Kankkunen Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Quote Anadolu Efes Istanbul signs Elijah Bryant for 2 season 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 @madafaka73 Slažem se uglavnom. Jako je teško rotirati 3 igrača na jednoj poziciji, iako tu imaju 1 veterana i 1 relativno mladog igrača. I prošle godine su imali tu situaciju, ali su i Danston i Plajs imali problema sa povredama, pa je to drugačije izgledalo. Očekujem da će neko u narednom periodu tu da dobije osetno manju minutažu. Videćemo koliko će se brzo Brajant uklopiti, ali svakako da će napredovati sa njime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 18, 2021 Share Posted October 18, 2021 Anzejs Pasecniks navodno interesantan Zalgirisu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Quote Α meeting that may prove to be pivotal for the future of the EuroLeague will be held today in Barcelona. The 13 clubs- shareholders are meeting without Jordi Bertomeu present to discuss their vision for the competition. More coming soon on @Eurohoopsnet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 2 hours ago, Kankkunen said: Ova dva kandidata koja se spominju su Generalni menadzeri Zalgirisa i Bajerna Paulius Motiejunas i Marko Pesic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Quote Anadolu Efes Pilsen Istanbul has shown interest in Tarik Black. He's not the only one on the list of EuroLeague champions Efesu dogorelo, mora brzo da se odreaguje ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 40 minutes ago, Kankkunen said: Efesu dogorelo, mora brzo da se odreaguje ... Znaci interesuju se za njega i jos nekog uz njega kao dodatno pojacanje ili Black i jos neki su na listi za poziciju centra pa ce izabrati jednog? Ako je prva opcija tj ako dovode vise od jednog igraca ne znam gde ce sa tolikim igracima. Doveli su vec Bryant-a ali to je da kazemo dopuna spoljne linije posto se ne zna sta ce biti sa Simonom ali u unutrasnjoj liniji imaju vec dosta igraca. Edited October 19, 2021 by Borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 Čudi me da se Miško ovako zajebao sa izborom kluba za Petruševa. Tek sad neće biti dovoljno minuta za njega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 (edited) 41 minutes ago, Sector said: Čudi me da se Miško ovako zajebao sa izborom kluba za Petruševa. Tek sad neće biti dovoljno minuta za njega. Zlobnici bi rekli da bi mogao na pozajmicu na polusezoni... Kad Cirbesu istekne ugovor. Bazinga. Edited October 19, 2021 by Geronimo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 25 minutes ago, Geronimo said: Zlobnici bi rekli da bi mogao na pozajmicu na polusezoni... Kad Cirbesu istekne ugovor. Bazinga. Potpisao je sa Efesom na godinu dana, nema tu pozajmice ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 19, 2021 Share Posted October 19, 2021 efes ima plajsa, petruseva, dunstona + singlton/moerman?svi igraju, niko se nije povredio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 20, 2021 Share Posted October 20, 2021 14 hours ago, NikadProtivKaline said: efes ima plajsa, petruseva, dunstona + singlton/moerman? svi igraju, niko se nije povredio? Mislim da su svi igrali u Milanu proslu utakmicu u EL, a zadnju u domacem sampionatu protiv Fenerbahcea u gostima nije igrao Petrusev ali to zbog ogranicenog broja stranaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Ma vise je problem sto Dunstona jebe godina proizvodnje a sto je Plajs poslovicno staklen... Imho, Dunston je tu visak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted October 21, 2021 Author Share Posted October 21, 2021 Ne može Dunston nikako biti tu višak, jer je čak i sa jednom nogom on tu daleko najbolji defanzivac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geronimo Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 (edited) Ja sam u drugom fazonu - po meni je Plajs jedan tipicni overrated centar. Obozavam kad Zvezda igra protiv njega. Kod njega mi je jedino zaista intrigantan 3p range za takvu visinu. Petrusev i Plajs mi se duplaju... Chaos brzi Edited October 21, 2021 by Geronimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 1 hour ago, Chaos Is Me said: Ne može Dunston nikako biti tu višak, jer je čak i sa jednom nogom on tu daleko najbolji defanzivac. Visak u smislu da je zreo za zamenu slicnim igracem a sa svezijom ambalazom. Doduse, imho njegovu ulogu (motivisani) Singlton moze da iznese. Da je Dunston daleko bolji defanzivac od Petruseva i Plajsa stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor_ Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Singlton je vec dve sezone teska stetocina, odigra jedan mec pa ga nema 2 meseca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 @oubrevo. Igra Mayo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Da konačno i ja vidim tu mitsku licnost na parketu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Borca Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Kakva "mitska zver" je Nebo, skace "nebu pod oblake" i zaklanja pogled ka kosu Zalgirisa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Efes gubi od Uniksa... Dok Zalgiris razbija Bajern. Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 6 minutes ago, Borca said: Kakva "mitska zver" je Nebo, skace "nebu pod oblake" i zaklanja pogled ka kosu Zalgirisa. Baš to htedoh da prokomentarišem. Isprepado je Bayernove visoke igrače kao i naše nekidan u Beogradu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Plajs, Dunston, Petrusev i Black. Ataman tek sad shvatio koliko je teško nadoknaditi odlazak Sanli-a. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTwister Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 https://www.marca.com/baloncesto/euroliga/2021/10/21/6171a37ae2704e0bbe8b456d.html Ne znam sto da mislim o ovome. Ali malo strukture ne bi skodilo. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 da li je petrusev zrtva losih rezultata efesa na pocetku sezone…ili se misko zajebao u izboru kluba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts