Alek The Great Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Sto se tice vecerasnje utakmice zaista ne vidim kako mozemo da izgubimo. Cibona ima mladji tim od naseg. Koliko vidim nemaju tamnopute igrace, imaju jednog belog amera i gaucosa i Gegica, ostalo sve domaci igraci.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) 17 minutes ago, odupri se ludilu said: Za početak sezone...ja nekako rezonujem da ova ekipa je napravljena da raste tokom sezone uz dva osigurača Pantera i Ledeja kadra za vise. Ne treba Moora zaboraviti.I naravno da se eventualno dopuni dogodine.Čak mislim da bi Mozli trebao da bude treci i to defanzivi osigurač. Cilj ove ekipe je napad na Evrokup. Kao što znamo, Evrokup se igra po retardiranom sistemu, gde od 1/8 finala sve ide na jednu tekmu, u kojoj imaš prednost ako si bio najbolji u regularnom delu. Ceo regularni deo je jedna velika grupa, tu će biti pa tu nema "reset" kao prethodnih godina, da kako god odigraš prvi deo, uvučeš se u sledeći krug i tamo se kreće od nule. Tako da nemaš pravo na kiks i te eksperimente u fazonu krenemo ovako, pa će videti. Ne verujem ni da će u ABA biti puno drugačije, al ajde tu baš ima pravi plejof. Mozli, koga ja obožavam, je prošle godine u regularnom delu Evrokupa imao 2,9 poena po meču, 5 skokova i 0,8, na kraju to malo bolje izgledalo. Propustio dosta mečeva zbog povreda, na dosta imao 2 faula u prvih 5 minuta, Sve u svemu, ulazak u sezonu sa njime i Balšom na 5 bi bio baš rizičan. Uveren sam da Željko prvi ne bi napravio toliki disbalans između pozicija 1/2 i 5. Donekle bih mogao da razumem ako Željko Kuruksa vidi na 4, a Smajlija na 5. Edited September 1, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Radovanović i Petrović u OKK Dunavu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Radovanovic i Petrovic idu u Dunav na pozajmicu, sto znaci da Djordjije ostaje sa prvim timom. Tu mu se odlascima Dresela i Pejdza, a mozda i Dangubica, otvara poprilican broj minuta.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Ostoja mađijo.https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bat-presudio-trinkijeriju-10-puta-manje-no-sto-je-trazio-od-partizana/397361 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 1 hour ago, Cooper said: Radovanovic i Petrovic idu u Dunav na pozajmicu, sto znaci da Djordjije ostaje sa prvim timom. Tu mu se odlascima Dresela i Pejdza, a mozda i Dangubica, otvara poprilican broj minuta.... Razigravanje tuđih reprezentativaca. 1 hour ago, Cooper said: Radovanovic i Petrovic idu u Dunav na pozajmicu. Tarlać ? Marko Vukčević ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) @realno *w I ja sam na tom tragu bio samo nešto nisam siguran da je ta priča. Mozda se ide sa ako su ruže procvetace pričom jer potencijalni gornji limiti nekih neproverenih igrača su veliki. Jedino je sigurno i kada bi zaigrali sa ova tri centra zna se ko bi letio u slučaju potrebe u Dunav (klub naravno ne rijeku). Eurocup nudi 2 ulaznice ABA 1 a konkurenta je realno 4. Jeste retardiran sistem ali uz prednost domaćeg našeg terena nije to bas nemoguća misija. Volio bih da si u pravu i da će Žoc dovesti zver na pet, ostati Mozli, dopuniti dzebanom na 1 /2 i tako. Ko zna mozd sad kad nam je Trinki "oslobodio" tih 650k evra🤑! Edit:konačno utakmica večeras!!! Edited September 1, 2021 by odupri se ludilu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 27 minutes ago, Son_of_a_gun said: Ostoja mađijo.https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bat-presudio-trinkijeriju-10-puta-manje-no-sto-je-trazio-od-partizana/397361 Hjebote od kako je sns usao u klub i ne evropskim sudovima dobijamo tuzbe. Elem, kosmata prevara nije uspela da nas izlevati kao celava prevara komsije, hvala bratu batu po prvi put u zivotu 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Quote Bez Pantera (rame) i Smailagića (oko) na turniru u Opatiji Prilika za ostale da se nametnu. Steta za Pantericu i Smajlija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klipan Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) 4 minutes ago, Cooper said: Prilika za ostale da se nametnu. Steta za Pantericu i Smajlija... ? U tekstu iznad pise da je otputovao. Odakle sada to? I koji je razlog (ona calma na glavi ili nesto drugo)? Edited September 1, 2021 by Klipan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Ako vcr nije u rosteru ne znaci da nece biti u petak. Sent from my SM-G970F using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 