Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
13 minutes ago, Alex_Serbia said:

Mozda ja nisam to shvatio kako treba, ali ne prodaju se sezonske za nivo 400...iz toga sam izvukao zakljucak, uz vec ranije najave da ce indoors sportski dogadjaji biti pod restrikcijama...

Rekli su da ne prodaju za nivo 400, zato što će biti dosta tekmi u Pioniru, pa ne smeju da prodaju više sezonskih od toga. I da ide oko 6000 sezonskih u prodaju.

Edited by realno *w
  • Like 1
Posted

Ako bi neki prosek cene sezonskih bio nekih 200 jura, to mu na 6.000 ponuđenih dođe 1,2 M € prihoda od te stavke. Uz dnevne karte i značajan broj mečeva u Areni, prihod od ulaznica bi bio >1,5M. Uz sve pretpostavke, naravno.

Mislim da će biti dosta ograničenja boravka u zatvorenom tokom zime, ko zna kako će biti organizovana poseta.

Posted

Sad gledam, promenili su i raspored kategorija karata. Sad je mesto gde sam do sad bio standard 1, nije više standard 2 i košta 32k.

Samo konstatujem, ne žalim se. 😄 Mislim da su ok cene s obzirom na Željka, ambicije, tim, smanjen kapacitet...

Jedino što ne vidim da su napisali šta u slučaju zatvaranja tribina.

Posted

Sa ticketline-om ne može nikad jednostavno. Uvek moraju neki dodatni mejlovi, uputstva i ostala sranja. Da ne kažem da se na kraju svede na to da ti kažu da je najbolje da dođeš kod njih. 
Jebeno svaki put komplikacije sa njima.

Posted
1 hour ago, oubrevo. said:

ako zagorac igra dobro, zeljko je kriv 

ako zagorac igra lose, zagorac je kriv 

Naravno da je tako. Zagorac izgleda loše već 3 godine, kod minimum 4 različita trenera. Videli smo razne varijante, od toga da ima loptu u rukama i kreira, do toga da igra iz drugog plana uz neke "između" varijante, ništa nije bilo dobro.

Sigurno da neću Željku pripisivati ako Panter i Lidej budu igrali dobro, ili vrhunski, ali eventualno oživljavanje ove hodajuće depresije, svakako da hoću. 

• Like 5
Posted
Pokusavam da odgonetnem jel sarkazam ili zbilja al mi ne ide :)

Sent from my EML-L29 using Tapatalk

Zbilja skroz. Iskreno mu želim i jedno i drugo. Nije aluzija na njegovo životno navijačko opredeljenje. Nisam znao da je ganac.

Posted
7 hours ago, realno *w said:

Naravno da je tako. Zagorac izgleda loše već 3 godine, kod minimum 4 različita trenera. Videli smo razne varijante, od toga da ima loptu u rukama i kreira, do toga da igra iz drugog plana uz neke "između" varijante, ništa nije bilo dobro.

Sigurno da neću Željku pripisivati ako Panter i Lidej budu igrali dobro, ili vrhunski, ali eventualno oživljavanje ove hodajuće depresije, svakako da hoću. 

Sećam se pokušaja da igra iz drugog plana.To se uvek završavalo tako što se Zagorac sam stavljao u prvi plan,posle prvog uručenja.Onda sledi pokušaj metamorfoze u Bodirogu,pa posle 3,4 neuspešna pokušaja idu pokazne vežbe najgoreg divljanja,onda skenjana faca,pa klupa.Mislim da se od dolaska u KKP,njime niko nije ozbiljno bavio.Mislim da mu je ovo poslednja prilika da postane košarkaš.

• Like 2
Posted (edited)

Aj bar na rođendan da ne kenjamo po čoveku. 😄

Sreća putuje noć i dan i traži klub i traži klub i traži klub...

Neka je sa srećom, Rade!

Edited by uvrnuto
  • Like 3
Posted

CSKA izgleda odustaje od Pangosa i ako potpiše Šveda neće biti na tržištu.

Španci javljaju da je Željko voljan da sačeka i da smo sledeći u redu.

• Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, Cooper said:

CSKA izgleda odustaje od Pangosa i ako potpiše Šveda neće biti na tržištu.

Španci javljaju da je Željko voljan da sačeka i da smo sledeći u redu.

Ma raskidaju Heketa, a kako Tanjug javlja, mi smo sledeci u redu

Posted

Pa neće raksidati Heketa dok Pangos još čeka NBA ponudu.

Nama u korist ide to što EC počinje 20 dana posle EL i možemo da sačekamo.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...