MC Thunder 2 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 A i ove sezonske sto se prodaju, samo u ograncienim kolicnama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 (edited) 13 minutes ago, Alex_Serbia said: Mozda ja nisam to shvatio kako treba, ali ne prodaju se sezonske za nivo 400...iz toga sam izvukao zakljucak, uz vec ranije najave da ce indoors sportski dogadjaji biti pod restrikcijama... Rekli su da ne prodaju za nivo 400, zato što će biti dosta tekmi u Pioniru, pa ne smeju da prodaju više sezonskih od toga. I da ide oko 6000 sezonskih u prodaju. Edited August 10, 2021 by realno *w 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Ako bi neki prosek cene sezonskih bio nekih 200 jura, to mu na 6.000 ponuđenih dođe 1,2 M € prihoda od te stavke. Uz dnevne karte i značajan broj mečeva u Areni, prihod od ulaznica bi bio >1,5M. Uz sve pretpostavke, naravno. Mislim da će biti dosta ograničenja boravka u zatvorenom tokom zime, ko zna kako će biti organizovana poseta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 10, 2021 Share Posted August 10, 2021 Sad gledam, promenili su i raspored kategorija karata. Sad je mesto gde sam do sad bio standard 1, nije više standard 2 i košta 32k. Samo konstatujem, ne žalim se. 😄 Mislim da su ok cene s obzirom na Željka, ambicije, tim, smanjen kapacitet... Jedino što ne vidim da su napisali šta u slučaju zatvaranja tribina. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Op op op https://sportske.net/vest/kosarka/kakav-plan-partizan-na-prolece-moze-na-f4-evrolige-445406 U ostalim vestima, Zagorac kapiten 🙂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 1 hour ago, Marvin said: U ostalim vestima, Zagorac kapiten 🙂 Recima velikog Majkla Skota iz The Office: "oh how the turntables..." 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 2 minutes ago, Alex_Serbia said: Recima velikog Majkla Skota iz The Office: "oh how the turntables..." Hvala sto si me podsetio na ovo 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Autoritet, dobro radi sklekove, ima strah od Zeljka. Kud ces boljeg za kapitena. 😅 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brimstone Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 (edited) Edited August 11, 2021 by Brimstone 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Kako montira Tegi, svaka mu čast.Vrhunski su ovi dnevni klupovi.Jedva čekam sledeću nedelju. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Sa ticketline-om ne može nikad jednostavno. Uvek moraju neki dodatni mejlovi, uputstva i ostala sranja. Da ne kažem da se na kraju svede na to da ti kažu da je najbolje da dođeš kod njih. Jebeno svaki put komplikacije sa njima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 On 8/10/2021 at 9:51 AM, Kronostime said: ako zagorac igra dobro, zeljko je kriv ako zagorac igra lose, zagorac je kriv 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Malo je degutantno to seciranje snimaka i fotki sa treninga. Bas je savremeni covjek okupiran tim..a i ja sa njim. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 1 hour ago, oubrevo. said: ako zagorac igra dobro, zeljko je kriv ako zagorac igra lose, zagorac je kriv Naravno da je tako. Zagorac izgleda loše već 3 godine, kod minimum 4 različita trenera. Videli smo razne varijante, od toga da ima loptu u rukama i kreira, do toga da igra iz drugog plana uz neke "između" varijante, ništa nije bilo dobro. Sigurno da neću Željku pripisivati ako Panter i Lidej budu igrali dobro, ili vrhunski, ali eventualno oživljavanje ove hodajuće depresije, svakako da hoću. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Pokusavam da odgonetnem jel sarkazam ili zbilja al mi ne ide :) Sent from my EML-L29 using Tapatalk Zbilja skroz. Iskreno mu želim i jedno i drugo. Nije aluzija na njegovo životno navijačko opredeljenje. Nisam znao da je ganac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 Sa Zagorcem se nista nece promeniti, to znate i vi i vase devojke i njihovi psi 2 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KockoOblo Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 7 hours ago, realno *w said: Naravno da je tako. Zagorac izgleda loše već 3 godine, kod minimum 4 različita trenera. Videli smo razne varijante, od toga da ima loptu u rukama i kreira, do toga da igra iz drugog plana uz neke "između" varijante, ništa nije bilo dobro. Sigurno da neću Željku pripisivati ako Panter i Lidej budu igrali dobro, ili vrhunski, ali eventualno oživljavanje ove hodajuće depresije, svakako da hoću. Sećam se pokušaja da igra iz drugog plana.To se uvek završavalo tako što se Zagorac sam stavljao u prvi plan,posle prvog uručenja.Onda sledi pokušaj metamorfoze u Bodirogu,pa posle 3,4 neuspešna pokušaja idu pokazne vežbe najgoreg divljanja,onda skenjana faca,pa klupa.Mislim da se od dolaska u KKP,njime niko nije ozbiljno bavio.Mislim da mu je ovo poslednja prilika da postane košarkaš. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
uvrnuto Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 (edited) Aj bar na rođendan da ne kenjamo po čoveku. 😄 Sreća putuje noć i dan i traži klub i traži klub i traži klub... Neka je sa srećom, Rade! Edited August 12, 2021 by uvrnuto 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 CSKA izgleda odustaje od Pangosa i ako potpiše Šveda neće biti na tržištu.Španci javljaju da je Željko voljan da sačeka i da smo sledeći u redu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Sjajno, ako oni javljaju. Sad mi je lakse 😊 Salu na stranu, super je sto pripreme krecemo uskoro. Samo da se dopunimo na vreme. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 1 hour ago, Cooper said: CSKA izgleda odustaje od Pangosa i ako potpiše Šveda neće biti na tržištu. Španci javljaju da je Željko voljan da sačeka i da smo sledeći u redu. Ma raskidaju Heketa, a kako Tanjug javlja, mi smo sledeci u redu Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Iskreno možda bi nam Heket bolje legao na ovu dosadašnju koncepciju ekipe a I da se kumu izadje u susret i prepusti Pangos.😊 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted August 12, 2021 Share Posted August 12, 2021 Pa neće raksidati Heketa dok Pangos još čeka NBA ponudu.Nama u korist ide to što EC počinje 20 dana posle EL i možemo da sačekamo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts