propolis Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Hteli su da obore sopstveni rekord iz 2011 🤣🤣🤣 42 minutes ago, Kankkunen said: Možda je pogrešio u selekciji, previše je tu domaćih isluženih igrača ... Jankunas, Kalnietis, Milaknis, Ulanovas ... sve je to u padu. Ovo mi liči na komentare za Radonjinu Zvezdu pred početak sezone Mitrović, Simonović, Kuzmić, Lazić,Cirbes... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 8, 2021 Author Share Posted October 8, 2021 43 minutes ago, Kankkunen said: Možda je pogrešio u selekciji, previše je tu domaćih isluženih igrača ... Jankunas, Kalnietis, Milaknis, Ulanovas ... sve je to u padu. E sad, ako je takva politika kluba, onda je to druga priča. Dobar je trener, to stoji. Ne verujem da je do selekcije (isluženih) Litvanaca, to mi deluje da je strateško opredeljenje kluba već neko vreme da skupe sve dostupne relevantne Litvance. Moguće da mu je Mudiay došao glave, sa njim sreće nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 mudiay je sranje za euro basket jos vise nego za nba, jerbo pored neimanja suta, nema ni prostora da udje u reket i padne. that being said, ne verujem da je mudiay bio schillerov izbor, sinoc sam gledao tekmu malo pre zvezda makabi - nije ga tretirao kao igraca od kojeg ista ocekuje, bas se oslanjao na litvance. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos 3.14 Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Donekle razumem da su otpustili Šilera, ali Zdovc... No comment Žalgiris u teoriji može da igra sa svima, ali dosta zavisi od timske hemije, izgleda da to nisu uboli i zato otkaz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Jbt ovaj Hezonja je toliko streaky.Ili ga nigde nema il ti strpa 10p za 2-3min... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jelencom Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Prenosi li ovaj smrdljivi Sport klub veceras jos koju utakmicu,ili neko drugi,sta je ovo,neki tenis ,fudbal najavljen.Fuj Dobra utakmica Uniks Monako Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Koliko je Uniks imao srece sad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martin Mystere Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Kakvo izdrkavanje sudija na Vasi i generalno na igračima Efesa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Uživanje je gledati Sloukasa kako igra. 😍🔝 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Dobar je igrač Danac. Jedan od rijetkih primjera kad statističar iz malog kluba pređe na najviši nivo i odmah se uklopi. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantelia Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Misa Vacic 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 27 minutes ago, Sector said: Dobar je igrač Danac. Jedan od rijetkih primjera kad statističar iz malog kluba pređe na najviši nivo i odmah se uklopi. Nešto kao Švedjo Dobra tekma, šteta što je Vasa morao na klupu baš je bio hot 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 37 minutes ago, Sector said: Dobar je igrač Danac. Jedan od rijetkih primjera kad statističar iz malog kluba pređe na najviši nivo i odmah se uklopi. Danac je porobio i na fajnal foru protiv Efesa, maltene ih je svojerucno vratio u utakmicu sa -20. Malo je reci da sam iznenadjen kako igra, ispao je pravo pojacanje i dosta bolji igrac od Hilliarda. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Koliko je Trinki samo izvalacio od Baldwina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Inace Ife je doveden kao zamena za Jamesa na pola prošle sezone i bilo je ovde skeptika kako nije igrač za Cska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mile1 Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Farid potpisao za Cska. Ako je ostalo jos kosarke u njemu bas ozbiljan potpis 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Veoma mi se dopada roster Olija ove sezone, po 2 dobra igraca na svakoj poziciji sa Slukasom kao motorom ekipe. Odlicno igraju na pocetku. Da mi je neko pre par sezona rekao da ce Vezenkov ovoliko napredovati ne bih mu verovao. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 11 hours ago, propolis said: Inace Ife je doveden kao zamena za Jamesa na pola prošle sezone i bilo je ovde skeptika kako nije igrač za Cska. Zašto je taj CSKA čekao Pengosa pa sad i Vonamejkera ako mu veruju ... nije baš tako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 16 minutes ago, Kankkunen said: Zašto je taj CSKA čekao Pengosa pa sad i Vonamejkera ako mu veruju ... nije baš tako. Zato sto imaju love i može im se da imaju 12 igrača istog kvaliteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 1 hour ago, Kankkunen said: Zašto je taj CSKA čekao Pengosa pa sad i Vonamejkera ako mu veruju ... nije baš tako. Pa Ife nije plej. 2 hours ago, Manu said: Veoma mi se dopada roster Olija ove sezone, po 2 dobra igraca na svakoj poziciji sa Slukasom kao motorom ekipe. Odlicno igraju na pocetku. Da mi je neko pre par sezona rekao da ce Vezenkov ovoliko napredovati ne bih mu verovao. Ja sam odustao od Vezenkova na fantasyu ove nedelje misleci kako nece to ici bas tako glatko protiv Reala, ali izgleda da mu nije smetalo. Bas je napredovao, doduse dobio je i ozbiljan ugovor koji opravdava za sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 6 minutes ago, Del Piero said: Pa Ife nije plej. Nego? šta igra u CSKA, pa i u Zelenoj Gori pre toga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 4 minutes ago, Kankkunen said: Nego? šta igra u CSKA, pa i u Zelenoj Gori pre toga. U ZG ga nisam gledao, ali u CSKA igra dvojku. Ne kazem da ne ume da doda, vrlo je pristojan asistent, ali uvek je na terenu sa njim i jedan plej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hrvat iz Gospića Posted October 9, 2021 Share Posted October 9, 2021 3 hours ago, Mile1 said: Farid potpisao za Cska. Ako je ostalo jos kosarke u njemu bas ozbiljan potpis Misliš ako se federi nisu potrošili... :) Teško da je ikakve košarke ikad bilo u tom cirkusantu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts