Son_of_a_gun Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 MVP Jankela. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Sta je ovo breee Koji je njima q Saso izvalci magicni stapic ako ga imas i poslozi ih kako treba inace ode sve u q Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Korak napred, nazad dva, takva nam je sezona. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 21 minutes ago, Alek The Great said: 27 minutes ago, Jakob Aman said: Biće naučna fantastika dobiti neku od tri naredne utakmice sa ovakvom igrom. Ovo nije moj Partizan. Ti Partizan pratis onda od prosle godine. E kakvi su sve balvani igrali za nas ovo je zlato. Mislim da se još nisi bio ni rodio kad sam počeo da pratim Partizan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Očigledno je da je Tomas dovoljan sam sebi a kada mu pridodas cmm onda je to problem koji se prenese na cijelu ekipu osakacenu povredom Jareta i Mozlija koji su esencija prošlogodišnje ekipe i uspjeha. Ovo bi Vlado izgubio jer nema taj trenerski zanat u sebi kao što ga ima Saso. I čini mi se da trener vidi ono što je očigledno i to je napredak. Odsustvo s jankovića je napredak. Treba ozbiljno pokušati dovesti u red cmm (dati mu najnoviji maybelline eyeliner)jer vremena nema pogotovu u odsustvu Jareta. Ja bih zamolio Gordić da izgura malo više naredni period. Inače dobri su bili i Paige i Rade, Danguba, Gorda i Jankela na kraju ta petorka je završila utakmicu. Ja nekako gledam pozitivno a nadu mi daje da će trener znati da riješi ovaj čvor. Inače je .ebali smo čvorka 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 50 minutes ago, odupri se ludilu said: A sa razglasa užas je moja furka Sasvim primereno. Pomislih tada, ovo je najbolji komentar utakmice. 33 minutes ago, realno *w said: Zagor i Janković + 20 CMM i Mika po -12 Taj +/- često zna da prikaže pogrešnu sliku, ali ovo je sasvim realno i odlično dočarava kako je ko igrao. Janković je jedno tri puta bolji igrač od Mike i to je sve što bi trebalo da znamo o Miki. Samo je Gagić uspevao tako da me izuje. Mada Mika je kratko tu, ima dovoljno vremena i potencijala da pretekne Gagulu. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzep Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Duel dve užasno nekonstantne ekipe, s tim što kod nas to dolazi iz problema promene trenera i manjka samopouzdanja usled tog diskontinuiteta, a kod njih usled mladosti i neiskustva, a i manjka objektivnog kvaliteta. Drago mi je što su pali u trećoj zato što nisu ni zaslužili da vode 10 na poluvremenu. Što bi reko el grande Kari - nekad je najgora stvar koja može da ti se desi pobeda a igrao si loše. Nadam se da će shvatiti da ne mogu da spuste intenzitet igre u odbrani i da ne smeju da budu lenji pri pasovima, posebno pri ulaznom pasu. Ostaje naravno problem centra, više u odbrani nego u napadu, ali to se neće do rešiti već će uslediti krpljenje sa Mozlijem. Kod njih mi se, pored Prkačina, jako svideo Dreznjak, 21. god, odličan šut, a ne stidi se ni odbrane. Voleo bih tako nekog mladog beka u KKP, pa da vidimo hoće li procvetati... ali avaj 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 hour ago, Arsenije Pesic said: Sasvim primereno. Pomislih tada, ovo je najbolji komentar utakmice. Taj +/- često zna da prikaže pogrešnu sliku, ali ovo je sasvim realno i odlično dočarava kako je ko igrao. Janković je jedno tri puta bolji igrač od Mike i to je sve što bi trebalo da znamo o Miki. Samo je Gagić uspevao tako da me izuje. Mada Mika je kratko tu, ima dovoljno vremena i potencijala da pretekne Gagulu. ja mislim da Mika neće dugo ostati ------------------------------------- Odličan Rade u prvom pol, trebao ga je ranije ubaciti u trećoj četvrtini. Mada su u tom periodu Cibosi prosuli sve energije što su imali. Vidjelo se da ne mogu onako do kraja, što nije opravdanje za našu igru. Ne znam šta je sa Kodijem a sve mi se čini da je nešto iz svlačionice, onaj pogled prema Novici dosta govori Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Nadajmo se cudu protiv Uniksa...razlika je ofc, nedostizna. Bilo kakva pobeda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 15 hours ago, Ne sam Safete said: ja mislim da Mika neće dugo ostati ------------------------------------- Odličan Rade u prvom pol, trebao ga je ranije ubaciti u trećoj četvrtini. Mada su u tom periodu Cibosi prosuli sve energije što su imali. Vidjelo se da ne mogu onako do kraja, što nije opravdanje za našu igru. Ne znam šta je sa Kodijem a sve mi se čini da je nešto iz svlačionice, onaj pogled prema Novici dosta govori I ja bih rekao da nešto ne štima sa Kodijem. Mozda je hteo da ide, a niste ga pustili... Prozvah ja Jankovica prošle nedelje da mi se cini da moze bolje. Doduše Cibona je bas tanka na centru. Videcemo protiv Uniksa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Što se mene tiče, sezona može početi. 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 hour ago, propolis said: I ja bih rekao da nešto ne štima sa Kodijem. Mozda je hteo da ide, a niste ga pustili... Ne bih rekao da je problem pitanje odlaska. Imam osjećaj da neko previše qrči u svlačionici... Možda kapiten, možda neki klan... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 hour ago, propolis said: I ja bih rekao da nešto ne štima sa Kodijem. Mozda je hteo da ide, a niste ga pustili... Prozvah ja Jankovica prošle nedelje da mi se cini da moze bolje. Doduše Cibona je bas tanka na centru. Videcemo protiv Uniksa. Prvi deo posta kao najgora žuta štampa. Čuj možda je hteo da ode bla bla... Očajno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 (edited) Ne vjerujem da je propolis imao lošu namjeru Edited November 15, 2020 by Ne sam Safete 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Što se mene tiče, sezona može početi. Nije ti to zdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Eh, da je iko od nas zdrav kao da bi bili ovdje... To ti je slično matematici, jedna bolest poništava drugu. [emoji6] 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Rečenica iznad da se stavi u prvi post dogodine, moliću lepo. Kao da smo svi iz Laze pobegli... 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ranzo Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 14 minutes ago, Son_of_a_gun said: Eh, da je iko od nas zdrav kao da bi bili ovdje... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 Izuzetno emotivna ispovest Japanca za Mocart... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 prvi plej, CMM, Gorda, bek vrh suter, Jare, Pejdz, top krilo, Zagor, Danga, Trifa, krilni centar mamoeb, Tomas, Novica, prvi centar rim&pop, Mozli, Janker pa da se posibamo... 1 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikadProtivKaline