Jump to content

KK Crvena Zvezda 2021/22


Juan Pablo Montoya

Šta očekujete od sezone 2021/22  

223 members have voted

  1. 1. Šta očekujete od sezone 2021/22

    • Borba za play off evrolige uz osvajanje svoh domaćih trofeja.
      74
    • Pristojna rola u evroligi uz osvajanje ABA lige.
      96
    • Začelje evrolige, mučenje u ABA ligi i ponovni skandali u play off serijama.
      30
    • Potpuni potop i predaja primata u regionu.
      23


Recommended Posts

24 према 8 асистенције, 7 према 1 украдене лопте и 6 према 15 изгубљене. Статистика каже да смо ипак за њих тим и поред њихових пар преозбиљних играча у ростеру и одличних бацања и генерално шутом на овој утакмици.

Браво момци!

Биће овде још борбе али корак по корак-Калемегдан...

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Da grobosi nisu imali Stiv Nes vece sa bacanja, islo bi ovo na 20 🙂 Drugo poluvreme iz udzbenika ( sa mozda par minuta gde je bilo nekih glupih odluka u trecoj ). Morao je Ivanovic kad tad da zatrpa, on zivi za ovakve utakmice. Digao nas je svojim ulaskom u drugoj cetvrtini,cak i u momentima kada nije bio poenterski zapazen. Dedu i Dobrica valja drzati u rosteru ako nista samo zbog Partizana i zavrsnice ABA 🙂

  • Like 15
Link to comment
Share on other sites

Klimav pocetak, ali nakon toga kontrola utakmice i rutinska pobeda. 

 

Odbrana moze i bolje, napad je bio odlican. Sve je lakse kad plejmejkeri igraju na nivou. Vanilica je lose poceo mec, ali je u drugom bio odlican, dok je Dzoni odigrao maestralno. Samo 6 izgubljenih lopti naspram 24 asistencije. Bacanja opet problem.

 

Pored svih prednosti koje imamo nad njima, mislim da je najveca u kosarkaskoj inteligenciji igraca. Frapantan je broj low iq igraca u njihovoj ekipi, dok smo mi jedna dosta pismena ekipa koja ume sve to da iskoristi.

 

Druga utakmica u 2-2-1 serijama je mozda najnezgodija. Dobijes prvi mec i malo se opustis, a onda dobijes po usima i vise nemas domaci teren. Radonja je naglasio na KZS da ce igracima skrenuti paznju na to, verujem da je i njemu glavi 2015. i da se to ne ponovi.

  • Like 21
Link to comment
Share on other sites

1-0 i to je to; nikakva euforija ili slavlje;

 

prvo poluvreme za zaborav -- drugo poluvreme sjajno i za realnih +20, ali su sudije sve vreme vukle kočnicu

 

simptomatično je bilo da je Partizan bio najgori onda kada je Panter bio najbolji; kad smo naterali KKP da oko njega vrti igru, tad su bili gotovi.

 

Kalini srećno rođenje ćerke -- nije bio na nivou, ali nije ni silovao, niti divljao. Bio je koristan po ekipu.

 

Možda se promeni situacija do kraja serije, ali ja ne videh po čemu je npr spominjani Lessort bolji centar od Kuzme ili Luke. Zaista ne vidim nijednu jedinu prednost njega u odnosu na njih dvojicu. 

 

Džoni, Deda i Dobrić na domaćem terenu, mnogo je značila njihova kontribucija,

 

Marković na papiru baš jeste ono što nam je falilo, ali on telom i formom to ne može da isprati. Čovek je dobio priliku da sa Lukom igra pnr i da na njega iskače Lesort. Jović ili Teo to rešavaju sa 5 asistencija za 3 minuta, Marković jeste bacao neke poluupotrebljive pasove, ali mora to bolje.

 

Igrali smo dovoljno strpljivo i pažljivo u napadu u drugom poluvremenu (odnos izgubljenih 6:15), koristili nemilice missmatch situacije, bacali dobre pasove (odnos asistencija 24:8) i postigli ipak dosta lakih poena. Čini mi se da smo na poluvremenu bili na 9/20 za 2, što bi značio da smo u drugom poluvremenu šutirali 14/18 za 2? U poslednjoj četvrtini smo bili na 7/7 za 2 čini mi se, a Partizan ne znam da li je ubacio jednu ili dve dvojke.

 

Dosta agresivnija odbrana u drugom poluvremenu. Takvu očekujem od početka druge utakmice, i da primoramo sudije da prihvate takav kriterijum. Dopustili smo Madaru i Avramoviću da se razmašu, bez da su morali ozbiljno da zarade poene.

 

Znajući Radonju, to nije bila taktička odluka, već je trebalo vremena da probudi ekipu. Partizan ipak na momente nije znao šta ih je snašlo u IIp i izgledali smo kao mašina. Da su sudije dopustili da ovo zaista liči na finale i da se igra odbrana u kost, bila bi i ubedljivija pobeda. Partizan nije uspeo ni blizu da odgovori istom takvom agresivnom igrom u odbrani, što je omogućilo Džoniju da se baš razmaše i bude heroj.

 

Sve u svemu, arhivirano, u nedelju je nov meč. Njima igra i samo ta pobeda, i da igraju za titulu na svom terenu. Moramo da meč lopte.

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Partizan igra ISO košarku, neku varijantu Euro NBA, kako je to Željko izgleda zamislio, ključ tima je u rukama Pantera, kada on igra, on igra, odnosno, uglavnom  igra onaj kod koga se zadesi lopta u tom trenutku.

 

Dok je tako, mi to možemo da hendlujemo.

 

Očekujem izvlačenje Kuruca iz naftalina već u nedelju, a najkasnije u sredu.

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Све речено, шампионска игра у другом полувремену, пре тога за велико нервирање у првом, толико смо пута погрешили да ми готово није било јасно како водимо на крају. После је некако све било на искуство и, како је већ констатовано, само заслугом извесне тројке нисмо још раније решили ствар. Џони на свом буњишту у овом такмичењу и радио је све што треба, надам се и пронашао форму до краја сезоне. Кобра сјајан у нападу, Лука и Нејц у првом полувремену доста слаби, после су све надокнадили. Надам се да ће Калина пронаћи моџо за наредну утакмицу, да наставимо овако и још смањимо број лаких шутева. Нека ЕЛ играчи дају своје, ако тимски одиграмо на нивоу другог полувремена, нема теорије да се не завршава у нашу корист. Сигурица је да ће суђење бити још горе како серија одмиче, али само полако, знамо шта нас чека. И да, бацања, бацања и бацања...

 

П.С. Деда, волим те. Вађење ствари у првом полувремену нас је одржало и извукло. Идемо даље!

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ali Dobri i Deda na šutu.. ladniji od leda...šurenje. Ona Stojaković trojka iz gepeka je bila: ,,...šta mi teško''. Timskih 47.8 za tri, 6 manje izgubljenih i 9 više ukradenih...asisti na max.

Jer smo cigani...naj-jači smo, naj-jači !!!

 

 

 

 

 

 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Kosjan Willavić said:

Ako ne hejlujes velikog Segija 🙂 Elem, kako je ispao dva puta u odbrani za pet sekundi na kraju prvog, verujem da je Radonja hteo da ga zadavi na poluvremenu 😄

 

nisam mogao da gledam, obecao sam nesto cjeri pre nego sto je izasao termin. 

 

a drago je meni kad dobric odigra, posten je on igrac, samo me je nerviralo kad su pravili ovde od njega nesto sto nije a sve 5 kad ubacuje svoje. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

45 minutes ago, Laki21 said:

Partizan igra ISO košarku, neku varijantu Euro NBA, kako je to Željko izgleda zamislio, ključ tima je u rukama Pantera, kada on igra, on igra, odnosno, uglavnom  igra onaj kod koga se zadesi lopta u tom trenutku.

 

Dok je tako, mi to možemo da hendlujemo.

 

Očekujem izvlačenje Kuruca iz naftalina već u nedelju, a najkasnije u sredu.

 

Da prostis igraju ISO qurac košarku i daleko je to od Nba, više liči na Fiba eurocup čak ni na pravi Eurokup ne liči.

 

Partizan je krenuo silovito sa fantastičnom igrom 2na2 ,pik end rolom,lopta je isla ludilo pomislio sam jbt šta je ovo sad. Čak su napravili 5 asistencija u prvoj četvrtini od ukupno 8 koliko su imali na celom meču, a posle toga su bili ispod svakog nivoa i igra nije ličila ni na šta. Bukvalno se čekalo da krenemo da punimo.

 

Komšije imaju šanse samo ako produže minute igre iz prve četvrtine, a za ovako kratko vreme deluje da će teško uspeti.

Još su večeras imali Kalinu fore poenterski.

 

Inače Žoc deluje kao da je sezona za njega završila porazom od Burse,takav utisak imam.

 

 

Radonja je bio baš ozbiljan na konferenciji,a i Dobrić posle one lude trojke sa 9 metara. Svidja mi se što je ekipa naspanovana na celu seriju,a ne na trenutke u igri i nadam se da će taj fokus ostati kroz celu seriju.

Edited by propolis
  • Like 2
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

 

 

 

 

  Radonja je bio baš ozbiljan na konferenciji,a i Dobrić posle one lude trojke sa 9 metara. Svidja mi se što je ekipa naspanovana na celu seriju,a ne na trenutke u igri i nadam se da će taj fokus ostati kroz celu seriju.

 

 

Upravo to. Profi i baronski pristup meču celog tima. Nema kreveljenja...samo ladna glava i peri-deri. Ponosan jako.

 

 

 

 

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Koliko je Luka dobar igrač... a obzirom na stil igre koji ne zavisi od fizikalija, ima da pruži bar jos 2-3 EL sezone. Ozbiljna nepravda će biti ako ne ode na Evrobasket. Posebno nakon onih sramotnih forsiranja Birčevića dok je Luka bio kapiten EL ekipe.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ne znam, Partizan i ne igra toliko lose, koliko imam utisak da su nam dobar matchup i da mi obozavamo da igramo protiv ovakvih ekipa koje previse zavise od napada. Umemo sa takvima i u EL i generalno je dobro sto je tako, i sto ovaj KKP nije partizanstina, nego su talentovani, ali opet nekako meki za nas. Videcemo drugu utakmicu, bitno je i tu da pobedimo, ali ovo danas je bilo takvo da su komsije imale snage jedno 15 od 40 minuta da se biju s nama.

 

Sto se nas tice, obozavam Voltersa iskreno i imao bih ga u timu i sledece sezone, bez razmisljanja. Nista lepse od skolskog pleja koji sustinski moze sve da uradi, ali super prepoznaje trenutak kad, kako i sta. On je bukvalno lik koji ima jednu glupost u proseku na svake dve utakmice, i bukvalno nama kad udjemo u neki pogubljen mod, dodje kao hleb nasusni sa flouterom, trojcicom, stajanjem na loptu.

 

Dzoni u svom modu, i bas se osecalo u hali nekako da jeste, i samo smo cekali da se zapali, iako je prvu trojku promasio.

 

Sto se Dobrica i Davidovca tice, jebiga, oni od kad su u Zvezdi, u svakom finalu i vecitom derbiju kad je bitno - ispostuju. Jednostavno rutiniraju ovakve utakmice i zlata su nam vredni kad dodje ova zavrsnica sezone.

 

Za ostale ste vecinom sve rekli, ali ja moram da podvucem da ako hocemo da igramo ozbiljan basket, jednostavno Pefi i Kuzmic ne smeju da imaju minute sledece sezone. Prvi je prespor, on ima kliker, ali je duplo sporiji nego sto je bio. S njim nema neke tecnosti u napadu, iako on uglavnom izabere dobro resenje, ali to je sve neka treca brzina. Kuzmic mozda u teoriji jeste telesina, ali on u praksi isto toliko sporo izgleda, i nesiguran je u napadu, s bacanja ne moze vola da ubode i da sam na Zeljkovom mestu non stop bih ga faulirao. Ok kao treci centar, da u nekoj koncepciji udje, ali suludo je da igra preko 10 minuta. Lazarevic isto nije pretnja u napadu, ali lik je toliko aktivan u odbrani i prejeben je hustler, bukvalno nervira protivnike, stalno je na lopti, cacka je, gura je, cudi me iskreno i da ne igra vise kod Radonje, ali sam siguran npr da ce kolko sledece sezone imati dosta jacu minutazu. 

 

Vajt mora da pojaca svoju igru, jer se koncepcijski sa tim begom od kontakta ne uklapa u nas tim. Mora onda bar da bude sigurniji na sutu i da ne palamudi sa driblinzima puno.

 

Kad je rec o komsijama, rekoh, previse toga im zavisi od napada koji im je prilicno ISO. Mur je super strelac, Panter je super strelac, ali morace Avramovic da ponovi onu partiju od 40 poena da bi oni takvom igrom mogli da nas dobiju. I onda ce tako morati tri puta da odigraju, jer ovako bude situacija gde oni u 3 i 4 cetvrtini konstantno igraju iso 1 na 1, postizu tako poene, ali i primaju s druge strane i onda prednost stoji bukvalno. Talentovani napred jesu, ali ne znam, imaju Zeljka na klupi, pomislio bi covek da ce malo vise da vidi od komsija, da ce imati neke akcije, razigravanja, a oni sve skoro na iso. Dolaskom Lesora je potpuno ubijen Smajlagic koji je jako dobar igrac i suma sumarum nisam siguran koliko su time dobili, iako nam koncepcijski vise odgovara Smajli, ali on je za razliku od Lesora zaista lik kojimoze nesto da uradi i za sebe i za druge, ovaj ceka otpatke i to je to. 

 

Sudjenje cirkus, sudije drvile kurac, prejebavali se s navijacima, ko da su namerno hteli da nerviraju. Brdo losih odluka, kompenzacija, slobodnih bacanja, pogotovo u 4 cetvrtini. 

 

Jako je bitno da dobijemo sledecu i ako se to desi, mislim da su ga komsije izduvale, jer cemo ih sigurno dobiti jednu pred njihovim navijacima. 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kad pobedis protivnika zasluzeno, a protivnik se ponasa korektno, onda i nema potrebe za nekom mrznjom i histerijom.

Npr moj bes je sinoc bio usmeren iskljucivo ka sudijama.

Dakle akterima svaka cast, bili su na zadatku, kao i trenerima.

Verujem da cemo se nervirati mi cigani vise kad budemo gostovali, jer su oni ekipa koja voli da se hrani energijom sa tribina, otuda skakanje, hajp, busanje itd sto je legitimno, iako nama iritantno.

Meni je stvarno drago kako smo proslavili svaku pobedu, i mislim da je taj neki umereni nacin slavlja odraz zrelosti.

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

15 hours ago, UDresuKvinsiMilera said:

Bice jako tesko,kladionice nam nisu nesto privrzene a kvote na nas na svim stranim kladionicama danas rastu,to je cesto znak.

Slozio bih se da je KKP=Panter,on ce ako je sudeti po izjavama uzeti rekordno mnogo lopti u ruke a to znaci i vise prostora za njihove ostale itekako spsobne bekove,videcemo.Doduse Panter ne zna da se oterasi lopte kada ga odbrana dobro pritiska,dzabe slobodni igraci.Ako mu budu davali faulove za tri bacanja cim izbaci onako desno nogu nasilno i slicne stvari ne pomaze nam ni da nam Laso pozajmi Abaldea i Tejlora.

Sto se tice Dekija ja bih se prvi zezao da ce zakljucati Ledeja ali ovog puta necu jer...nije ni igrao maltene protiv COL,ako ikako doprinese po tom pitanju nemam reci.Ono sto je zanimljvo neko prekomentarisa da nije ledej podbacio zbog taktike zeljka vec ga je Deki cuvao a ustvari u kupu i/ili u trecem derbiju sam zapazio da on nije napadao dole pa cak  ni Vajta.E sad da li je do toga sto je zelimir prespojio u kupu od vristanja na sudije(blago receno lose vodjenje utakmice) ili je promenio planove jer je Deki stvarno ugusio svaki pokusaj u reketu Ledeja u prvom mecu ne znam,verovatno oba jer je ipak mogao da napadne Vajta.

O tome pricam,ne moze se igrati nista pri takvom kriterijumu.Ne mora ni da bude gresaka na nasu stetu kao tada,samo ekstremno pipav kriterijum,pogotovo sto mi bacanja "ne umemo".

 

Edit:verovatno je da postizemo solidan broj poena,80+ me ne bi zacudilo.Samo je pitanje koliko primamo.

Deki me manje vise demantovao,mogu reci da nas je izvukao jer je on taj koji je izbunario par poena ni iz cega kada su vodili.I all arounnd dobra partija i sve smisleno a nista usiljeno,dobra odbrana..

3 hours ago, Laki21 said:

Mi smo tim, oni su skupina skupo plaćenih pojedinaca.

Majstori su zaista odustali kad smo dosli do dvocifrene u drugom poluvremenu,onu kontru Holins-Vajt su mogli na toliko nacina da zaustave a zavrsilo se tako sto je Vajt imao 3m prednosti u odnosu na igrace partizana.

Situacija u prvom poluvremenu,imaju neki mismec koji svi u hali vide,Ledej protiv nekog naseg sitnog,mozda i Ivanovica,panter prangija za tri a zeljko vristi na njega-svakako se nije nista promenilo.Cak je povecao potrosnju u drugom i ucinio ovo sto sam boldovao gore.

3 hours ago, Don Radonja said:

281848744_5139037419506617_3180361605524

 

Ovo laki?Koja razlika jbt.

Bese zelimir potencira extra pass kosarku?

3 hours ago, Don Radonja said:

Ja se nadam da ce ovakvo sudjenje u gostima imati i Zvezda!Bilo bi fer!

Ne znam sta mogu vise uciniti,mozda da izbace Dejana opet, ali nije im ni to upalilo,morace da smisle nesto novo.

2 hours ago, Redstar0356 said:

1272383696_BrankoLazicruke.jpg.5145ee9bb5cf47ffc0c57f97e88e9b82.jpg  

 

Igraci Partizana, pre svih bekovi, veceras ce imati nocne more u kombinaciji sa paralizama sna i ocekuje se da nece imati miran san jos dugo vremena. 

Spavati nece sigurno do nedelje, tako da ocekujem i tad laganu pobedu 

 

Prica se da sanjaju samo jednu stvar i da u toku nocu imaju paralize sna a da u uglu sobe stoji samo jedna stvar. A tu stvar mozete videti na slici!

A pazi vise tu noge igraju ulogu ali poenta je tu.Dodao bih da ce Ledej proveravati ispod kreveta u potrazi za Lazarevicem,momak ga je cesto terao na brukanje samo ga je prva pomoc ala Pukl spasavala iste vrlo cesto.

2 hours ago, Laki21 said:

Partizan igra ISO košarku, neku varijantu Euro NBA, kako je to Željko izgleda zamislio, ključ tima je u rukama Pantera, kada on igra, on igra, odnosno, uglavnom  igra onaj kod koga se zadesi lopta u tom trenutku.

 

Dok je tako, mi to možemo da hendlujemo.

 

Očekujem izvlačenje Kuruca iz naftalina već u nedelju, a najkasnije u sredu.

Sve doslovno potpisujem ali nema nista od kuruca,njega su vadili i umakali u naftalin od pocetka sezone barem pet puta,luda kuca.

1 hour ago, Edward Louis Severson III said:

@propolisBrate ti kako ga opisa, covek bi pomislio da je bilo +40 za nas.

 

Ne kapiram zasto bi bila gotova porazom od Burse?

Izracunao sam ja,sa normalnim sudjenjem mi smo ovo dobili tacno 300 razlike.Da nije bilo onog pogona na gurku sudija u trecoj oni ne bi kos iz igre dali do kraja,i ovako su uglavno bila bacanja.

Treca-Prvih 3 minuta ovi nisu videli kos a mi pravimo seriju,situacija je krajnje ozbiljna pa sledi-prvo izmisljeni faulovi i to za bacanja van bonusa(ono kad se panter bacio u guzvu i pao SA LOPTOM a dobio bacanja),Panter se uvodi u igru mi optereceni faulovima,opet isto njemu izmisljena bacanja zatim se Panter vec zagreva i pogadja za tri,onda dva prodora jer Branko mora da mu se odalji,opet ce mu svirati faul.Do kraja serija penala,to je to sta su oni odigrali u trecoj.I bukvalno je tako,pogledajte snimak i situacije kada je Branko primoran da pusta pantera u prodoru.

 

Ko rece danas da je Pukl dobra opcija nek se samobanuje na neko vreme.

1)Covek izmislja situacije,2)ima dupli kriterijum,3)selektivno sudi...1 ne treba da objasnjavam,toliko je bezobrazan da za npr aut ceka ishod situacije tj nas igrac spasava loptu,gazi aut i on ga ne svira sve dok ne vidi ko ce doci do lopte,tek kada vidi da je to nas igrac sudi aut,razlika je jedno 3,4sek sto je ogromno.

