Čvarkov Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 6 minutes ago, Luchifer89 said: Nisam uopšte 2 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 2 hours ago, Nemam_ti_kad said: Kako ste zadovoljni sa Lesorom? Nisam gledao potonja dva meca Protiv vas nece igrati zadnju cetvrtinu u finalu - to je sigurno. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Dovoljno je zadnji napad, ne pretjeruj. [emoji846] 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted January 6, 2022 Share Posted January 6, 2022 Kad smo vec kod Lesora greota je ne pomenuti Miletu koji je juče izdominirao,doduše bekove i krila jer ovi centra nisu imali. Bitan je pristup a i pokazao je balans u određenim momentima da pokaže nešto od uvezbane centarske tehnike. Čak je i trojku dao. Ima samopouzdanja i deluje mi kao pristojan tako da on može biti ona vrsta što polako sazrevaju pogotovo što masa ide sa godinama ko i pihtije. Mogao bi on neku Plajs ili Shanli igru furati u godinama ispred nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 11 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Mir Božji, Kurucs se Rodi! Spoiler *Čeka tri mjeseca da ovo napiše* 😂 4 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Ima i boljaSent from my SM-G970F using Tapatalk 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Svaka je bolja od Pere trenera 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 10 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 14 minutes ago, Ne sam Safete said: Svaka je bolja od Pere trenera pero trener koliko citam, dobro vodi spurs filijalu, tako da eto 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 9 minutes ago, uini said: pero trener koliko citam, dobro vodi spurs filijalu, tako da eto i drago mi je zbog toga, to opet ne mjenja činjenicu da je bio očajan onih pola godine 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 9 minutes ago, uini said: pero trener koliko citam, dobro vodi spurs filijalu, tako da eto Eve ga i polozajnik! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 2 minutes ago, Ne sam Safete said: i drago mi je zbog toga, to opet ne mjenja činjenicu da je bio očajan onih pola godine prvi biznis kao kouč, veliki pritisak-nula podrške kluba, očajan sastav = šta je moglo da krene po zlu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 (edited) jbg uini, mogao je sve to sam staviti u računicu edit: to oko podrške mi je diskutabilno, poslije Sutjeske bi i Jeff van Gundy dobio šut kartu Edited January 7, 2022 by Ne sam Safete Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 1 minute ago, Ne sam Safete said: jbg uini, mogao je sam sve to sam staviti u računicu on je prihvatio posao, što je valjda sporcki & ljucki, pravo pitanje je gde je tu bio partizan, kao klub sa tradicijom i know-how reputacijom da sastavi računicu pre angažmana ili pruži podršku dugoročno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 Ne znam, bilo je tu Daning- Krugerovog efekta ako mene pitaš ... a suvišno je pričati koliko je Partizan bio u mogućnosti da pravi računicu te godine. Samo da ponovim, sve najbolje Peri u nastavku karijere. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 1 hour ago, Ne sam Safete said: Naterao si me da ipak napravim gifove. Prvo sam snimao ekran preko telefona, tako mi lakše, ali sam kasnije skontao da mts aplikacija ne dozvoljava snimanje, pa mi je zacrnila snimke. Kasnije me mrzelo da probam i na web-u, ali evo sad odradih. Protiv Zadra sam video baš dosta akcija, koje uopšte nisam primećivao do sada. Ja generalno kad igram košarku obožavam flare i fake screen-ove, ali za to moraš biti mnogo uigran i ti pasevi često budu "napamet". Prva, iako sam mislio da će sjebati kako su se pogubili na kraju, ipak je Rade napravio dobar blok, a za Lideja je ovo zicer. Druga, fokus odbrane na Panterovo istrčavanje, kad ono međutim... 🙂 Lesora ne znaš je l' teže preskočiti ili zaobići. Čestitam Božić ljudima koji slave i želim lep vikend svima! 🍻 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted January 7, 2022 Share Posted January 7, 2022 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 (edited) https://www.nedeljnik.rs/ja-nikud-nisam-ni-odlazio-zivotni-intervju-zeljka-obradovica Kapa dole najvećem. Edited January 8, 2022 by Jakob Aman 5 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 8, 2022 Share Posted January 8, 2022 Uživao sam u svakoj riječi. [emoji846] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Quote Ima jedna priča. Pre par godina idem kod majke i prolazim pored terena u koji smo nekad ja i moji prijatelji ulagali. Ne samo novac, nego i vreme i poklanjali mu pažnju. Neki klinci igraju tri na tri, po starim pravilima, može šut odmah po izvođenju. 3 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 Kod nas se to zove naški i američki. Klinci krljaju američki, samo stoje na trojci i pripaljuju, neće niko da se spusti pod koš.Dostojno svakog prezira. Pu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 5 minutes ago, Son_of_a_gun said: Kod nas se to zove naški i američki. Klinci krljaju američki, samo stoje na trojci i pripaljuju, neće niko da se spusti pod koš. Dostojno svakog penzionera!!! U moje vreme su samo matorci stajali na trojci i pripaljivali jer za sve drugo nisu imali snage 😂😂😂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 9, 2022 Share Posted January 9, 2022 u moje vreme nije ni bilo trojke. mislim, bilo je posle al nije to poenta 3 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts