Oi! Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Au kakva 2 promasaja Bale-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Daniel James i Bale po krilima, Živa oštri kredu da objasnjava 2 geometrijski savrseno paralelne linije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oi! Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Kapa dole Velsu! Turci mogu da se pakuju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Tueci prestali da igraju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Old 666 Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Bravo Velšani, mnogo gotivna ekipica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Kakva je Bale još uvijek igračina. Kao da zadnje 3 godine igra nogomet. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Del Piero Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Na sta lice Turci, dobro petardu nisu primili. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Baleu ce se vratiti ovaj promaseni penal protiv Italije Dobri Velsani, dobra i tekma bila za razliku od one sa Rusima i Fincima. Onaj Yilmaz vise faula napravio nego sto je usao u sanse, a ja ga ina fantasyju imam Promasio covek zicercinu sa 5 metara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Guneš je inače pre početka EP izjavio "razmišljamo o finalu". 🙂 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Sad navijamo za Turke protiv Finske. Da se riješimo jedne grupe 😂 Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 6 minutes ago, Bugl Khan said: Sad navijamo za Turke protiv Finske. Da se riješimo jedne grupe 😂 Švicarske. Ti si baš optimist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) 7 minutes ago, bistru vodu mutim said: Švicarske. Ti si baš optimist Da, Švicarske, pardon. Ako puknu danas. Ali i grupa s Finskom je kandidat 😂 Edited June 16, 2021 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
neko me sabotira Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Just now, Bugl Khan said: Zašto optimist? I zašto Švicarska. Shvatio sam te da misliš na to da će Turci s pobjedom nad Švicarskom u zadnjem kolu biti među dvije najgore trećeplasirane i time olakšati nama da prođemo dalje kao trećeplasirani. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 1 minute ago, bistru vodu mutim said: Shvatio sam te da misliš na to da će Turci s pobjedom nad Švicarskom u zadnjem kolu biti među dvije najgore trećeplasirane i time olakšati nama da prođemo dalje kao trećeplasirani. Ma na to sam i mislio. Ali sam kasno shvatio da sam pomješao grupe. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haklberi Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Turci kod mene po ulicama prvo kolo ludnica, namazani, dresovi, zastave... Danas već samo zastave na prozorima, u trećem kolu ne verujem ni to da će biti. Baš mi nešto pade žao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Je l' upravo rekao da je partnerstvo između Kjelinija i Bonućija kao brak 🤣 Opa Italijani cepaju i ne staju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stiletto Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Igra Italija ko satić. Tačno se zna šta ko radi i to radi majstorski. Samo da ih povrede ne saseku, prvo Florenci a evo sad i Kjelini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Odlican Lokateli kod gol. Zaceo akciju sa dugom loptom i odlicno se kretao u prazan prostor i to sve je nagradio sa golom. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Klotzen Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 (edited) Matori Lihtšajner je mnogo značio Švajcarskoj. Ovde se sve svodi na Šaćirija a to je onda lak posao za Italijane. Da se bar Džaka ili Rodrigez malo razigraju pa da imaju i druga rešenja .... Seferović je meni večita engima u toj repki, ja njega ni na klupi ne bih držao. To je onaj tip centarfora koji da 3 gola u tekmi koju dobiješ 7:0 a kad je tesno nikad ništa. Edited June 16, 2021 by Klotzen 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Odlično igraju Azuri, Švajcarci prazan burek klasičan, bez ikakve ideje su. Mbabu nije loš. Trebalo bi ovo Talijani da reše rutinski ako ne bude neke više sile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Odlična je Italija. Precizno, brzo, dopadljivo za oko. Lijeva strana napada je baš dobra, Spinacola ima ozbiljan motor, a Insinje je veliki znalac. Mora se pohvaliti i Lokateli za dobru partiju. Švajcarska fino iznosi loptu, ali je potpuno bezopasna u poslednjoj trećini terena. Njima je Šaćiri bio sve u tom kreativnom smislu, a on je već par sezona u osjetljivom padu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cilemile Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Gavranović dobio žuti karton nakon 3,5 minute. Svakaćas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Italijani dali gol udarcem van 16. Definitivno neki novi vetrovi duvaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Užasna reakcija odbrane, mora blok u ovim situacijama da stoji dosta bliže. Ovo je izgledalo kao na nekom treningu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted June 16, 2021 Share Posted June 16, 2021 Italijani uz Belgiju najbolji posle Francuske i Nemačke. Zanimljiv tim. bRatelica car. Lokateli pokazuje potencijal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts