Miskooo Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 I to imas 100 minuta vise, bruka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted December 29, 2021 Author Share Posted December 29, 2021 48 minutes ago, Miskooo said: I to imas 100 minuta vise, bruka.... Kakvo vece za tvoje ovo je nerealno skroz, 27 trojki 8 blokada 0.67ppm 55% iz igre.. Ali ja koliko vidim ti imas 100 minuta vise? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 11 hours ago, djole said: 12 hours ago, Manu said: Videću još šta ću da radim do kraja nedelje, za sada ovako. Svakako već neko vreme ne stižem ni boxscoreovo da pogledam, kamoli da ispratim sve ove izostanke i sredim ekipu na osnovu toga. Tako će biti još neko vreme, u tom periodu je cilj puko preživljavanje. A bre Manu razumemo sve, ali što ne bi ubacio igrače do kraja nedelje u postavu? To ti je minut posla, a teško da nešto možeš da dobiješ tim namernim ostavljanjem igrača, pogotovo ovako rano u nedelji. Mislio sam od pocetka da idem na fg%, ft%, TO i ppm ali mi je Maxey ovom utakmicom sinoc totalno razbio koncepciju. Na slepo sam pretpostavio da je jos neko iz file out i da ce mi podici sansu u ovim kategorijama, sad vidim da su im svi zdravi. Ozbiljna greska koja ce mene najskuplje kostati. Videcu kako dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 28 minutes ago, Magia said: Kakvo vece za tvoje ovo je nerealno skroz, 27 trojki 8 blokada 0.67ppm 55% iz igre.. Ali ja koliko vidim ti imas 100 minuta vise? Odlicno vece, imao sam skoro jos jedno takvo, ne secam se vs koga. Ja imam vise, to i jeste poenta. Nerealan je rezultat zbog toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 6 hours ago, Magia said: 48 hours later.. Pa dobro, Misko nema naivnu ekipu, nisko je na tabeli samo zbog vecih izostanaka u prvom delu sezone, plus mu se opasno otvorilo za Portisa koji je postao DD igrac. Tebi fale igraci druge, trece i cetvrte runde, plus ta razlika u broju minuta, pa me donekle i ne iznenadjuju rezultati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Od bitnih igraca mi jos nisu bili u protokolu dvojac iz Hjustona Dzejlen Grin i Sengun. Kolika je verovatnoca da igrac opet udje u protokol? Znam samo za slucaj Horforda. Ako se ovako nastavi i u drugom delu sezone, osvaja onaj koji ce biti najsrecniji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 29, 2021 Share Posted December 29, 2021 Ode Briki. RIperoni majstore 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted December 30, 2021 Share Posted December 30, 2021 Ovo je tragedija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Ova nedelja je neozbiljna, nmg osvajati kategorije zbog out glavnih igraca, od prvih 9 rundi, samo dvojica odigrali prema rasporedu sve meceve. Dosadilo mi vise i da rovarim sta ima na FA. Doveo sam Viginsa da bi rekli kasnije da nije u protokolu, posle mog dropa i naravno u dva meca 36pts, 13 rebs i 3 stl, pa zatim i za Buloka rekli da je dostupan, odradio treninge i da igra i onda opet out, jer mora jos malo. I da, jel moze neko sem Matica da kupi igrace posle trejdova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 Trenutno 5 out od korone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 malo. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 31, 2021 Share Posted December 31, 2021 daj mi pet koronisanih umesto 2 povredjena na 2+ meseca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lukaku94 Posted January 1, 2022 Share Posted January 1, 2022 Srecna nova godina svim fantazerima!! U ime Sinova Anarhije vam svima zelim da u narednoj godini ostanete bez fantazi titule Anarhija i sinovi do titule Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 brat Hamid ne stajekakva zverina Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 pošto sam totalni duduk za najbanalniju matematiku a zarad budućih duela - jel može neko da mi dočara, kako to da sam u ppmu vodio .509 vs .497 a zatim je sinoć lavine imao 0.92 vs kuzma 0.73 = i eto me kako gubim nakon tog duela u singlu .529 vs .539? Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 @Dracarys, ti se razumes u tanane forme fantazi abakusa, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskooo Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 @Magia daj izbaci sliku skora, zajedno cemo da psujemo Grofa sto te kanali. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Itachi Uchiha Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 1 hour ago, uini said: pošto sam totalni duduk za najbanalniju matematiku a zarad budućih duela - jel može neko da mi dočara, kako to da sam u ppmu vodio .509 vs .497 a zatim je sinoć lavine imao 0.92 vs kuzma 0.73 = i eto me kako gubim nakon tog duela u singlu .529 vs .539? tvoj protivnih ima mnogo manje minuta, pa njegovih 0.73 ima veci uticaj na ppm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 2 minutes ago, Itachi Uchiha said: tvoj protivnih ima mnogo manje minuta, pa njegovih 0.73 ima veci uticaj na ppm kontao sam da je tako nesto banalno ali nisam uspeo da proniknem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 44 minutes ago, Itachi Uchiha said: tvoj protivnih ima mnogo manje minuta, pa njegovih 0.73 ima veci uticaj na ppm Ih, sta ti je Japanac. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djole Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 pošto sam totalni duduk za najbanalniju matematiku a zarad budućih duela - jel može neko da mi dočara, kako to da sam u ppmu vodio .509 vs .497 a zatim je sinoć lavine imao 0.92 vs kuzma 0.73 = i eto me kako gubim nakon tog duela u singlu .529 vs .539?https://en.m.wikipedia.org/wiki/Simpson's_paradox 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 6 hours ago, uini said: pošto sam totalni duduk za najbanalniju matematiku a zarad budućih duela - jel može neko da mi dočara, kako to da sam u ppmu vodio .509 vs .497 a zatim je sinoć lavine imao 0.92 vs kuzma 0.73 = i eto me kako gubim nakon tog duela u singlu .529 vs .539? ovaj vodi u ligi a ni ne zna najosnovnije stvari 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 25 minutes ago, gggggggg said: ovaj vodi u ligi a ni ne zna najosnovnije stvari lepo je maxa govorio, igram strogo na osećaj, ne znam za IR slot /x4/ sreća da sam uber_talentovan & sve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maXa88 Posted January 2, 2022 Share Posted January 2, 2022 Pa nije to bas osecaj. vise je neki Gobeljic efekat. Do nekog 60og minuta delovace kao da znas sta radis a onda ce se desiti ovo... (FOTO)(VIDEO) jbt kakva je ovo liga kad je uini prvi?!? izgleda da si shvatio da ti skil nije jaca strana ali zato lobi radi punom parom 😁 koga vetujes ove godine? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magia Posted January 2, 2022 Author Share Posted January 2, 2022 10 hours ago, Miskooo said: @Magia daj izbaci sliku skora, zajedno cemo da psujemo Grofa sto te kanali. Cekamo kraj 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts