Lukaku94 Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Cestitke momcima na trudu i zalaganju ostavili su srce na terenu i ne moze im se nista zameriti za neugodan poraz, poraz koji ce nas motivisati da jos bolje radimo, poraz iz kojeg cemo dosta nauciti. Zadovoljni smo trenutnom formom igraca, cekamo nosioce igre da se priključe ekipi i da nastavimo borbu za titulu. Anarhija i sinovi do pobede Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 ne znam tacno ko je sombor shuffle ali nek mi dudla jajca zbog srece koje je imao citave nedelje a pogotovo juce inace, iskrene cestitke na pobedi 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 26 minutes ago, gggggggg said: ne znam tacno ko je sombor shuffle ali nek mi dudla jajca zbog srece koje je imao citave nedelje a pogotovo juce inace, iskrene cestitke na pobedi 🙂 Jokara brate 😉 kako ko je Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 Veoma ujednacena sezona i verovatno ce svaka ekipa da se bori za nesto. Elem moracu da pravim neki trejd da otvorim mesta Lopti Lopti, definicija spekulativnog adda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 10, 2022 Share Posted January 10, 2022 (edited) E ovako... 1. Kao prvo, da se IZVINIM @LayupFromTheMidget & Japancu @Itachi Uchiha jer im nisam odgovorio na poruke o trade-u ... 2. Kao drugo, vidim da pojedini malo malo provlače kroz priču trade Jaaaa ( tko je rekao Wini-e 😄 ) , ukratko: jednostavno, nigde nisam uspeo da pronađem podatak kada se Ja vraća , a kako bukvalno nemam vremena , i nikada ne stizem da pokupim nesto korisno sa FA ( jbt ni ne znam koji su igraci prodefilovali ), uzeo sam ponuđeno, da koliko toliko zakrpim povredama i COVID-om osakacenu ekipu .... ispostavilo se da je bio ogroman zajeb, ali guramo dalje... nikakvih popusta i slično nije bilo 3. @Dracarys nije bas da sam prvi put iznad crte, ali to je najmanje bitno 😛 4. @Davai Davai nije bas da si svo vreme vodio 😛 .. salu na stranu, u jednom trenutku sam mislio da cu ubedljivo izgubiti, ali izvukao me 'arden sa ass i Ingram mi doneo ft ... da sam ranije sutnuo onog nesrecnika iz Detroita, mozda bi bilo gusto i u ppm ... puno sreće 5. Cestitke svima koji su me pobedili , osim naravno za @Miskooo ... za njega zna se, duvaj ga [emoji854] 6. I ono najvažnije, vidim da me tamo neki paceri iz B ligi prozivaju, tako da zelim da uputim javni poziv sa sve Corpus delicti... Izvoli @Zvezdinho [emoji14] Edited January 10, 2022 by John Dies at the End 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 cestitke @Manu@Manu na covid pobedi 😄 ovih 15 dana samo Hild i co-owner nisu bili protokolu, a potrefile nam se skoro zero covid ekipe, tako da od top 4 verovatno nema nista, al' imamo imunitet krda da izgrmimo u po anarhija i sinovi do karantina 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Nudim Goberta i kusur u zamenu za nešto slabijeg ali svakako dobrog centra i nekog dobrog strelca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Oces OG i Gaforda ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Zveki šta ćeš ti na ovoj temi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Vece je pitanje sta ces ti na ovoj temi i otkud ti u A liZi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 1 hour ago, Zvezdinho said: Vece je pitanje sta ces ti na ovoj temi i otkud ti u A liZi Zveki, ne odgovaras na pozive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 Koje pozive Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 prase sa terase .... ono tamo je realno sve ya zvezdinha, kada se uracuna i kamata 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted January 11, 2022 Share Posted January 11, 2022 @Magia kakav je ono bese bio dogovor pri trade-u Moranta, ne igra protiv mene ( po uzoru na sve fudbalske pozajmice 😄 ) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 12, 2022 Author Share Posted January 12, 2022 5 hours ago, John Dies at the End said: @Magia kakav je ono bese bio dogovor pri trade-u Moranta, ne igra protiv mene ( po uzoru na sve fudbalske pozajmice 😄 ) ? Hahah ja bih prihvatio ali bi nas dusmani opet okrivljivali za neke malverzacije 🤣 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 evo redzi dzekson zakucao preko jokica, pametnom dosta Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 verovatno najgrđe veče od početka sezone protiv 4-5 kaosovih marginalaca (mislim da ukupno ima 7 igrača u rosteru a da igraju) feat cp3 što nije neka drama, već je glavno pitanje da li je ovo kraj za trej lajlsa u ulozi respektabilnog fantazi centra ili je samo kombo vučevića, blowouta i b2b tekme; remains to be seen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 On 1/10/2022 at 1:12 PM, Zvezdinho said: Sad gledam ovu vasu tabelu , madre mia kakva je ovo tabela, Draki drugi, a Madjija 12. ,Lavrnja se bori za opstanak😕 Zveki, nešto si pogrešio, sve je ovo normalno. Kao i to da si ti u B ligi. 38 minutes ago, uini said: verovatno najgrđe veče od početka sezone protiv 4-5 kaosovih marginalaca (mislim da ukupno ima 7 igrača u rosteru a da igraju) feat cp3 što nije neka drama, već je glavno pitanje da li je ovo kraj za trej lajlsa u ulozi respektabilnog fantazi centra ili je samo kombo vučevića, blowouta i b2b tekme; remains to be seen. Mislim da nema taj neku budućnost, jer će se forsirati Garza u plej ofu, dok se tek treba videti šta će stići u trejdu za Grenta. Ne verujem da će Bol Bol biti relevantan, pa čak i u jednom Detroitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 uzmi ti garzu, dečko nema pojma ovaj lajls bar ima nekolicinu poteza proper košakaša Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 (edited) Kad smo već kod fantazi centara, večeras se vraća Brajant i baš me zanima kako će ići ta raspodela minuta. O tome sam dosta razmišljao pred draft, dok ih nisam precrtao svu trojicu. Edited January 12, 2022 by Dracarys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 4 minutes ago, Dracarys said: Kad smo već kod fantazi centara, večeras se vraća Brajant i baš me zanima kako će ići ta raspodela minuta. O tome sam dosta razmišljao pred draft, dok ih nisam precrtao svu trojicu. Tomi i Herelu istice ugovor na kraju sezone, moguce da ce nekog trejdovati do 10.2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 2 minutes ago, Zvezdinho said: Tomi i Herelu istice ugovor na kraju sezone, moguce da ce nekog trejdovati do 10.2. Ne verujem da će trejdovati Brajanta, to je bez smisla, već za Herela ima logike, ali ga prvo mora neko i želeti. Prošlog leta su ga samo Kingsi želeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 2 hours ago, Dracarys said: Kad smo već kod fantazi centara, večeras se vraća Brajant i baš me zanima kako će ići ta raspodela minuta. O tome sam dosta razmišljao pred draft, dok ih nisam precrtao svu trojicu. uvek sam znao da će taj dan doći ali sad mi izgleda prerano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 2 hours ago, uini said: uvek sam znao da će taj dan doći ali sad mi izgleda prerano Izdrazacemo nekako uini nakako do 10.feb, valjda ce da trejduju nekog od ove dvojice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 12, 2022 Share Posted January 12, 2022 Quote While the team's initial announcement on Christmas Day stated George would be re-evaluated in 3-4 weeks, the Clippers are operating under the possibility that George may not return this season, sources told B/R. And despite the momentum surrounding Kawhi Leonard's rehab from a torn ACL, there remains a healthy dose of skepticism around the league about Leonard retaking the floor in 2021-22 as well. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts