Jump to content

NBA 2020/2021 - Lejkersi b2b ili neko drugi???

Recommended Posts

Posted

-6 nakon ovakvog poluvremena i nije toliko lose. deluje kao da su ayton i payne jedini koji su dosli na utakmicu. 

booker mora da se pojavi u dvorani ali bez herro balla, ako zelimo da dobijemo ovo.

• Like 1
Posted
  On 5/26/2021 at 3:27 AM, stoudemire said:

-6 nakon ovakvog poluvremena i nije toliko lose. deluje kao da su ayton i payne jedini koji su dosli na utakmicu. 

booker mora da se pojavi u dvorani ali bez herro balla, ako zelimo da dobijemo ovo.

Expand  

Upravo to. Ovih -6 izgleda premija za naše koliko su loši u fazi napada. Mora se priznati i Lakersima da su utegli obranu u odnosu na prvi meč.

Posted (edited)

bridges je zasluzio da mu uracunaju u novi ugovor ovo nepojavljivanje u napadu do sada.

a deluje da booker ima 15 izgubljenih.

Edited by stoudemire
Posted
  On 5/26/2021 at 3:27 AM, mr clutch said:

Uptempo kosarka u Staples centru, jedno 200bpm-a. Ko prati rezultat, a ne gleda tekmu reko bi da se odbrana ne pegla.

Expand  

Ne gledam, ali tamo gde je rezultat 71-73 na poluvremenu sam siguran da se ne igra odbrana. Ae Lejkersima da neko da 73 poena za poluvreme u PO.

Posted
  On 5/26/2021 at 3:46 AM, Drakaris said:

Ne gledam, ali tamo gde je rezultat 71-73 na poluvremenu sam siguran da se ne igra odbrana. Ae Lejkersima da neko da 73 poena za poluvreme u PO.

Expand  

Pa kada je ludacki tempo. Napadi traju po 5s, a Luka i Leonard pogadjaju sve i svasta. Cak i PG dobro nabada.

• Like 1
Posted

PG i Kawai ne igraju odbranu,ili fizicki vise ne mogu u oba pravca,ili ih boli ona stvar da se cimaju.Ceo FO zasluzuje otkaz za davanje 120 miliona Kenardu i Morisu.

Posted (edited)

Buker je slepac,sam je prodao tekmu.

Bron jedva ide po terenu,na ulaz vise ne moze.

Edited by Gaga
  • Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...