Jump to content

Wingwalker

Član foruma
 • Content Count

  5,930
 • Joined

 • Days Won

  11

Wingwalker last won the day on May 30 2021

Wingwalker had the most liked content!

Community Reputation

10,558 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Možda im daju vajld kard...zemlja košarke, Obra Fx i tai rad.
 2. Wingwalker

  Tata

  Micov je već čovek u godinama...zanese se tako na poziciji beka šutera i eto belaja. Džikić idolopoklonik je sinoć napravio samo jednu grešku...Micov na parketu u zadnjem napadu. Ni za katran i perje nije zaradio...
 3. Al ga je Žoc nacrto...jebalo ježa. Od stopedes kombinacija u rukavu, spalo se na ruski rulet. Džikićev zadnji napad bez tajm auta: ,,ma teraj samo, šta nam bitno toliko".
 4. Žoc ispunio kvotu napušavanja Alekse i to mu je to za danas...
 5. Aleksa i završnica na obruču ko kiso kupus i jupi. Pantera bi bičevao za ovo lelemudjenje. Na svaka tri minuta uzme jedan besmislen šut i toeto.
 6. ..šta sam propustio...? daj linkujte to Sent from my Lenovo TB-8505F using Tapatalk
 7. Može link...? Ja bi to gledo... Sent from my Lenovo TB-8505F using Tapatalk
 8. Teniser sa druge strane mreže ima u CV-u dve masters titule... Monte Carlo, ove i prošle sezone...i toeto.
 9. Ide ovo valjano...sve je otprilike tu na optimalnom broju obrtaja... oseća šljaku, fizički deluje spremno...ali ova njegova opsednutost publikom je sada WTF moment. Na zalasku karijere koju treba krunisati taj frust je duplo besmisleniji. Gledaju da mu što pre vide ledja, propatili su zbog njega najstrašnije zadnju deceniju i tu im, kao i njemu sada nema nazad. Bože zdravlja da pokupi to što duguje sebi, i on tenisu i da im da jedno finalno ćao-zdravo miševi, od mene toliko. Bar ih je uskratio za onaj novokomponovani performans ,,evo ti srce na dlanu..." ... ozbiljan je to pomak.
 10. Sačekaj prelazni rok i sve će biti jasno kao dan. Od našeg simpatisanja je tanka vajda kada genge tresnu o astal. Zo i Lojd su top level 2 ways bekčine za razliku od Berona šarp šutera. Odbrana, prodor, ball handling, tranzicija i alati kojima mogu napasti koš...u tim kategorijama je dobrano iza obojice. Lorenzo je i za Lojda sirijus klačer. Ladniji od prehladjenog zaečarca.
 11. Možda kad nema Luke... Nie savato tri lopte sinoć. Ali neka je tako skočan i u ponedeljak.
 12. Džoni je u zadnjoj četvrtini, nakon već postignutih 10 poena, fino izmorio njihove bekove i iznudio dva ultra jeftina faula kada nam je upravo to trebalo...smirivanje ritma i laki poeni sa penala već na početku napada. Luka je za Ogusta i taj rang ''almost famous'' EC visokih igrača koji nisu skočni i eksplozivni...magistar košarke. 21 poen, 7 skoka, plus-minus sa njim u igri 16 i VAL 28. Kuz je luksuz i za trećeg centra jer jednostavno niko ne želi više to da gleda. Vala i dosta je bilo. Ispoštovan je domaćinski nakon one pizdarije, jedina top level sezona mu je bila kod nas p
×
×
 • Create New...