Inbox Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 5 hours ago, Cooper said: Inace, Beli je kod nas ponikao. Ako mislis na to da je ziveo (zivi) u bloku 70 i isao u osnovnu skolu 20. oktobar, tako je. Ako takodje mislis da je KKP tamo godinama (decenijama) imao zakupljene termine u sali i to je tacno, kao sto je tacno da iste godinama nisu placali. Tacno je takodje da je isao u skolu kosarke, jer je ziveo u bloku, isao u tu skolu, pa je bilo uz put... Ako je na osnovu toga ponikao u KKP, onda vazi Vise je Sale Djordjevic ponikao u KKCZ, nego Bjelica u KKP. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ako mislis na to da je ziveo (zivi) u bloku 70 i isao u osnovnu skolu 20. oktobar, tako je. Ako takodje mislis da je KKP tamo godinama (decenijama) imao zakupljene termine u sali i to je tacno, kao sto je tacno da iste godinama nisu placali. Tacno je takodje da je isao u skolu kosarke, jer je ziveo u bloku, isao u tu skolu, pa je bilo uz put... Ako je na osnovu toga ponikao u KKP, onda vazi Vise je Sale Djordjevic ponikao u KKCZ, nego Bjelica u KKP. Ako je tako - ne treba nam.Kontam da se za te pare može dovesti Tornike stari gruzijski grobar 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ovo što Željko radi je samo potvrda dobrog rada i kvaliteta KKCZ. Njemu je totalno nebitno ko je gde ponikao ali nekako mu je sigurnije da dovede igrače koji su igrali u CZ. 3 4 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Ovo što Željko radi je samo potvrda dobrog rada i kvaliteta KKCZ. Njemu je totalno nebitno ko je gde ponikao ali nekako mu je sigurnije da dovede igrače koji su igrali u CZ. Sticajem okolnosti su bez ugovora.Mislim da bi sigurno pitao za Bogdana,Bertansa i Milutinova,ali... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K.Dot Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Just now, Luchifer89 said: Sticajem okolnosti su bez ugovora. Mislim da bi sigurno pitao za Bogdana,Bertansa i Milutinova,ali... Bogdan i Bertans su finansijski izvan dometa KKP ali Milutinov bi mogao da dobije isto ili možda malo manje nego što trenutno ima u CSKA. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Šta bi sad, jel dolazi Kamenjaš ili ne? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 7 minutes ago, K.Dot said: Bogdan i Bertans su finansijski izvan dometa KKP ali Milutinov bi mogao da dobije isto ili možda malo manje nego što trenutno ima u CSKA. 2.5m ima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MilošVB Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Pa kao Bjelica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Knipex Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 7 minutes ago, Son_of_a_gun said: Šta bi sad, jel dolazi Kamenjaš ili ne? Ne znam da li je ironičan post ali evo info Najbolji igrač ABA 2 lige i talentovani bh. košarkaš Kenan Kamenjaš novi je košarkaš KK Budućnost Voli, a narednu sezonu će nastupati za njihovu filijalu, Studentski Centar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bogdan i Bertans su finansijski izvan dometa KKP ali Milutinov bi mogao da dobije isto ili možda malo manje nego što trenutno ima u CSKA. Sign and trade ASAP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 6 hours ago, Cooper said: Videcemo. Samo znam da se pravi sportisti bore za svoj tim od prvog treninga, za sebe, za svoje saigrace, za svog trenera, za svoje navijace. Inace, @Barkley#34 mi duguje izvinjenje za ono od pre neki dan. Zato što ti se ostvario san pa se masovno troluje topik? Važi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Bjelica zardjao, daj Andjusica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Stornirati onih 5 miliona... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 5 hours ago, Kosjan Willavić said: Stimaru bih preziveo 🙂 Ali mi ne bi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 Nikad nisam bio pristalica dolazaka domacih igrača iz suprotnog tabora makar to bio i Bjelica. Em nista ne igra em bi bio pod pritiskom sipkasa... bolje razmišljati o drugim opcijama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted July 4, 2021 Share Posted July 4, 2021 4 hours ago, K.Dot said: Bogdan i Bertans su finansijski izvan dometa KKP ali Milutinov bi mogao da dobije isto ili možda malo manje nego što trenutno ima u CSKA. Kako to misliš "manje"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 5, 2021 Share Posted July 5, 2021 U Armaniju raspad sistema.Odoše 10ak igrača.Sad mi je jasnije kako smo doveli Pantericu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 10 hours ago, Cooper said: U Armaniju raspad sistema. Odoše 10ak igrača. Sad mi je jasnije kako smo doveli Pantericu. Bio bi odličan potez kad bi doveli LeDaya. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Sporazumni raskid, zele Melli-ja da dovedu. Dobar ubod bi bio za nas, pogotovo na EC nivou.Sent from my SM-G970F using Tapatalk 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Dolazi nam mvp bundeslige. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Navodno i Aleksa je gotova stvar. Eto, uspeo je ZOC makar jednog da ulovi sa Tegijem i PSD u hodnicima i uceni karijerom na poluvremenu. Dodatno se zacrveneo u licu od jurnjave, ali se isplatilo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Placebo Lone star Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 4 hours ago, propolis said: Bio bi odličan potez kad bi doveli LeDaya. Jebes Pantericu daj neku gudricu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Pravi se balans između mladih igrača, domaćih i iskusnih koji su u padu cene. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Ne znam na kojoj poziciji Željko vidi Avramovića, ako uzmemo da je Punter zacementiran kao starter na SG. Imho je Avramović downgrade u odnosu na Jaramaza i kao navijač Zvezde drago mi je ako je završio kod vas. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted July 6, 2021 Share Posted July 6, 2021 Avram je kombo bek. Downgrade u odnosu na Jaramaza svakako. Ali svakom timu trebaju 2x pg, 2x sg i 1x kombo. A s obzirom da je KP novi sg, mozemo da prezivimo downgrade sa Jareta. Ako uospte Aleksa i dodje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts