Kosjan Willavić Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Nisam ocekivao poraz na samom startu, mozda je i najvise podbacio od nasih takmicara 1
Cilemile Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 I hrvatska uzdanica Barbara Matić izgubila u četvrt-finalu. Ostaje repesaž...
BattleBender Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Je l' ima neko neki stream za RTS, Eurosport... neki sajt sa linkovima za OI event-ove? Ili neki servis za stream TV kanal-a... U ofisu sam, hocu da mi idu neka cuda na drugom ekranu.
Bugl Khan Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 1 hour ago, Cilemile said: I hrvatska uzdanica Barbara Matić izgubila u četvrt-finalu. Ostaje repesaž... Ona je nedavno SP osvojila ako se ne varam. Šteta.
neko me sabotira Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 17 minutes ago, BattleBender said: Je l' ima neko neki stream za RTS, Eurosport... neki sajt sa linkovima za OI event-ove? Ili neki servis za stream TV kanal-a... U ofisu sam, hocu da mi idu neka cuda na drugom ekranu. https://direct.stream2watch.sx/other-streams/ Probaj ovdje (scrollaj dolje za Eurosport). Valjda radi. Nadam se da imaš adblocker 1
Cilemile Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 10 minutes ago, Bugl Khan said: Ona je nedavno SP osvojila ako se ne varam. Šteta. Da. Danas je tijesno izgubila od Austrijanke, koju je isto tako tijesno pobijedila u polufinalu tog SP.
Bugl Khan Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 5 minutes ago, Cilemile said: Da. Danas je tijesno izgubila od Austrijanke, koju je isto tako tijesno pobijedila u polufinalu tog SP. Jbg. Al bilo koja medalja u Judu je ogroman uspjeh s obzirom na ulaganja i masovnost tog sporta u Japanu i Francuskoj. Oni u osnovnim školama imaju Judo na tjelesnom. Tako da su dva zlata Kosova pravo čudo.
Don Juan Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 35 minutes ago, BattleBender said: Je l' ima neko neki stream za RTS, Eurosport... neki sajt sa linkovima za OI event-ove? Ili neki servis za stream TV kanal-a... U ofisu sam, hocu da mi idu neka cuda na drugom ekranu. Za RTS imaš RTS planetu. 1
Don Juan Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 9 minutes ago, Niky Vestern said: Pa može li Majdov u repešaž? Ne.
Don Juan Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Just now, Perkos2 said: Šta bi sa onom našom bokserkom? Sutra boksuje.
Cilemile Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Barbara Matić dobila repesaž, ide u borbu za broncu protiv Ruskinje Taimazove koja je na kraju polufinalne borbe doslovno pala u nesvijest od iscrpljenosti i sva izubijana, s jednim okom skoro potpuno zatvorenim jedva na nogama napustila tatami.
Bugl Khan Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 15 minutes ago, Cilemile said: Barbara Matić dobila repesaž, ide u borbu za broncu protiv Ruskinje Taimazove koja je na kraju polufinalne borbe doslovno pala u nesvijest od iscrpljenosti i sva izubijana, s jednim okom skoro potpuno zatvorenim jedva na nogama napustila tatami. Kad je borba?
Cilemile Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 2 minutes ago, Bugl Khan said: Kad je borba? Zavisi o tome koliko će trajati borbe prije te, ali vjerojatno ne prije 12:30 Ako uopće bude borbe, jer je Ruskinja danas imala nekoliko produženih borbi i jedva je živa ostala.
BattleBender Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Razlika medju osoba koje treniraju borilačke veštine i sa druge strane loptaška sranja, se oslikava u razlici izmedju Milice Mandić, humble karaktera, i ovog Buluta, nehumble drkadžije. 😄 Rušite te terena za ta loptaška sranja, šaljite decu makar i na aikido.
Barkley#34 Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Kad u ličnoj evoluciji dođe do heklanja tražiće ukidanje sporta. 1
BattleBender Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Iako je generalizacija, mnogo ubada suštinu i to kako na duh utiče praktikovanje borilačkih veština, a kako utiče loptanje...
Barkley#34 Posted July 28, 2021 Posted July 28, 2021 Dobro, Buda, da li zaista očekuješ da neko uđe ozbiljno s tobom u diskusiju oko ovoga?
Recommended Posts