7 minutes ago, Klipan said: ? U tekstu iznad pise da je otputovao. Odakle sada to? I koji je razlog (ona calma na glavi ili nesto drugo)? Pa verovatno to, pukla mu je arkada, pa verovatno žele da iskulira malo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Najverniji opet dobili pozamašan kontigent sezonskih - 8k iz d prajs. Ne znam koji sektor je u pitanju, ali cena for ril Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Ja sam čuo da je neka relativno mala količina u pitanju, poklaše se oko toga. Koliko god da je, previše je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MikiMilane Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) Quote Na osnovu postignutog sporazuma, boje OKK Dunav će ove sezone na dvojnu licencu braniti Nikola Radovanović i Mihailo Petrović. Dakle pored igranja u KLS, mogu biti registerovani za KKP u ABA ligi i Evrokupu. Edited September 1, 2021 by MikiMilane Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Ostoja mađijo.https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/bat-presudio-trinkijeriju-10-puta-manje-no-sto-je-trazio-od-partizana/397361 HHahahah nek se sad jede u sebi sad smrdljivko alavi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 2 hours ago, realno *w said: Cilj ove ekipe je napad na Evrokup. Kao što znamo, Evrokup se igra po retardiranom sistemu, gde od 1/8 finala sve ide na jednu tekmu, u kojoj imaš prednost ako si bio najbolji u regularnom delu. Ceo regularni deo je jedna velika grupa, tu će biti pa tu nema "reset" kao prethodnih godina, da kako god odigraš prvi deo, uvučeš se u sledeći krug i tamo se kreće od nule. Tako da nemaš pravo na kiks i te eksperimente u fazonu krenemo ovako, pa će videti. Ne verujem ni da će u ABA biti puno drugačije, al ajde tu baš ima pravi plejof. Mozli, koga ja obožavam, je prošle godine u regularnom delu Evrokupa imao 2,9 poena po meču, 5 skokova i 0,8, na kraju to malo bolje izgledalo. Propustio dosta mečeva zbog povreda, na dosta imao 2 faula u prvih 5 minuta, Sve u svemu, ulazak u sezonu sa njime i Balšom na 5 bi bio baš rizičan. Uveren sam da Željko prvi ne bi napravio toliki disbalans između pozicija 1/2 i 5. Donekle bih mogao da razumem ako Željko Kuruksa vidi na 4, a Smajlija na 5. Biće wild card dogodine, tako da se slažem sa odupiračem Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Dreksel ipak na pozamici. http://kkpartizan.rs/sr/vest/3080/trej-dreksel-na-pozajmici-u-stalu-iz-ostrova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 33 minutes ago, uvrnuto said: Dreksel ipak na pozamici. http://kkpartizan.rs/sr/vest/3080/trej-dreksel-na-pozajmici-u-stalu-iz-ostrova Mogao je i negde blize, i u kvalitetnije okruzenje. Da je barem zabo neku Grcku ili Italiju, neki tim gde bi imao minute a i jake protivnike. Ciji je on igrac, mislim na agenta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 21 minutes ago, Kooineeperk said: Mogao je i negde blize, i u kvalitetnije okruzenje. Da je barem zabo neku Grcku ili Italiju, neki tim gde bi imao minute a i jake protivnike. Ciji je on igrac, mislim na agenta? Potpisao je on za dobar i ambiciozan klub, prvak Poljske koji ujedno igra i BCL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Joj kada bi se neki 4k linking park ostavio za večeras u 20:00... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 carlos delfino igra za talijane u živopisnim dresovima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Pezara Ace Trice ušla u finale turnira u Opatiji, nadoknadili veliki zaostatak za Ljubljana i trojkom u zadnjim sekundama prošli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 15 minutes ago, Misterija Organizma said: Pezara Ace Trice ušla u finale turnira u Opatiji, nadoknadili veliki zaostatak za Ljubljana i trojkom u zadnjim sekundama prošli. Nadoknadili jesu veliki zaostatak u regularnom dijelu, ali nisu prošli s nikakvom trojkom nego su u produžetku prvo otišli na dvoznamenkastu prednost i onda to na kraju sačuvali. Trojku je zabio Pullen za produžetak. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misterija Organizma Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 2 hours ago, Sharp said: Nadoknadili jesu veliki zaostatak u regularnom dijelu, ali nisu prošli s nikakvom trojkom nego su u produžetku prvo otišli na dvoznamenkastu prednost i onda to na kraju sačuvali. Trojku je zabio Pullen za produžetak. Nisam to video, uključio sam se onda kasnije pa sam video tu trojku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts