 42, u patiku mogu da stanu 2 upaljaca, to je sigurno 10 u protivrednosti kovanica. Npr ako kojim slucajem nosis martinke, mozes da naguras 5-6 upaljaca sigurno. 

Eto npr, zavijes kovanice u providnu foliju i stavis u usta, niko ti ne ide tim detektorima preko face a ti cutis dok prolazis i eto.  

Kako znaš sve to?? 😳 

🙂

Zapanjujuće kako smo inventivni za destruktivne stvari

• Like 1
Posted
2 hours ago, Kenozoik said:

Kako znaš sve to?? 😳 

🙂

Zapanjujuće kako smo inventivni za destruktivne stvari

Upaljace sam npr unosio na koncert Ace Lukasa, na Marakanu, par puta u Pionir al nisam nikog gadjao, uglavnom sam isao ja el utakmice. A mrzi me posle da trazim trafiku da kupujem upaljac  

To za kovanice sam se setio cim sam napisao post, zato je je i editovan. Mislim, setio u smislu, palo mi na pamet kako je moguce uneti. 

Za dildo vec ne mogu nista da smislim

• Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, Redstar0356 said:

Upaljace sam npr unosio na koncert Ace Lukasa, na Marakanu, par puta u Pionir al nisam nikog gadjao

Trebao si Lukasa da gadjas

• Like 9
  • Ha-ha 3
Posted
1 hour ago, pantelia said:

Trebao si Lukasa da gadjas

Radonja  bio da slusa Lukasa u Areni pre 2 godine, dominira Abom

Zoc slusa Smak, izgubio sve sto je mogao. Odgovoran je jasan, pobednici slusaju Lukasa

• Like 1
Posted
On 6/5/2022 at 2:16 PM, Nemam_ti_kad said:

Vidim delegiran Hordov za sledeci mec. Ako se ne varam on je bio kaznjen posle meca u Novom Mestu i ako sam u pravu za to, mislim da menadzment lige ne smije takve stvari raditi, da time ne doprinosi razvoju lige. 

Liga je vec dovoljno razvijena, dva evroligasa igraju u njoj. Fali jos malo kozmetickih promena, ali polako

Posted (edited)

Karlo Matković odustao od drafta ovo leto i navodno ce u sezoni 22/23 igrati za Cedevita-Olimpiju.

Edited by Borca
  • Like 1
Posted

Matkovic ipak izlazi na draft.

Pitanje je u kakvom sastavu ce igrati Cedevita Olimpija sledece sezone i u kojim takmicenjima (da li ce ABA liga nastaviti da postoji, ima li smisla nastavljati projekat koji predstavlja samo bacanje 3-4 miliona evra svake sezone bez ikakvog rezultatskog izazova i slicno).

Njima ako uz Blazica odu Muric i/ili Dragic bolje da zatvaraju radnju jer bolje domace opcije (pa i evropske igrace) nece moci da nadju. No, ne sumnjam da ce mazohisticki krenuti sezonu sa nekim Jonesom na pleju i Stephensom na centru uz jos par no name Amerikanaca, cisto da se tradicija blamiranja odrzi i ove godine.

Posted (edited)

IPAK VREDI ULAGATI U MLADE

KAKVA PRIČA ZA HRVATSKU KOSARKU(forsiranje mladih igrača) 

Ne znam sta im samo smeta Aba liga... 

Ove sezone Cibona igrala sa 9 hrvatskih igraca ispod 25 godina, tu su mladi i u Splitu i Zadru... 

Na sve to Karlo Matkovic C 2001(mozda 2 runda drafta ili prvi centar Cedevite) 

Gnjidic  PG, SG

2001 isto ide u Cedevitu, a mozda i Brankovic  C 2000

Tu je Rudan 2001,protiv Zvezde 18p 18sk

Braća blizanci Ivisic 2003 i Tišma

2002

Bosanci inaju mladog Kamenjaša 2000 C, i najbolji igrac Cibone Gegic 1998

Cibona ostaje bez mladih odmah, ali pronaći će oni jos mozda i bolje.. 

Većina ima kvalitet vec sada cak i za nase blizance 

Tu su Slovenci sa Glasom i  Stavrovom

Ima li naseg kluba koji forsira mlade igrace(ili bolje reci uopste srpske igrace)jedino Dinamik

A sad uporedimo sa nasom kosarkom...

