gggggggg Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 imo najveci problem je njihov lako cemo stav gde su mislili da je samo dovoljno da se pojave i uzimaju zlato. svi ovi igraci su tempirali formu za maj/jun i sada je tesko opet uci u fazon i ozbiljno shvatiti pripreme i protivnike. ovaj poraz ce im mozda i dobro doci, bolje sada nego u cetvrtfinalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 25, 2021 Share Posted July 25, 2021 (edited) Ja mislim da će sve doći na svoje. Adebayo i Green mogu da preuzimaju sve, a nisu uopšte laki za riješiti na postu. Danas su jednostavno igrali protiv selekcije koja ima par kiklopa na rosteru, tu su donekle izgubili bitku u reketu. Ne bih rekao opet da je to glavni razlog poraza. Biće prije da je do loše igre u napadu. Durant je isječen faulovima, posle nije mogao da pronađe ritam. Meni je ovo i dalje brutalan roster, dovoljno dobro izbalansiran. Mnogo bolja ekipa nego prije dvije godine na SP. Edited July 25, 2021 by Betolingar Misdongard 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Naleteh i ja, i to baš malopre, na neki rumor da igračima malo smeta što Greg forsira Spurs offense te da im to ne odgovara. Protok lopte je trenutno praktično nepostojeći, malo je bolje kada Džru preuzme ili Grin. KD, Dejm, Tejtum, Buker, Lavin - svi kada se dočepaju lopte gledaju samo kako će završiti 1 na 1. Da su izašli sa stavom da će im Francuzi skinuti donji veš - i to je istina... Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Przi Luka. 1 na 5 cepa celo poluvreme 😄 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Kakvo smeće od suđenja, nevjerovatno stvarno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Kakva kosarka, Muta odusevljeno gleda [emoji23][emoji23]FT ima da bude ko all stars mec.Luka [emoji3531][emoji3531][emoji3531] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 31 poen, nije ni poluvreme!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NMX Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Sta radi bog majko mila hahahhhhah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Mislio sam da Slovenci imaju malo bolji procenat za tri poena, mnogo su sutnuli a i dosta su pogodili za tri poena. Ajde sto je Luka dao manje od pola , nego sto su i drugi suterski raspolozeni. Samo Cancar i Blazic nisu u elementu. Istina je da zahvaljujuci Luki imaju preko 20 poena razlike. Argentnci sa druge strane 12% za 3, ali to su uspeli na druge nacine da iskompenzuju. Malo su stali u drugoj cetvrtini, to stoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JPM Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Strasan je Doncic. Fantastican skillset uz veoma jako telo i ne mozes da ga guras po terenu. Covek ima predispoziciju da bude najbolji ikad. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Dream Team iz Slovenije.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 Ovo postaje ruzno. Dobra stvar za Slovence je sto je ostatak ekipe neverovatno kompatibilian sa Lukom. Bekovi su svi brzi, odlicni suteri, nikome ne treba lopta da bi bio koristan, a opet svako moze neko da iskreira kada Luka nije na terenu ili kada prosledi loptu. Mnogo su dobri, a zbog velike sportske drskosti i pobednickog mentaliteta ja se ne bih zacudio ni da budu konkurentni za zlato. Sa ovakvim Lukom sve je moguce. 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green23 Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Kako se sprda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Luka ubjedljivo prvo ime svjetske košarke trenutno. Čudo od igrača! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Koliko se sećam nekad je bilo obavezno da posle faula podigneš ruku ako sudija svira da si ga napravio, ako ne podigneš ruku ide tehnička. Medutim, zašta se sada sude tehničke, to je smešno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Tako se stvara legacy 🙈🙈🙈 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piksi Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Dimec pokraden Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Ko su ove ojebine sto sude? Kakvi idioti majko draga. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
orionbre Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Ko su ove ojebine sto sude? Kakvi idioti majko draga. I ja sam se odvikao od fiba takmicenja i njihovih sudija Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 19 minutes ago, Del Piero said: Ovo postaje ruzno. Dobra stvar za Slovence je sto je ostatak ekipe neverovatno kompatibilian sa Lukom. Bekovi su svi brzi, odlicni suteri, nikome ne treba lopta da bi bio koristan, a opet svako moze neko da iskreira kada Luka nije na terenu ili kada prosledi loptu. Mnogo su dobri, a zbog velike sportske drskosti i pobednickog mentaliteta ja se ne bih zacudio ni da budu konkurentni za zlato. Sa ovakvim Lukom sve je moguce. Tobi isto pun pogodak. Radi sve što treba - dominantan su skoku, može da odigra p&pop. Just now, orionbre said: 5 minutes ago, alpaka Bereta Sida said: Ko su ove ojebine sto sude? Kakvi idioti majko draga. I ja sam se odvikao od fiba takmicenja i njihovih sudija Srećom u NBA ove sezone bilo vrhunsko suđenje... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 (edited) 48/11/5🔥🔥🔥🔥 Luka show Steta pa nece ostat na parketu posle ovog tajmauta da da 50 Edited July 26, 2021 by Miki28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Okej ovaj mali stvarno nije normalan. Sto je najgore ovaj nivo mu dodje ko nesto sasvim normalno. Idemo po zlato braco. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted July 26, 2021 Author Share Posted July 26, 2021 Prvi mec ikada na OI i drugi najbolji ucinak svih vremena. Prvi Oschar Schmidt sa 55, ako Sarenac ne laze. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Tobey odlično pojačanje za Slovence. Luku je suvišno komentarisati, najbolji evropski košarkaš. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted July 26, 2021 Share Posted July 26, 2021 Ajde bre vrati Luku da obori rekord. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts