LordOfTerror Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Sta se desava sa ovom ligom? Nash izvodi sve startere na 4.5 minuta do kraja i 15 razlike a imaju napad... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Ne znaju Silver&co de biju. Cini mi se da je svaki rendom idiot na kugli (sry Kyrie) zemaljskoj upozorio pred pocetak sezone da ce ista biti obelezena povredama zbog prekratkog perioda oporavka i nenormalno kondenzovanog rasporeda. Ne, moralo se po svaku cenu pocinjati sto pre, pa liga gubi novac, pobogu! Eto zato sad nece gubiti, kad ponovo obore negativne tv rejting rekorde sa sakatim i obogaljenim rosterima u bitkama za prstenje... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 12 minutes ago, Drakaris said: Izgleda da ce Klipani da osvoje Sve pare na Sunse 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 (edited) 4 minutes ago, John Dies at the End said: Sve pare na Sunse Realno, tu ce biti veoma zanimljiv dvoboj izmedju CP3 i Ronda, ocekujem neko peglanje 1/1. Buker ih takodje pobedio u bablu, sam u klac sutu gde se Klipani nisu stedeli i igrali kao da je plej of utakmica. Zanimljiva serija za gledanje i tu ce biti ogromna podrska za Sanse od mene. Ne verujem da ce Juta proci dalje, ako Konli ne bude igrao. Edited June 13, 2021 by Drakaris 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 35 minutes ago, MrTripleDouble said: Pustim klip da vidim Kajrijevu povredu, ali najjaci utisak mi je realizacija kontre Bucksa 5 na 4 dok ovaj lezi na parketu. Pazi ti ovo krv ti jebem, tacno da ih pridavis da si trener ovog tima. Uvek me je nerviralo kada vidim da se neko baš povredi a ostali nastave da igraju kao da se ništa ne dešava. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 bucksi prodju zbog povreda protivnika, izgube od sixersa ili u finalu i bud ostane trener. najgori scenario. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DameTime Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Treba uvesti "nagradu" za najgoreg trenera godine, i preventivno je uručivati Budenholzeru. 👀 Jes' mi drago što su Baksi dobili ovo da bude interesantnije, ali utisak večeri je ova bezvezna reakcija na povredu Irvinga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Horium Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 Jeste ruzno ta reakcija Baksa za Irvinga, ali nije kao da nedugo zatim nisu Netsi isto to uradili kada je Konaton ostao da lezi sa raskrvljavenom glavom na parketu. Stvarno odurno sa obe strane, ali izgleda da je to manir NBA-a, ili makar ovih ekipa. Greska i sudija sto nisu u oba slucaja prekinuli igru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrTripleDouble Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 1 hour ago, Barkley#34 said: Uvek me je nerviralo kada vidim da se neko baš povredi a ostali nastave da igraju kao da se ništa ne dešava. Ma to stoji, ali ja sam mislio na egzekuciju kontre gde Connaugton poteze trojku preko igraca u 4. sekundi napada. 😀 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 13, 2021 Share Posted June 13, 2021 2 hours ago, mr clutch said: Fino je grcki saban poturio nogu i sjebao Kajrija. Ovo je u najmanju ruku trebao da bude slobodno bacanje za Nets-e, nije dat prostor šuteru za doskok. Stvarno je šaban, nije prvi put da sjebaje igrača sličnim putem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzistrou Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Gordon nije igrač za Eurocup. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Mnogo bolji Sunsi defanzivno. Poprilično sramotne predstave Denvera u cijeloj seriji, uvijek su korak iza. Vidim i navijači Grumenja digli ruke. Draž sporta je što je prekret moguć dok god se igra... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 1 hour ago, Darko said: Ovo je u najmanju ruku trebao da bude slobodno bacanje za Nets-e, nije dat prostor šuteru za doskok. Stvarno je šaban, nije prvi put da sjebaje igrača sličnim putem. najbolje da se sada svi sklone sa terena kada neki igrac krene na kos jer moze da se povredi tokom doskoka. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Neka ovde odrade metlu, svakako Nagetsi ne mogu iznenaditi i proci dalje, a Sansima ce dosta znaciti taj odmor 7-8 dana. Pogotovo CP3 koji bi mogao prvi put u karijeri da se domogne velikog finala. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Trpanje preko MVP-ja omiljena zanimacija Sunsa. Užasno nemoćno izgleda Denver... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 36 minutes ago, gggggggg said: najbolje da se sada svi sklone sa terena kada neki igrac krene na kos jer moze da se povredi tokom doskoka. Je si pogledao snimak? Takođe, po pravilima je faul, zar ne? Ne vidim mnogo razlike između ovoga i onoga što je Zaza uradio Leonard-u. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Jedina nada Denvera je da CP3 počne da promašuje poludistancu. Nažalost, neće se desiti - čovjek je svaki put otvoren kao na lakšem treningu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 MPJ i odbrana, komedija. Takođe Jokić ne izlazi na Pola, ovako mogu do sutra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Neverovatno koliko je ovo sa Paulom cheat akcija...Mala kriza u napadu PHO i odmah odigraju za CP3 na poludistancu i to je kos... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Ovo je smejurija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 MVP bi mogao sam da izađe - ovakva defanziva na CP3 je nedopustiva i neoprostiva. Užas!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 I sada se istresao na Payne-u. Glup potez Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ječmendo Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Čista frustracija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 1 minute ago, Ječmendo said: MVP bi mogao sam da izađe - ovakva defanziva na CP3 je nedopustiva i neoprostiva. Užas!!! Bar zna na čemu treba da radi. Na telu, to jest, brzini i kondiciji. Možda bi mogao da provede par nedelja sa Novakom, da vidi kako se neguje telo. Bez zezanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted June 14, 2021 Share Posted June 14, 2021 Sledi metla, a konjusar svez za OI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts