Jump to content

Recommended Posts

• 1 month later...
  • 5 months later...
Posted

Tipicna "murinjovska" predstava u finalu. I pobeda. Svaka cast,iako mi nikada njegov fudbal nije bio mio.

Zaniolov gol je..je..bas pravi "sukerovski",tako je. :smiley53: Tako se Davor nadavao golova:frljoke i cuske sa mnogo osecaja..al' majstorski.

• 1 month later...
Posted
Just now, Pero_Cameron said:

Nismo?

Moja greska, Ovi su B36 a mi smo igrali sa IBV. To je onaj teren pored mora ako se secas. Branio im James sto je branio u Portsmautu. Ovde smo dobili 1 0 a tamo se secam crvenog onog Mihajlovica.

Posted

Nisam gledao ovaj revans Borca ali sam neprijatno iznenadjen. Gledao sam prvu utakmicu i mogu reci da B36 nije uopste bio bezopasan, cak su mogli da postignu bar dva gola. A uopsteno se vidjelo da imaju plan igre i fizicki su sasvim dobro djelovali s obzirom da je tek pocetak sezone.

Veliki sok za Lalatovica ali morao je vidjeti da ekipa sa Farskih ostrva ima potencijal da ugrozi gol Borca i nije smjelo biti nimalo opustanja bez obzira na 2:0 prednost Borca iz prve utakmice.

Posted
19 minutes ago, Dragan Mićić said:

Moja greska, Ovi su B36 a mi smo igrali sa IBV. To je onaj teren pored mora ako se secas. Branio im James sto je branio u Portsmautu. Ovde smo dobili 1 0 a tamo se secam crvenog onog Mihajlovica.

Kao sto kolega iznad rece to su Islandjani a i dobili smo ih 2:0 na Rajku 🙂

• WOW 1
Posted

2:0 je najopasniji rezultat  :classic_biggrin:

Da izvinite, j#bes ti i trenera i ekipu koja ispadne od Farana.  To samo govori o jačini/kvalitetu doticne ekipe i trenera...  Sramota je ispasti I izgubiti od amaterskih ekipa.

• Don Juan changed the title to UEFA Europa Conference League
Posted
3 hours ago, Dragan Mićić said:

...........pa ko ono bese izbaci Hajduk Split prosle ili preprosle godine, to je isto blamcina.

Mislim da je Gzira sa Malte, ove što smo mi izbacili sa1:0 i 4:0 i sad opet igramo s njima....Hajduka su opleli 2019.

3 hours ago, Tri Korne Penal said:

2:0 je najopasniji rezultat  :classic_biggrin:

Da izvinite, j#bes ti i trenera i ekipu koja ispadne od Farana.  To samo govori o jačini/kvalitetu doticne ekipe i trenera...  Sramota je ispasti I izgubiti od amaterskih ekipa.

Danas svi igraju fudbal...:whistling:

• Like 1
Posted (edited)

Pa Lalatovic je ionako vodio samo ekipe koje su "predvidjene" da u ligi ostvaruju dobre rezultate - cim to prestane eto njega kako se zali da nema para, da se sve raspada i na kraju se pokupi i ode u drugi klub koji se gura. Bas mi je drago sto je izgubio, eto njega nazad sledece sezone u Cukarickom/TSC/Radnickom.

B36 Torshavn ima priliku da prodje i u 3. kolo jer igra sa Tre Fiori iz San Marina.

Edited by goldberg