Bugl Khan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Kako nije faul na Brozu Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Potpuno kretenska postava Engleske 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 11 minutes ago, ras kass said: neki stream za skvadru bez sbb-a http://live.jokerswidget.org/streamvideo13/euro-2020-england-hd-live-stream-4-5488688.html ako prsne https://www.jokerstreaming.com/euro-2020-england-hd-live-stream-4.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Posle uzbudljivih engleskih napada prvih 20 minuta izgleda da su hrvati došli sebi i uspostavili ravnotežu. Doduše meč je postao dosadan od tada. Sreća pa je i tenis pa šaltam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Koristim Rokkr aplikaciju ali tamo nema prenosa ove utakmice na Sport Klubu (ili sam ja nešto propustio). 🤔 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 13 minutes ago, McLeod said: Potpuno kretenska postava Engleske Ja mislim da oni prethodnih nekoliko godina uopšte ne znaju šta im je prva postava. Krenuli su sa novom generacijom koju su činili Dele Ali, Dajer, Lingard, Henderson... i onda su na pola puta izgleda odustali i ubacili ove klince za koje tvrde da su supertalenti. Ne znam šta rade, iskreno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lobotomija Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Barba Duje 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Englezi izasli u random sastavu, dal su potcenili Hrvate ili Sautgejt veruje da je ovo najboljih 11 bas ne znam. Gvardiol je i meni dobar materijal za obradu, telo, levica, ali na beku izgleda kao da su Livakovica stavili. Usro se bas. Mada i u Dinamu kad sam ga gledao, imao je tu tendenciju da se ukaki i kiksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
McLeod Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 4 minutes ago, drgnk said: Ja mislim da oni prethodnih nekoliko godina uopšte ne znaju šta im je prva postava. Krenuli su sa novom generacijom koju su činili Dele Ali, Dajer, Lingard, Henderson... i onda su na pola puta izgleda odustali i ubacili ove klince za koje tvrde da su supertalenti. Ne znam šta rade, iskreno. Ni ja. Prvenstveno mi nije jasan Tripije na levom beku i cemu sluzi Maunt 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baros Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 10 minutes ago, drgnk said: Koristim Rokkr aplikaciju ali tamo nema prenosa ove utakmice na Sport Klubu (ili sam ja nešto propustio). 🤔 Prenos nije na Sport klubu, već na Novoj S. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Englezi dosta bolji u prvih 15 minuta, kasnije je to bila ravnopravna borba. Fali mnogo Čilvel po lijevoj strani. Foden je igračina. Iz svakog njegovog poteza izbija ogroman talenat. Edited June 13, 2021 by Betolingar Misdongard Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 8 minutes ago, Markoss said: Englezi izasli u random sastavu, dal su potcenili Hrvate ili Sautgejt veruje da je ovo najboljih 11 bas ne znam. Gvardiol je i meni dobar materijal za obradu, telo, levica, ali na beku izgleda kao da su Livakovica stavili. Usro se bas. Mada i u Dinamu kad sam ga gledao, imao je tu tendenciju da se ukaki i kiksa. Mlad je i ovo mu je prvo prvenstvo, naravno mora na štopera a levog beka samo u posebnim situacijama da igra. Hrvati usporeni i bez svežine, mnogo im nedostaje Mandzukić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Sem tih prvih 15-20 minuta, ostalo težak smor od meča. Mislim da su i jedni i drugi zadovoljni sa 0-0. Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 11 minutes ago, Baros said: Prenos nije na Sport klubu, već na Novoj S. Našao. Hvala. 👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Gvardiol je stoper ali cijelu sezonu je igrao beka tako da mu ta pozicija nije strana Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Dobra akcija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) Pa kada ostaviš Sterlinga samog i kada ga niko ne prati, onda je to to. Šteta, iz ničega su dali gol. Edited June 13, 2021 by Don Juan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bode Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Vidis da ti je Gvardiol problematican od starta meca,pritom mlad i ocigledno nedovoljno opusten za ovakav mec i ne uradis nista na poluvremenu.I onda naravno primis gol ni iz cega Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Englezi ništa specijalno ali Hrvati nekako bez svežine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Sterling je jedno 5 puta bio sam... Ajdeeee, ne znaju balvani Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 34 minutes ago, McLeod said: Ni ja. Prvenstveno mi nije jasan Tripije na levom beku i cemu sluzi Maunt Da igra fudbal... u čemu je baš dobar. Za Tripijea se slažem. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Dobre zamjene. Kramarić nevidljiv, Brozović previše grešaka i žuti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ovo što je Sterling promašio sada bi bio promašaj i u američkom fudbalu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Do kad Englezi planirjau gurat ovog panja Sterlinga ko neku klasu? Nula od igraca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ubi dete... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts