dzoneee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ово је било напето. Али ако ми је нешто показала ова утакмица колико ја мрзим Црвену Звезду.... баш баш је мрзим када сам ја навијао за Порто као да игра Србија из најбољих дана. Никада нисам крио да је не волим, увек сам навијао против ње и овде то писао... али баш да је оволико мрзим то ни сам нисам знао. Не да ми је драго што су изгубили на овакав начин, а не на неко петардирање... мноооо јачи осећај. Утакмица која је била донекле егал и напета ми је то јасно показала. Е сад стручњаци могу да се теше каок су егал са Портом, не заслужена победа Порта бла бла... није ни битно.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mržnja je ogroman teret prijatelju Edited 1 hour ago by MrTripleDouble 1
dzoneee Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Слажем се ал јебига сада. Реално одвратан сте клуб и то је то. За мене је тако. И за сваки случај да ми се одређени пацијенти не каче опет по приватним порукама НЕ, НЕ НАВИЈАМ за Партизан и они ми чак нису драги ни мало и често ухватим себе како ми је драго када их неко испрескаче у Европи.. али ето Црвена Звезда у мени изазива посебно гађење. Још нешто искрено.. да је остало 1:1 осећао бих се као посран, мајке ми. Баш баш огромно олакшање ова контра на крају.
Bugl Khan Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Europski Dinamo na sjajnom malom europskom stadionu.
Markoss Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago (edited) 1 hour ago, dzoneee said: Ово је било напето. Али ако ми је нешто показала ова утакмица колико ја мрзим Црвену Звезду.... баш баш је мрзим када сам ја навијао за Порто као да игра Србија из најбољих дана. Никада нисам крио да је не волим, увек сам навијао против ње и овде то писао... али баш да је оволико мрзим то ни сам нисам знао. Не да ми је драго што су изгубили на овакав начин, а не на неко петардирање... мноооо јачи осећај. Утакмица која је била донекле егал и напета ми је то јасно показала. Е сад стручњаци могу да се теше каок су егал са Портом, не заслужена победа Порта бла бла... није ни битно. Tek ce da boli. 🙂 I pise se nezasluzena. Mora malo i da se uci skola, ne moze da se pise na forumu, a da se ne zna gramatika iz treceg razreda. Edited 31 minutes ago by Markoss
dzoneee Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Добро друже погрешио сам ајде сада не ложи се са тим форама из школе и писмености, слаба је то утеха за овакав моменат... знам да сте исфрустрирани ал јбг... Биће боље против тамо неке Сурдулице или у дербију на пролеће опуштено... огрејаће и вас сунце но сада креће јесен и очекују се хладнији дани. Биће још истих оваквих НЕЗАСЛУЖЕНИХ пораза у Европи убеђен сам у то, ал јбг када сте такви какви сте па вас ретко ко схвата озбиљно, толико да може комотно да крене са измешаном поставом и опет да оствари оно зацртано... три бода.
Recommended Posts