n4l1m Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 na kraju ispada kako stvari stoje da smo onim potpisom augusta za cedu pre neki dan, propustili ne augusta, nego aytona.. 🤦♂️ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharp Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 53 minutes ago, mmajstor said: pa? Pa pored Mege nema šanse. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 1, 2021 Author Share Posted September 1, 2021 8 minutes ago, mr clutch said: Nisam siguran da je ovo Nate Wolters? Ili je Jaka Blazic? A sad? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 20 minutes ago, Kankkunen said: A sad? Jos gore. Ipak cu se drzati Nebojsinog iskaza da je Blazic Jaka, Zvezda Jaka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VISOKOLETAC Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Ponovo kosarka na tv-u. Bas mi je nedostajala. Jos da krenemo i mi. Odgledah i komsije i ako ne budu doveli jos nekoga, ovo mi deluje tanko. Vildoza izlomi noge Kurucu. Zanimljivija mi je Cedevita. Ne znam na sta ce to liciti sa Kinom i Pulenom, ali bice zanimljivo. Inace Pulen je bas doterao liniju. Buducnost je sklopila zanimljiv tim. U tisini, i cini mi se i najozbiljniji konkurent u ABA ligi, osim ako komsije ne dovedu jos dva ozbiljna igraca. Prosle godine sam prokomentarisao igre Mitrovica protiv nas na centru, i kako me ne bi cudilo da sledece godine zavrsi kod nas na istoj poziciji. Sto se centra tice, mislim da sa ovim rosterom koji imamo i nije bitno ko dolazi, ali bi bilo dobro da ima neke poene u rukama. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nate Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 3 hours ago, Storm said: Kakav je u odbrani O’Quinn? U napadu je za sve ove koje smo pominjali sem Monroa zver. Za pocetak ima i poludistancu i sut za 3. To ovi balvani koje smo pominjali samo sanjaju. Ako ima imalo istine u tome mislim da bi nam bio najbolji fit na ovu ekipu. Da se ne zavaravamo nije ni on bog zna kakav naoadac, ali je po bbiq-u miljama ispred lesora. Ume i da proigra i da pogodi nesto spolja. Ovo bi mu bila druga sezona u evropi i kapiram da bi njegovi kvaliteti tek dosli do izrazaja u ovoj sezonu. Zakljucao bi reket, a za evropu nema on toliko spore noge da ne moze da brani visike na perimetru. Mozda ne moze sve da preuzme, ali ume da bude zajeban sa strane pomoci. Moze ponesto da pogodi i spolja, u reketu za sasvim sasvim solidan. Potpisao bih ga na keca. Nema ni on te poene u rukama koji nam po mom misljenju najvise fale, ali kad smo vec napravili ovaj rukometni tim bolje on nego neki mediokritet. Jos jednom kazem, mislm da ce on tek da pokaze kvalitet u evropskoj kosarci. Potpisuj! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manu Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 Potpisao je O'Quinn za Paris, idemo dalje. Propustena velika sansa da se uini vrati u halu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 25 minutes ago, Nate said: Ako ima imalo istine u tome mislim da bi nam bio najbolji fit na ovu ekipu. Da se ne zavaravamo nije ni on bog zna kakav naoadac, ali je po bbiq-u miljama ispred lesora. Ume i da proigra i da pogodi nesto spolja. Ovo bi mu bila druga sezona u evropi i kapiram da bi njegovi kvaliteti tek dosli do izrazaja u ovoj sezonu. Zakljucao bi reket, a za evropu nema on toliko spore noge da ne moze da brani visike na perimetru. Mozda ne moze sve da preuzme, ali ume da bude zajeban sa strane pomoci. Moze ponesto da pogodi i spolja, u reketu za sasvim sasvim solidan. Potpisao bih ga na keca. Nema ni on te poene u rukama koji nam po mom misljenju najvise fale, ali kad smo vec napravili ovaj rukometni tim bolje on nego neki mediokritet. Jos jednom kazem, mislm da ce on tek da pokaze kvalitet u evropskoj kosarci. Potpisuj! Izvini sto idem u of, ali jel ti nadimak po Voltersu ili Zeljku Panticu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted September 1, 2021 Share Posted September 1, 2021 (edited) 12 hours ago, StiviKivi said: Iz dana u dan meni je dolazak Kalinića sve veća ludost. Čovek je bukvalno mogao da izabere bilo koji tim u Evroligi i da ubode dvogodišnji ugovor vredan od 2 do 2,5 miliona. On se vratio u Zvezdu. Izgleda da ipak ima po neko kome novac nije najbitniji u životu. Nisi iskren! Pogledaj sta kaze Nebojsa: Quote I te priče o ljubavi u sportu, to je ljubav do poslednjeg evra u