2/3)verujte da je Ledej vrsio pritisak na sudije pri kraju ZAGREVANJA,posle nekih odluka cela petorka partizana prilazi sudiji,zeljko...dok je Pukl izbacio navijaca u prvoj cetvrtini,dao nam dve tehnicke bez sekund premisljanja...situacije za faul pri sutu...Ceo mec se njihovim bekovima dozvoljavaju koraci ali se nesretnom Vajtu sviraju iste sekunde,duple lesora i bekova itd...

 

Mi smo odigrali fantasticno,ne razumete koji je nivo dobiti ovom razlikom na ovakve okolnosti.

To je ono sto pricam,greske se desavaju ali tendenciozno sudjenje je nesto drugo.Odjednom se pusta prvi korak kao u NBA jer drugacije oni ne bi imali 15 izgubljenih nego 25,uzimaju nam direktan adut.Dakle nas tim je gradjen da igra odbranu a bekovi jure protivnike svuda a njihov opozit sa mekanim bekovima nam totalno odgovara,namerno se ovo cilja sudjenjem,inace ne bi pola presli.

Posto kazem da je bilo fantasticno isto mislim da i je jako tesko igrati pod ovakvim uslovima.oni su super sposoban tim,sekira ti je stalno nad glavom i ukoliko ne reagujes dobro lako ce se odlepiti.

Nama ce sut vrlo verovatno biti losiji,mada kako ovi igraju odbranu mozda i ne mnogo.S druge strane njihove povlastice bi morale biti smanjene,barem nekad da se dosudi prljavo vodjenje lopte njihovih igraca,promasice i koje bacanje valjda pa se nadam da ce ovim ishodima rezutat na kraju druge biti slican,eventualno manja razlika jer nece oni mnogo tih bacanja promasiti,sposoban su tim.

 

 

Bravo za tim.U drugoj isto zalaganje u odbrani,kao Segi-da trojka je postignuta ali trazi svog igraca da se prilepis uz njega a u napadu samo bezobrazno ovi su indijancina toj strani terena.Samo nek Dzoni igra kao u podgorici i celu karijeru generalno,Segi nek prangija a Nejt nek busi makar bio raniji napad,nema kod njih dobre pomoci u odbrani.Mada kakav je inace Nejt sa preskakanjem suteva danas je bio dobar.

 

Edit:da bolje opisem situaciju,mi smo veceras dobili u moraci,mozda za stepen blaze ali 14 razlike.Delom je blaze jer su nekada svoje darove Gordic a zatim Ivanovic mnogo pametnije koristili-prodorom,dok ovi ne mogu ni to da skapiraju bas.

Edited by UDresuKvinsiMilera
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Mene samo plaši to što bi i ova utakmica i pored brdo asistencija i malo izgubljenih lopti, išla u egal da nismo imali šut skoro 50% za 3 poena. 

Plaši me jer i te kako umemo već u sledećoj da šutiramo 3/24 i da sebi zakomplikujemo život. 

 I u ovoj tekmi, na poslednji njihov trzaj i prilazak na 6 razlike posle 2 trojke Mura, uzvratili smo sa Ivanovićeva dva šuta. Da nismo pogodili... 

Samo koncentrisano do kraja i punog samopouzdanja. 

  • Like 10
  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

8 minutes ago, Dropkick Murphys said:

Mene samo plaši to što bi i ova utakmica i pored brdo asistencija i malo izgubljenih lopti, išla u egal da nismo imali šut skoro 50% za 3 poena. 

Plaši me jer i te kako umemo već u sledećoj da šutiramo 3/24 i da sebi zakomplikujemo život. 

 I u ovoj tekmi, na poslednji njihov trzaj i prilazak na 6 razlike posle 2 trojke Mura, uzvratili smo sa Ivanovićeva dva šuta. Da nismo pogodili... 

Samo koncentrisano do kraja i punog samopouzdanja. 

Oni su izvodili bacanja 24/25.

Nadrealno.

Da je to bilo nekih 70% i da Pukl nije pokusavao vestacki da stvori egal, vec u 3/4 bi bilo reseno.

Svakako obe ekipe mogu bolje.

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...