Zvezdinho Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Trener OKC-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Kakva je igracina Morant. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Kajri 3/4 najgori, ali sada kida i lomi tekmu za Bruklin.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gaga Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 U Atlanti ko zaigra odbranu,ide na klupu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Posle bruke i rekorda, pao je Milvoki bez Butlera, Janis se dogegao do td ali nije to to. A posto nisu usle zilion trojke, teze je dobiti jos je Midleton bio los danas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 charlotte radi dallasu ono sto su oni radili clippersima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Jel ovo lamelo coming out party.?! Lonzo-ovska statistika sem suta ali to je za 2 anomalija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recoba Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Ves Metjuz 6/6 trojke 😍 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 (edited) Jeste gledali najnovije ostvarenje - Silence of the Slams? Maznuo sam sa tvitera, priznajem. 😄 Edited December 31, 2020 by Oštricom brijača Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 Vidi ti Wesa, 6/6 trica. Neocekivano ali 👌 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Pogledah drugo poluvreme Atlanta - Bruklin. I ok je Atlanta, definitivno imaju tu filozofiju "samo napad", ali barem su dobri u tome. Bruklin nije ekipa sa kojom mogu da se grudvaju na taj način, ali veliki broj ekipa će imati problem da isprati to njihovo konstantno trpanje. Ako me išta smara kod njih, to je Jangovo "jurenje" bacanja, ali to je nešto na šta se treba navići jer je očigledno odluka lige da se takve stvari dopuštaju. Bogi je bio odličan 3 četvrtine, onda je u četvrtoj jednom pipnuo loptu. Kajri u 4. četvrtini, nešto tipa 20 poena i 2 asistencije, apsolutno kidanje. Pre toga mislim da je imao 3-16 iz igre. Bruklin na kraju 19 trojki. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 2 hours ago, realno *w said: Ako me išta smara kod njih, to je Jangovo "jurenje" bacanja, ali to je nešto na šta se treba navići jer je očigledno odluka lige da se takve stvari dopuštaju. sinoć slušam aktuelni bill simmons podcast, da ne bude da ja hejtujem rugobicu iz mog nekog privatnog ugla: simmons je bio u fazonu, svaka čast dečku al ovakvo sviranje svega i svačega viđam u ligi kod superstarova sa određenim stažom u ligi. a kad ne dobije to što je ionako smešno a dobio je malopre, otvoreno se dere na sudije koje mu i to tolerišu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Ono sto imam ja da kazem da je gadno kada se na to navuku, onda ocekuju to isto i u PO-u, ali dobiju malo morgen. Sjajan primer je Harden. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ćušpajz Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Just now, Drakaris said: Ono sto imam ja da kazem da je gadno kada se na to navuku, onda ocekuju to isto i u PO-u, ali dobiju malo morgen. Sjajan primer je Harden. s'tim što harden ili luka imaju telo malih bizona, pa imaju priliku da se prilagode. tj luka se prilagodi jer mu je takav mentalitet, pobednički a harden uglavnom jok. ali mogao bi u teoriji. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted December 31, 2020 Author Share Posted December 31, 2020 8 minutes ago, Drakaris said: Ono sto imam ja da kazem da je gadno kada se na to navuku, onda ocekuju to isto i u PO-u, ali dobiju malo morgen. Sjajan primer je Harden. Naravno, plejof je druga prica. Posebno sto serija bude sve neizvesnija. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 2 hours ago, realno *w said: Bogi je bio odličan 3 četvrtine, onda je u četvrtoj jednom pipnuo loptu. Biće mu jako zajebano ako pretvore njegovu igru u to da živi i umire od šuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Kad smo kod tih gadnih faulova, šta su svirali Kajriju... Naskače na 10 metara od koša u polukontri, baca se dva metra unapred u svog igrača, ovaj mali izvodi čitavu akrobaciju da ga izbegne i uspeva u tome, ali sudija svejedno svira faul. Sudija bukvalno istog trenutka shvata šta je svirao, i da se "izvadi", svira faul na zemlji Bukvalno uništavaju košarku sa time. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Gledao sam prvo pol Nets vs Hawks ali mi je bilo muka od onakve igre. Na odbranu ne pomišljaju ni jedni ni drugi, konstantno se kasni, bespotrebno preuzima, trči u kontru kako ko stigne i pripaljuje kako ko stigne... That's not for me. Razumem da je sezona od 72 utakmice i da treba čuvati energiju ali jbg, nisam na ovakav basket navikao i teško da ću se ikad navići. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shunsuke Nakamura Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Ja sam to još davno apostrofirao. Stvarno je bljutavo gledati Janga kako izvodi svaku tekmu po 15 bacanja. Nekako većina tih faulova dolazi neprirodno. To me trenutno najviše odvlači od navijanja za njega. Za skill kapa dolje, fantastičan je igrač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 4 hours ago, realno *w said: Kajri u 4. četvrtini, nešto tipa 20 poena i 2 asistencije, apsolutno kidanje. Pre toga mislim da je imao 3-16 iz igre. Bruklin na kraju 19 trojki. Zaboravio sam koliko je Kajri topina top igrac, i jos lep za gledanje, za razliku od ljudi koji siluju na fiziku. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PorodicneVrijednosti Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Momci nek je sretna svima Nova godina od srca, da se ova situacija cim prije unormali i vratimo se normalnom zivotu ❤️ 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 pitam se ko ce izvisiti iz rotacije kada dodje do playoffa. tesko da se moze igrati sa desetak igraca. a jos okongwu, gallinari i dunn nisu ni zaigrali. mislio sam da ce radish i hunter imati smanjenu minutazu u odnosu na proslu sezonu ali oni igraju jos vise. sto je logicnije naravno, ali sam mislio zbog njihove katastrofalne prve sezone i novih pojacanja da ce izvisiti. mora se priznati da guraju odlicno za sada a i u odbrani su jedni od boljih igraca u rosteru. capela kao sto se i ocekivalo nece igrati zavrsnice utakmica nego ce to biti collins na centru i gallinari na pf. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 Daleko je do PO, prvo treba izgurati ovaj pakleni ritam, a u tom periodu će se iskristalisati i postava za PO, ako uđu u isti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delgado Posted December 31, 2020 Share Posted December 31, 2020 LeBron odlican za 36. rodjendan ❤️ Wes Matthews neocekivani rafal 6/6 trice, Sruder standardan i svi pomalo doprinesose i eto prve gostujuce pobede u sezoni. Bili smo bolji u gostima prosle sezone, pa neka bude tako i ove. Sad odmor, pa da opet pobedimo Spurse. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts