freethrow Posted January 22, 2021 Share Posted January 22, 2021 2 hours ago, đubrivo. said: meni i dalje ne ide u glavu kako je on tako brzo i tako naglo pao fizički. stalno guglam da proverim jer znam da nije mator ali sam ubeđen da ima makar 32 godine a on 30. još čudnije mi je pošto nije da je krenuo da igra sa 18 u ligi pa kao kilometraža n stuff Što je najbolje, ja verujem da je on pao mentalno, pre nego fizički. Nema više taj drajv i disciplinu koju imam utisak da Klej i Stef imaju. A možda mu i jako nedostaje stara ekipa, Dre, Šone... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darko Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 3 hours ago, stefan81888 said: Svaka mu čast. Mada davao je i moj imenjak što ne menja činjenicu da je bio bolid. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
threepwood Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Alen, momak iz Klivlenda, rasturio mucenog DeAndre Dzordana na komadice 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Eh, kako bi Alen momak iz Landa legao Brooklynu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordOfTerror Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Vrlo moguce da je Dallas nekako ispod radara bas pojeo govno sa trejdovanjem Curry-a iako na prvi pogled nije delovalo tako ni blizu... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Malo igrača u Netsima znade da igra difens. Pogotovu bez Duranta. Pomucice se Nash da im odbranu poslozi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LayupFromTheMidget Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Kapela uzeo Td sa blokadama. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Sa kakvim panjevima Nikola igra, bajo moj. Ja ovo vise ne mogu da gledam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip998 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Au na koju rastimovanu bandu lice Nagetsi u odbrani. Moraju pod hitno da uvaljaju Herisa i Bartona, makar i za drva da ih trejduju. KriminalSent from my SM-A505GN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
gggggggg Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 paul 14 asistencija na poluvremenu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Jak je Finiks, Ejton u odnosu na pocetak sezone dosta bolje saradjuje sa Krisom Polom u napadu, dok je odbrana zategnuta. Kris Pol 14 asistencija za poluvreme, kakav mec ima covek. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip998 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Denver ima šansu da dobije. Barton ne sme da igra završnicu, usraće nešto, mora MPJ umesto njega da se vraća ASAPSent from my SM-A505GN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip998 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Baš su dozvolili Ejtonu da bije Jokaru večeras, 1 bacanje za sada. Sent from my SM-A505GN using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Denver Finiks opravdala očekivanja mora to da se gleda i veceras.Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Pobeda je pobeda, narocito u ovakvom mecu, ali ako smem da kazem, nista ovo ne valja. Jokic jednostavno mora da bude prvi kandidat za emvipija, barem u ovom trenutku. Covek nosi ovu ekipu na ledjima, ne znam da li je skoro videjno nesto takvo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bodo Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Sjajna predstava u Phoenixu ali ono što su svirali Bookeru faul u napadu je baš sramotna odluka. Umjesto +4 i bacanje za 5 Denver se vraća u egal nakon toga Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip998 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Denver ima šansu da dobije. Barton ne sme da igra završnicu, usraće nešto, mora MPJ umesto njega da se vraća ASAP Sent from my SM-A505GN using Tapatalk Na kraju Barton 8 poena u produzetku, pisaj mi u usta Bartone [emoji16] Sent from my SM-A505GN using Tapatalk PA dobro, dobio je lakat u nos, a i odmah sledeci napad offensive basket interference Bridzisa nisu svirali. Ejton je Jokaru ubio po rukama, a covek izveo samo jedno bacanje, i to na 2+1 protiv Nadera. Videcemo sta ce da bude sutra sa Bukerom, Finiks je realno prosuo ovu utakmicu, iako su sutirali 19/44 za 3,a Denver 6/26, uspeli su da izgube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sombor Shuffle Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Buker najverovatnije ne igra sutra, malopre videh tu vest. Cak se je i Kris Pol sudario koleno sa Herisom ako se ne varam, tako da je i tu znak pitanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoudemire Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 (edited) 1 hour ago, bodo said: Sjajna predstava u Phoenixu ali ono što su svirali Bookeru faul u napadu je baš sramotna odluka. Umjesto +4 i bacanje za 5 Denver se vraća u egal nakon toga verujem da bi i doncicu svirali tako nesto. opet nagradjuju flopera, harris prvo faulira booka, onda isflopuje, mi izgubimo zbog toga, a kao da to nije dovoljno booker se povredi. pa jbt. bravo nba ligo. by the way, ocekujem da ih nakantamo u revansu i bez booka, bridges i johnson daju po pet trojki, a ayton 30-20 uz 5 blokada. Edited January 23, 2021 by sunset rubdown 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 rj barrett nastavlja da radi stvari koje zna a od stvari koje ne zna, 2-2 za 3, 3-3 sa linije 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Jos jedan idiotski poraz. Ne znam koliko cu jos moci ovo... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
40Wins Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 @đubrivo. Mislili ste da cete lako protiv mladih momaka Sakramenta, posle par velikih pobeda? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
didžej hel Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 3 minutes ago, AgroLaki said: @đubrivo. Mislili ste da cete lako protiv mladih momaka Sakramenta, posle par velikih pobeda? pitam ja juče knicks fanove, pošto nisam gledao protiv dubsa od 4am, zašto je quickley igrao cca 12min? kažu mi likovi aa pa elfrid shutdownov'o stepha, odigrao maestralnu odbranu. onda sam krenuo da se zajebavam al pitom narod iz razvijenih zemalja & sa velikog tržišta, pa su me iskulirali. rek'o, pravi je mirakul što lebron nije već pokupio takvog lockdown defendora za finala. e sad, čak i za curry - stopera je fox prevelik zalogaj, a i taj haliburton podseća ljude na brogdona u smislu bball iq-a. nisam ga gledao ali svi očekuju danas da mediji upru prstom u knickse jer su glupi propustili takvu legendu u nastajanju. pasaz o iskušenijima elfridovim Let’s start with Elfrid Payton. He’s usually bad, but tonight he was a one-man catastrophe, shooting 3-12, failing to stay in front of De’Aaron Fox, and picking up 5 fouls. It actually should have been 6 fouls, but Tom Thibodeau simply would not let his guy Elf go quietly, and so he challenged a foul call late in the game. Rookie Immanuel Quickley wasn’t much better, shooting 3-9, but the Knicks still managed to outscore the Kings in his minutes. Of course, Thibs brought Elf back to close out the game, and though the Knicks cut the deficit to 2, a flurry of Sacramento buckets put the game out of reach. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted January 23, 2021 Share Posted January 23, 2021 Kako jednostavna sezona za kolegu Frenčajza. Uđe na bilo koju temu i ostavi ovo 29 minutes ago, SteveFrancis#3 said: Jos jedan idiotski poraz. Ne znam koliko cu jos moci ovo... 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts