Jump to content

Recommended Posts

Posted
15 minutes ago, Shunsuke Nakamura said:

Svaki put je bio ocajan kad sam gledao Real, a nije da ga Zidan nije forsirao. Meni on izgleda nespremno, kao da mu fudbal nije u prvom planu. 

Nije Jović prvi a ni poslednji koji je došao u Real da ne radi ništa.

• Like 2
Posted
6 hours ago, Don Juan said:

Stoji, ali stoji i činjenica da je Vincius zvezda u usponu i od početka sezone ima dobre nastupe i sigurno je da se Benzema oseća "ugroženim", pošto ne deluje najbolje na terenu. Primetno je takođe da ni Jović ne dobija mnogo lopti kada je u sastavu. Gotovo sam siguran da su te stvari povezane.

A po cemu je Vinicius zvezda u usponu?

Ja se iskreno ne secam da je Real ranije dovodio i forsirao takve igrace. Napadac koji je dao 7 golova za 52 meca i 2 godine u timu, pa svakako da nije ni novi Rashford, a kamoli Ronaldo. Real u poslednje vreme ima bas lose prelazne rokove, doveli jednu jedinu zvezdu koja se prejela krofni i propustila sezonu.

Posted (edited)

Hojra Ferenc, od 0:2 na 2:2. Još 5 min garbage time. :classic_biggrin:

edit: Dinamo Kiev sa 10 igrača poslednjih deset minuta.

2:2, kraj.

Edited by Neme
Posted
1 minute ago, Abudžaba Dabila said:

Mislim da će ostat Mađari na ovome bodu u grupi do kraja, i ovo je već premašilo moja očekivanja.

Ja sam bio siguran da će imati 0 bodova, iako pojma nemam kakav je Dynamo. Ferencvaros je preloš.

• Like 1
Posted

Morata je non-stop u ofsajdu. Covek naprosto ne ume da se prilagodi i onda se stalno cudi.
Mislim, da kad god sam gledao Juvea ove sezone,da mu bar jedan gol nije priznat zbog ofsajda od 5cm. Jebiga..fokusiraj se i prilagodi.

Posted
12 hours ago, goldberg said:

A po cemu je Vinicius zvezda u usponu?

Ja se iskreno ne secam da je Real ranije dovodio i forsirao takve igrace. Napadac koji je dao 7 golova za 52 meca i 2 godine u timu, pa svakako da nije ni novi Rashford, a kamoli Ronaldo. Real u poslednje vreme ima bas lose prelazne rokove, doveli jednu jedinu zvezdu koja se prejela krofni i propustila sezonu.

Ok. Ako je to merilo onda super. Tako možemo za svakog igrača da otvorimo wikipediju i da ocenjujemo. 

Dečko ima 20 godina, sa 19 je debitovao za prvi tim Brazila, sa 18 je debitovao za prvi tim Reala, ako ga ti ne čini zvezdom u usponu ne znam šta ga čini. Sa druge strane nisam ga upoređivao ni sa Benzemom ni sa Rašfordom, posebno ne sa Ronaldom.

Posted
11 hours ago, Don Juan said:

Ok. Ako je to merilo onda super. Tako možemo za svakog igrača da otvorimo wikipediju i da ocenjujemo. 

Dečko ima 20 godina, sa 19 je debitovao za prvi tim Brazila, sa 18 je debitovao za prvi tim Reala, ako ga ti ne čini zvezdom u usponu ne znam šta ga čini. Sa druge strane nisam ga upoređivao ni sa Benzemom ni sa Rašfordom, posebno ne sa Ronaldom.

Pa mozes sa Mbappeom, to je prava zvezda u usponu (kad je imao 18, 19 godina).

Jeste on debitovao sa 18 godina za Real Madrid i sta je Real Madrid imao od toga? Prosto, za klubove kao sto je Real Madrid igraju samo mladi igraci tipa Doncica u kosarci, nisu oni Deportovo ili Ajax pa da forsiraju mlade igrace sa 7 golova za 2 sezone.

Posted

Ekstra igrac.
Nije mi dzaba u fantasy timu od starta :whistling:

Nego,gledam pre neko vece CL na RTS i spominje onaj mediokritet Strajnic strelce i njegovo prezime izgovara na tako nakaradan nacin,da sam pomislio da se radi o mutantu izmedju kineske teniserke i poljskog farmera. Uzas.

Prezime mu se izgovara Soboslai. Dakle,na oba mesta je obicno 's',a ne 'sh' ili 'zh'. 

Posted

Kakva je masinerija Bajern, Salcburg je odigrao odlican mec i imao povoljan rezultat u 72'  2:2 i onda im ovi sabiju 4 gola do kraja. Usao Sane, i on se upisao, prosto nestvaran nivo fudbala, celu utakmicu melju protivnika, imaju strasnu klupu... Noer je imao jednu strasnu odbranu na 1-0 za Sal posle kornera kad je neko sutirao glavom...  Imali sansu i za 3-2 Austrijanci i opet nisu mogli da izbegnu potop. Strasan gol Boatenga za 3-2 takodje.

Siti relativno rutinski resio Olimpijakos, Feran Tores se polako namece... Nisam ocekivao da Liverpool bas ovako ugazi Atalantu, Jota je jedan od jacih uboda prelaznih rokova. Svi rezultati skroz realni i ocekivani vcrs.

Posted
On 10/30/2020 at 10:29 AM, Crni Bombarder said:

Nego,gledam pre neko vece CL na RTS i spominje onaj mediokritet Strajnic strelce i njegovo prezime izgovara na tako nakaradan nacin,da sam pomislio da se radi o mutantu izmedju kineske teniserke i poljskog farmera. Uzas.

Ovog?

🙂

• Like 1
  • Ha-ha 5
Posted

Mogla bi lagano da se otvori istraga meca Mutd Leipzig.

Posto junajted ne moze ni bazdarevac da dobije, a polufinalisti LS su spakovali 5 komada prosle nedelje.

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...