Oni napreduju, mi rapidno propadamo

Edited by vlaDixXx
Posted
6 minutes ago, vlaDixXx said:

Oni napreduju, mi rapidno propadamo

ovo je bas vildljivo po rezultatima klubova i reprezentacija poslednjih godina

valjda ce nekome od blizanaca konacno doci iz dupeta u glavu da dovedu milijasevica i paunovica iz dinamika

• Like 2
Posted (edited)
6 minutes ago, NikadProtivKaline said:

valjda ce nekome od blizanaca konacno doci iz dupeta u glavu da dovedu milijasevica i paunovica iz dinamika

Nabroj nekog igraca ispod 25 godina i batali ismevanje.... 

Evo ja cu ti kazem šta ces mi reci Djurisic(tesko da ce igrati od Rusa Ruzencev) i Petrusev, pa i Smajli i balsa(formirani u Usa, ova dvojica poslednja katastrofalna) 

Znaci reci mi igrace ispod 25 godina, jos bolje reci mi BEKOVE.... 

8 minutes ago, NikadProtivKaline said:

Svi naši sadasnji odlicni igrači, igrali su kao MLADI, u nasim velikin klubovima....

Šta imaju Rusi I Turci zbog vrhunskim rezultata u Evropi...... 

Edited by vlaDixXx
Posted
On 6/9/2022 at 5:48 PM, Redstar0356 said:

Radonja  bio da slusa Lukasa u Areni pre 2 godine, dominira Abom

Zoc slusa Smak, izgubio sve sto je mogao. Odgovoran je jasan, pobednici slusaju Lukasa

Spoiler

• Like 1
Posted
10 minutes ago, vlaDixXx said:

Ružencev ide u Cska Moskva,Jovanovic vise nije trener Mege.....

Na njegovo mesto dolazi Marko Barać koji je poslednjih par sezona bio asistent u Igokei.

• Like 2
Posted
2 hours ago, Borca said:

Na njegovo mesto dolazi Marko Barać koji je poslednjih par sezona bio asistent u Igokei.

Jos ako vrati onaj Nick Cave look biće zanimljivo.  Lik ima štofa a živo me interesuje ko će prevoditi Bajica uvijek dobrim iskopinama, stranacima u  Igokei.

Mislim da je on tu bio ključ  jer Bajić je najvise Baja på tek onda trener.

• Like 3
Posted
29 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ode Dzikic i zvanicno. Buducnost generalno ocekuje ozbiljna rekonstrukcija igrackog kadra. Jovanovic iz Mege je potencijalni novi trener

Oni su kompletni imbecili. Ulagati toliko para, a dovoditi amatere na mesto trenera je skandalozno.

Jovanovic i Milojevic uopste i nisu treneri, nisu radili u klubovima ciji je cilj trofej, ocenjivani su godinama samo po tome da li zlatne koke imaju statistiku ili nemaju.

Cak i Dzikic je Phil Jackson za pomenutu dvojicu.

Posted

Radio je pre 10 godina u Partizanu, od tada Igokea, jedne sezone Lokomotiva i to je manje vise to - vise nego jadno.

Uporedi to sa jednim Mitrovicem, da ne pricam sa Obradovicem/Radonjicem. Prosto, ne vidim smisao u ponovnom dovodjenju skupih pojacanja samo da bi se bio treci u ABA ligi jer je na klupi daleko losiji strucnjak od trenera koje imaju rivali (cak i Golemac je imao OK sezone sa Primorskom).

Posted

Osim ako Zvezdan Mitrović nema neke veće planove zaista se samo po sebi crta da bi bio idealan za klupu Budućnosti i to kao duži projekat, ako Podgoričani uopšte imaju ikakve ambicije da mogu da skinu Beogradske blizance.

• Like 1
Posted
21 hours ago, NikadProtivKaline said:

Protiv godinu cak i dve starijih

21 hours ago, vlaDixXx said:

Nabroj nekog igraca ispod 25 godina i batali ismevanje.... 

Evo ja cu ti kazem šta ces mi reci Djurisic(tesko da ce igrati od Rusa Ruzencev) i Petrusev, pa i Smajli i balsa(formirani u Usa, ova dvojica poslednja katastrofalna) 

Znaci reci mi igrace ispod 25 godina, jos bolje reci mi BEKOVE.... 

Svi naši sadasnji odlicni igrači, igrali su kao MLADI, u nasim velikin klubovima....

Šta imaju Rusi I Turci zbog vrhunskim rezultata u Evropi...... 

Što mi ne odgovori... 

• Love 1
Posted

siguran sam da znas sta je jedan aleksandar cvetkovic radio u tom uzrastu i kakve je statistike imao

a oko hajpovanja mladih igraca i kad jesu i kad nisu talenti, samo zato sto su mladi, ili sto ih menadzer/strikan/komsija vidi u EL/NBA uz avione/kamione/milione sam pisao vec mnogo puta na ovom forumu

nemam snage za jos jednu rundu sa tobom

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...