Del Piero Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Ma igraju Nemci fudbal, zbog toga ih volim. Santosa neko da isamara i da mu objasni kakve igrace ima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 Ovaj Santos je dobio Alchajmera. Sklonite čovjeka sa klupe, neka vodi neki pomoćnik, bukvalno bilo ko. Čovjek je izveo Bernardu Silva iz igre, ali zato drži tandem trupina na sredini i dalje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nlavrnja Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Bas dosao da kazem da je covek definicija "izlapelog golubara". Ovo nije za otkaz, vec za direkt penziju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Razbijanje na sitne komade 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sector Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Portugal cirkus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Zasluzio Gosens Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Kakvo razvaljivanje. You love to see it. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Bravo Nemci!Trpajte ih sad kao Brazil 2014! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shonke Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Šta je ovom havercu sa dugim rukavima? Ima temperaturu pa mu hladno? Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZiS Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Gosens fenomenalan čitav meč, dominirao je levim bokom... Za kakve pare je igrao u Atalanti u odnosu na gomilu drvoreda koji se zovu levim bekovima, potpuno neverovatno... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Gosens otkrovenje prvenstva za mene jer nisam mnogo gledao Atalantu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Ovaj Gabri je za klasu bolji nego protiv FRA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Što ne igra Joao Felix? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 9 minutes ago, Chaos Is Me said: Gosens otkrovenje prvenstva za mene jer nisam mnogo gledao Atalantu. ja upravo ovo hoću da napišem. Lik sabija, a prvi put sam video čoveka u pripremnoj za ovaj Euro kad su igrali protiv neke Lestonije ili koga već. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Lepse je ovako, bice bolja kvota na njih protiv Francuza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Just now, Chaos Is Me said: Što ne igra Joao Felix? Nešto su objašnjavali u studiju kako nema mesta i za njega i za Ronalda. Kaže Ivan Ivković iz studija u Zagrebu da je Portugal najbolje odigrao utakmicu protiv Hrvatske kad je umesto Ronalda igrao Felix. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Semedo, preužasan fudbaler Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 Nije Gosens nikakvo iznenađenje. Imao je već par vrhunskih sezona u Atalanti, blizu DD učinka. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Portugal sad ozbiljno visi. Nije im baš neka sreća da se čupaju protiv Francuza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Gosens je fenomenalan u 3-5-2, stvoren za full beka, u formacijama sa 4 pozadi mislim da nema poziciju. Tacno je da Kimmich trpi malo ovako, ali mogu da zive sa tim sve dok dobijaju ovoliko od Gosensa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 5 minutes ago, Cilemile said: Portugal sad ozbiljno visi. Nije im baš neka sreća da se čupaju protiv Francuza. Gotovo je sad 14 minutes ago, McLeod said: Lepse je ovako, bice bolja kvota na njih protiv Francuza. ☹️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 19, 2021 Author Share Posted June 19, 2021 (edited) Fudbalski savez Portugala pod hitno treba da odstrani Santosa. Mogu da mu uplate 15 dana ljetovanja. Na klupu da postave nekog pomoćnika, bilo koga ko će da makne jednog zadnjeg veznog i da ubaci dodatnog kreativca u vezni red. Da prestane više tortura nad Bernardom Silvom, stalno ga izbacaju iz igre posle 45 minuta. Kod prvog gola lik je dao savršenu loptu, a ovaj starac ga izvodi na poluvremenu. Vjerovatno ga je pobrkao sa nekim drugim igračom. I da se konačno pruži šansa Feliksu. Gledao sam neke utakmice Portugala u LN, tamo je Feliks bio najbolji igrač na terenu. Edited June 19, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Koliko losa izmena da izvadis Bernarda koji je bio najbolji igrac Portugala u prvom... Sances je mogao i da pocne, ali totalna glupost da pri negativnom rezultatu vadis Bernarda koji je izmislio prvi gol i koji potezom moze da ti resi tekmu. Nemci su top. Za mene prvi favoriti na turniru, uprkos tome sto nemaju klasicnog spica. Ekipa koja ima glavu i rep. I Francuze su nadigrali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 19, 2021 Share Posted June 19, 2021 Kakav cas fudbala Nemaca Portugalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts