Jump to content

Koje reprezentacije prolaze grupu A?  

20 members have voted

1. 1. U eliminacionoj fazi će se naći:

This poll is closed to new votes

• Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 06/16/2021 at 01:00 PM

Recommended Posts

Posted

Baleu ce se vratiti ovaj promaseni penal protiv Italije :classic_biggrin:

Dobri Velsani, dobra i tekma bila za razliku od one sa Rusima i Fincima.  

Onaj Yilmaz vise faula napravio nego sto je usao u sanse, a ja ga ina fantasyju imam :ajme: Promasio covek zicercinu sa 5 metara.

Posted (edited)
7 minutes ago, bistru vodu mutim said:

Švicarske. Ti si baš optimist :classic_biggrin:

Da, Švicarske, pardon. Ako puknu danas. Ali i grupa s Finskom je kandidat 😂

Edited by Bugl Khan
Posted
Just now, Bugl Khan said:

Zašto optimist? I zašto Švicarska.

Shvatio sam te da misliš na to da će Turci s pobjedom nad Švicarskom u zadnjem kolu biti među dvije najgore trećeplasirane i time olakšati nama da prođemo dalje kao trećeplasirani.

• Like 1
Posted
1 minute ago, bistru vodu mutim said:

Shvatio sam te da misliš na to da će Turci s pobjedom nad Švicarskom u zadnjem kolu biti među dvije najgore trećeplasirane i time olakšati nama da prođemo dalje kao trećeplasirani.

Ma na to sam i mislio. Ali sam kasno shvatio da sam pomješao grupe.

• Like 1
Posted

Turci kod mene po ulicama prvo kolo ludnica, namazani, dresovi, zastave... Danas već samo zastave na prozorima, u trećem kolu ne verujem ni to da će biti. Baš mi nešto pade žao.

Posted (edited)

Matori Lihtšajner je mnogo značio Švajcarskoj. Ovde se sve svodi na Šaćirija a to je onda lak posao za Italijane. Da se bar Džaka ili Rodrigez malo razigraju pa da imaju i druga rešenja .... Seferović je meni večita engima u toj repki, ja njega ni na klupi ne bih držao. To je onaj tip centarfora koji da 3 gola u tekmi koju dobiješ 7:0 a kad je tesno nikad ništa.

Edited by Klotzen
  • Like 1
Posted

Odlično igraju Azuri, Švajcarci prazan burek klasičan, bez ikakve ideje su. Mbabu nije loš. Trebalo bi ovo Talijani da reše rutinski ako ne bude neke više sile. 

Posted

Odlična je Italija. Precizno, brzo, dopadljivo za oko. Lijeva strana napada je baš dobra, Spinacola ima ozbiljan motor, a Insinje je veliki znalac. Mora se pohvaliti i Lokateli za dobru partiju. 

Švajcarska fino iznosi loptu, ali je potpuno bezopasna u poslednjoj trećini terena. Njima je Šaćiri bio sve u tom kreativnom smislu, a on je već par sezona u osjetljivom padu.