Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da li se meni cini ili nikad nije bila bolja podrska za Buducnost uz nikad vece odsustvo podrske za Partizan.

Jebem li ga ako Javor ne sudi tendenciozno za Buducnost.

Posted

A tek Nikola.

3 minutes ago, Knjizevnik_Laki said:

sad kad se lomi 2 odluke direktno na stetu future

Vidjecemo komentare Grobara na forumu, ja znam da mi igramo da bi gorjelo.

Posted

Ali kako Novica ne zna da gubi...bas tuzno.

Deluje da je Partizan pokraden jbt,bas sumnjiv faul u napadu a pritom je Pejdz pogodio sut prilikom izlaska iz bloka...

Posted
2 minutes ago, alpaka Bereta Sida said:

Koja je uopce poneta igrat protiv Buducnosti u Podgorici ? Ocito protivniku nije dozvoljeno da pobijedi.

Moze se pobediti al zato moras biti 20 razlike bolji od njih.Recimo Zvezda prosle godine(2 kolo) i pre 3 sezone kad ih je isto samlela u periodu kad su krenuli da padaju velikani u EL.

• Like 1
Posted

Ružna utakmica, previše grešaka i standardno suđenje kod gosn Bokana.

Izgleda ima vrhunske animatorke kad sudije iz sezone u sezonu nije sramota da isto rade

• Like 1
Posted

Bio je faul u napadu ali ne Mozlija nego Tomasa iako su oni svirali Mozliju. Po meni dobra odluka. Tomas izbacio kuk.

Partizan je oštećen kad nije sviran faul nad Mozlijem pa je Trinkijeri dobio prvu Tehničku. Pride su pustili malo grublju odbranu Budućnosti u reketu u drugom poluvremenu, ali sve u svemu nije bilo tendenciozno kako ume. U prvom poluvremenu su sudili ok. Čak su priznali zadnji koš na ulazu Gordića iako je Mozli udario po tabli pre nego što je lopta ušla u koš.

Opet suđenje nije bilo kao kada nama sude tamo.

• Like 2
Posted
2 minutes ago, propolis said:

Trinkijeri kao Gavrilovic, na 28sek do kraja posle tajma krece sa njihove polovine 🤔

I ja sam se zapitao isto, ali sam video da je napad krenuo od 24 sekunde, a ne 14.

Posted

Bio je cisti faul Mosleya. Nepravilan blok, ocito izbaceno desno rame s namjerom da se zaustavi igrac koji se probija prema igracu s loptom.

Kome ovo nije faul nek se prebaci na rukomet.

Ili gurne glavu jos malo u pijesak. 

Posted

Imao je Partizan na 60:60 dve odluke sudija u svoju korist. Gaženje linije Hasana i faul u napadu Kobsa. Viđao sam da takve odluke sudije previde, odnosno sviraju faul odbrani, samo kad hoće, ali ovde su ispravno odsudili. Isto tako mislim i da su sve odluke u zadnjih 2 minuta bile ispravne.

Voleo bih da nama tako sude, ali teško da će se to desiti.

• Like 1
Posted

Meni je oduvek bilo zadovoljstvo gledati dzonija ivanovic cak i u ovako mrtvoj utakmici. Volim te igrace koji imaju kesu.