Jump to content

Wingwalker

Član foruma
 • Content Count

  4,335
 • Joined

 • Days Won

  11

Wingwalker last won the day on May 30

Wingwalker had the most liked content!

Community Reputation

8,473 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Wingwalker

  Tata

  Tačno...u novembru igrate i sa nekim ozbiljnijim timovima od Splita, Studentskog i Krke... Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
 2. Nije sporno šta je zadatak beka...ali moj post je još jedan osvrt i sumnja u to koncepcijsko rešenje da ćemo nakon 4 sezone rasnih šutera ovu odraditi sa dve genuine trojke na poziciji PG. Dobrićevi procenti za tri sa kraja sezone su bili top level ali da podsetim da smo i Dedu svojevremeno u 3-4 EL tekme u nizu prodali kao pleja...pa je toliko i potrajalo.
 3. Sinoć smo Dobrićevo samopouzdanje i vraćanje u rotaciju nakon povrede na poziciji beka unazadili žestoko forsiranjem šuta i očekivanjem da kreira sebi poene driblingom protiv ekipe kojoj je taj plan dojavljen poodavno. Pokušavao je da probije spoljnu liniju nakon te očigledno prehajpovane prednje promene bržim bekovima koji su ga usmeravali na stranu koja im odgovara jer on nema drugi alat i mogućnost da u sekundi promeni dribling...uhhh al je to izgledalo naivno. To je i rezultiralo sa šutem iz igre od 2/11 i indexom u minusu. Nemojte od sobajle sa : ,,ok...šta sad, idemo dalje'" jer daleko s
 4. Jebiga sad...pa ne može daj odma Radonju ali da ne isplatimo Obrada. Ako bi već i Cirbesovih 3x5 somića moglo tu da bude presudno...onda smo baš sreće kurate.
 5. Treba se ipak strpiti dok ne odradimo naredna 3 gostovanja... a onda će Mega da nam plati za sve. Dedu smo razmazili statusom kojim je tretiran sve ove godine. Stanje u kojem se trenutno nalazi je sramotno i poražavajuće, kako za njegov talenat tako i za klub.
 6. Voleo bi da ovo mogu opravdati teorijom lošeg dana jer mi je verovatnije da su naši limiti jako rano pročitani. Osedlani smo strukovno večeras od strane trenera koji debituje kao glavni trener u evropskom takmičenju i koji je doputovao bez sva tri centra.
 7. nego šta ćemo kad im odemo na noge a oni kompletni...?
 8. uhhh...od Zenita mi nije bilo ovako loše. bar je kop sa indexom u plusu.
 9. žena me ceo dan smarala da idemo večeras da gledamo Tomu... ...bar bi se isplakao nelagodnosti bez.
 10. plus 12 ti u dupetu...bemte u koncentraciju,
 11. jebemu zeca...Dobrić opet vratio onaj sekund premišljanja pre šuta za tri...
 12. strašan pritisak na Walters-u...ne treba fakultet da to provališ kao must.
×
×
 • Create New...