Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, SteveFrancis#3 said:

Nista od Paula ni za g2. Morace Armani neku 50+ da izvuce.

"dokle ce sunsi imati srece s povredama i neigranjem protivnickih igraca"

• Like 3
Posted (edited)

Interesantno je da su Clippersi ubacili 20 trojki , znači 7 više od Paul less Sunsa (21 poen više) i opet nisu uspjeli pobjedit. I zaista jesu procentualno  najbolji u tom segmentu ne i po uzetim šutevima za tri ali su zato Sunsi  more versatile po pitanju postizanja poena i na druge načine a naročito su bolji u tranziciji.

Edited by bodo
  • Like 1
Posted

Terens Man je otkrice sezone za Kliperse, imaju ga jos dve sezone na smesnom ugovoru. Taj decko je dobio bas malo prostora protiv Sansa u G1 iako je imao trojke 3/3. 

Ja i dalje ne verujem kako igra Redzi Dzekson, korisniji od Sredera u plej ofu milion puta. Ima super brojeve sa odigranih 14 utakmica. 17 ppg, FG51%, 3.1/7.4 trojke, tj 42%...veoma efikasan igrac. Kako ce ovo leto da zabode masan ugovor.

Posted
20 minutes ago, Alex_Serbia said:

Nadam se da ce Bogi vise doprineti u ECF. Znam da ga zeza koleno, ali oni promasaji za 3 u sedmoj su zaista skandalozni.

Kao što se i komentarisalo tokom utakmice, jednostavno je prespor i predugo se namešta za šut (upravo zbog tog kolena), čuvar ga na vreme zatvori. Najpametnije je da ima restrikcije u minutaži za G1, dok vide sa kojom taktikom će Baksi izaći, pa nek za to vreme gleda da bude što korisniji (odbrana, poludistanca). 

Posted
1 hour ago, Alex_Serbia said:

Nadam se da ce Bogi vise doprineti u ECF. Znam da ga zeza koleno, ali oni promasaji za 3 u sedmoj su zaista skandalozni.

Ma to mu je najvise od kolena, kao Hardena sto je zezalo u prvoj utakmici. Ako ne moze da se oporavi kako treba, vise ce da steti timu. 

• Like 3
Posted
2 hours ago, Referent said:

Bruce Bowen on ESPN San Antonio 1250 AM/94.5 FM:

"I know Pop very well and I assure you they would trade anyone on the Spurs roster for Ben Simmons"

Odakle tom prokletom smradu hrabrost da bilo sta izjavljuje bilo kojim povodom... Gnjida usljiva...

• Like 1
  • Thanks 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...