sopstveni džep. Svi koji pričaju o ljubavi u sportu nisu iskreni! Valjda doktor kosarke zna o cemu prica? Edited September 1, 2021 by goldberg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inbox Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 8 hours ago, Devil In My Pants said: samo da nije jeo previse u meku, vidim da voli viljusku..inace daj sta das, samo nek dodje 🙂 Ako sam dobro ispratio, ti si pisao da se ne brinemo jer ce Ra da dovede odlicnog igraca na centru. Sada kazes, daj sta das... Jel' dolazi ozbiljan centar, ili uzimamo bilo koga da popunimo broj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 ako dodje ozbiljan igrac onda ra madjija skautingako dodje neko drvo onda se doktor kosarke zaigrao 2 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PERICA!!! Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Bolje niko nego daj sta daš. Nek igra mali Djordjevic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Kada smo već zagazili u septembar, strpićemo i skrpićemo se još tih preostalih 28 dana...Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 @Wingwalker, referišeš na last cut u nba? to bi bilo lepo ako je uzeto u obzir, mada sam pesimista pošto je radonjić jednom potegao za izvesnim quincey millerom i toliko je ispao dobar potez, da je čvrsto rešio da nikada više to ne radi, jerbo, too easy. 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Mislim da misli na finasijsku pozitivu ne placanja jos jedne plate. 😄 50-60k gore-dole. Malo li je na ovu oskudaciju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Mislim da misli na finasijsku pozitivu ne placanja jos jedne plate. [emoji1] 50-60k gore-dole. Malo li je na ovu oskudaciju?Upravo...pazarićemo u oktobru peticu skuplju za toliko. Ali ako se stisnemo do srpske nove...ima da kidamo po ABA ligi sa centrom od 800k. Stvar ukusa.. Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
StiviKivi Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Kada igramo sa Megom i ima li gde da se gleda to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Devil In My Pants Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 3 hours ago, Inbox said: Ako sam dobro ispratio, ti si pisao da se ne brinemo jer ce Ra da dovede odlicnog igraca na centru. Sada kazes, daj sta das... Jel' dolazi ozbiljan centar, ili uzimamo bilo koga da popunimo broj? A u ruke Mandusica Vuka, svaka puska bice ubojita! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Realno i sa ovakvim sastavom smo u top 4 ABBE*. Ja da sam Nebojsa (jesam Nesa, al nisam Nebojsa), ja bih sacekao do kraja prelaznog roka sa angazovanjem centra. Sto se vise plata u stedi, to veca sansa da u februaru za iste pare nadjemo kvalitetnijeg igraca. *Mi smo onaj Bjorn sto je muvao nesto sa porezom pa usao u UPPR. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 imam ja bolju ideju dovedemo pangosa, monroa i lebrona ne potpisujemo nista do ABA PO onda ih aktiviramo i osvojimo sve za male pare zapratite me za vise organic growth recepata 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 1 hour ago, Wingwalker said: Upravo...pazarićemo u oktobru peticu skuplju za toliko. Ali ako se stisnemo do srpske nove...ima da kidamo po ABA ligi sa centrom od 800k. Stvar ukusa.. Послато са SM-A125F помоћу Тапатока Kao u vicu kad Pirocanac zakasni iz Nisa na voz, i krene da trci za njim sve do Pirota i sav srecam prca caletu kako je ustedeo 300 dinara, a cale ga odalmi i kaze: sto nis trcao za busom, pa da ustedis 500 dinara? 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wingwalker Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Dajte Jovketa i Bjelicu za reunion - pet godina mature 2016...Simonovic, Kuz, Walters, Luka, Lazić, Dobrić. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laki21 Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 Čeka se da Partizan potpiše centra verovatno, da se ne bi dizala cena... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crni Posted September 2, 2021 Share Posted September 2, 2021 14 minutes ago, Laki21 said: Čeka se da Partizan potpiše centra verovatno, da se ne bi dizala cena... Nema druze i tamo udarila suša...lose rodile banane ove godine🤷♂️ 1 15 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kankkunen Posted September 2, 2021 Author Share Posted September 2, 2021 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts