Xpert Posted October 21, 2021 Author Share Posted October 21, 2021 Bodo/Glimt vs Roma 6:1. Specijalni izgubio prvi set. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 Video rez izneverivao. U čemu je fora da ih tako ponize? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 Natrpao ih Halandov najbolji ortak,u tome 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liska Manjina Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 17 hours ago, Barkley#34 said: Video rez izneverivao. U čemu je fora da ih tako ponize? Hladno + zamrznut teren :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Uefa eliminisala Totenhem iz LK. Vitese ide dalje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 Velik si Mou. Godine prolaze ti i dalhe dižeš kante. Garantiraš rezultat i bez silnih miljardi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 pola covek pola trofej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted May 25, 2022 Share Posted May 25, 2022 pola autobus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Čvarkov Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 6 hours ago, Čvarkov said: Pitam se da li će pola čovečenstva nestati kada osvoji šesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Tipicna "murinjovska" predstava u finalu. I pobeda. Svaka cast,iako mi nikada njegov fudbal nije bio mio. Zaniolov gol je..je..bas pravi "sukerovski",tako je. Tako se Davor nadavao golova:frljoke i cuske sa mnogo osecaja..al' majstorski. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Murinjo ima 6 trofeja u evropskim finalima i u samo jednom je primio gol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 traLalat ispao ( posle izvođenja penala, u regularnom delu 3:1 ) od mocnih Farana, B-36 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Ništa čudno, on ne moze da dobije utakmicu koja nije nameštena Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Sta je tu cudno, mi smo od tih istih zamalo ispali 2014 te Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 6 minutes ago, Dragan Mićić said: Sta je tu cudno, mi smo od tih istih zamalo ispali 2014 te Nismo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, Pero_Cameron said: Nismo? Moja greska, Ovi su B36 a mi smo igrali sa IBV. To je onaj teren pored mora ako se secas. Branio im James sto je branio u Portsmautu. Ovde smo dobili 1 0 a tamo se secam crvenog onog Mihajlovica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare80 Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Drugari, taj IBV je sa Islanda, ovi koji su izbacili Borac su sa Farskih ostrva ... Još veća blamaža ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Isto je to. Dal mi ispali od Islandjana ili Borac od Farana sve je to blam. Kairat je blam, Flora je blam, pa ko ono bese izbaci Hajduk Split prosle ili preprosle godine, to je isto blamcina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OgX Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Nisam gledao ovaj revans Borca ali sam neprijatno iznenadjen. Gledao sam prvu utakmicu i mogu reci da B36 nije uopste bio bezopasan, cak su mogli da postignu bar dva gola. A uopsteno se vidjelo da imaju plan igre i fizicki su sasvim dobro djelovali s obzirom da je tek pocetak sezone. Veliki sok za Lalatovica ali morao je vidjeti da ekipa sa Farskih ostrva ima potencijal da ugrozi gol Borca i nije smjelo biti nimalo opustanja bez obzira na 2:0 prednost Borca iz prve utakmice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pero_Cameron Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 19 minutes ago, Dragan Mićić said: Moja greska, Ovi su B36 a mi smo igrali sa IBV. To je onaj teren pored mora ako se secas. Branio im James sto je branio u Portsmautu. Ovde smo dobili 1 0 a tamo se secam crvenog onog Mihajlovica. Kao sto kolega iznad rece to su Islandjani a i dobili smo ih 2:0 na Rajku 🙂 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragan Mićić Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 Just now, Pero_Cameron said: Kao sto kolega iznad rece to su Islandjani a i dobili smo ih 2:0 na Rajku 🙂 Al sam mator jbt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted July 14, 2022 Share Posted July 14, 2022 2:0 je najopasniji rezultat Da izvinite, j#bes ti i trenera i ekipu koja ispadne od Farana. To samo govori o jačini/kvalitetu doticne ekipe i trenera... Sramota je ispasti I izgubiti od amaterskih ekipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Constantin Posted July 15, 2022 Share Posted July 15, 2022 3 hours ago, Dragan Mićić said: ...........pa ko ono bese izbaci Hajduk Split prosle ili preprosle godine, to je isto blamcina. Mislim da je Gzira sa Malte, ove što smo mi izbacili sa1:0 i 4:0 i sad opet igramo s njima....Hajduka su opleli 2019. 3 hours ago, Tri Korne Penal said: 2:0 je najopasniji rezultat Da izvinite, j#bes ti i trenera i ekipu koja ispadne od Farana. To samo govori o jačini/kvalitetu doticne ekipe i trenera... Sramota je ispasti I izgubiti od amaterskih ekipa. Danas svi igraju fudbal... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted July 18, 2022 Share Posted July 18, 2022 (edited) Pa Lalatovic je ionako vodio samo ekipe koje su "predvidjene" da u ligi ostvaruju dobre rezultate - cim to prestane eto njega kako se zali da nema para, da se sve raspada i na kraju se pokupi i ode u drugi klub koji se gura. Bas mi je drago sto je izgubio, eto njega nazad sledece sezone u Cukarickom/TSC/Radnickom. B36 Torshavn ima priliku da prodje i u 3. kolo jer igra sa Tre Fiori iz San Marina. Edited July 18, 2022 by goldberg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts