Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da se i ja oprostim od druga Mozlija sa par gifova iz arhive

spacer.png

spacer.png

spacer.png

bilo je lijepo

spacer.png

srećno gdje god da odeš

spacer.png

• Like 15
  • Love 6
  • Thanks 3
Posted

Da malo prekratim vreme u ovoj predugačkoj pauzi između tekmi...

@SteveFrancis#3

Nemam nikakav info, ovako gledam šta ima na tržištu:

Godinu i nešto pokušavao u NBA, ne ide. Sad njegovih 204 ili koliko već ima, teško da može i da se nada. Na koledžu pokazivao i naznake šuta za tri.

Sve u svemu, bez neke tehnike, ali deluje kao vredan igrač. Ozbiljan raspon ruku iz kojeg proizilazi dobra odbrana obruča. Dobio otkaz pre par dana.

• Like 4
Posted

Nesto mi deluje lagan, bar gledajuci kasete.

Ja se i dalje nadam Silvi, deluje mi nesto snazniji na tu visinu i slican skillset.

Posted

Trenutno, po mom misljenju, bi ovoj ekipi legao Okafor, iako sam skeptican za te igrace koji nikada nisu igrali u Evropi. Navodno, ekipa nije bila zadovoljna njegovim ucinkom u defanzivi, a po trenerovim recima to kod nas nije problem.

Sent from my SM-G970F using Tapatalk

Posted

Meni baš ne deluje lagano. Npr. lagano mi deluje onaj Teri što je bio u Zvezdi.
Ovaj mi deluje kao tehnički upgrade-ovana Mozli verzija. I to dosta.

Šut, dribling, pozicioniranje, završavanje, gde mu nije primarno kucanje, već koristi i tablu

• Like 1
Posted
18 hours ago, realno *w said:

Da malo prekratim vreme u ovoj predugačkoj pauzi između tekmi...

@SteveFrancis#3

Nemam nikakav info, ovako gledam šta ima na tržištu:

Godinu i nešto pokušavao u NBA, ne ide. Sad njegovih 204 ili koliko već ima, teško da može i da se nada. Na koledžu pokazivao i naznake šuta za tri.

Sve u svemu, bez neke tehnike, ali deluje kao vredan igrač. Ozbiljan raspon ruku iz kojeg proizilazi dobra odbrana obruča. Dobio otkaz pre par dana.

Ne stizem da odgovorim nesto sadrzajno. Uglavnom, ne bi bio hrdjav izbor, ali opet ne znam ni sta mi zapravo hocemo...

Posted

Ako ima neko ko hoće i može u Hamburg na utakmicu, a nema karte, ja imam dve na raspolaganju jer me žena odvukla na odmor, pa ipak ne mogu da idem… 😒

Zainteresovani na PM.

• Tuzno 1
Posted

4 hours ago, Eddard said:

Ako ima neko ko hoće i može u Hamburg na utakmicu, a nema karte, ja imam dve na raspolaganju jer me žena odvukla na odmor, pa ipak ne mogu da idem… 😒

Zainteresovani na PM.

Jel na Arubu ili na AuKruševac? 😄

Posted

Jel na Arubu ili na AuKruševac? [emoji1]
Nijedno, ni drugo. Kruševac smo već odradili, zato otpala Aruba, a u zamenu Egipat [emoji295].

/off
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...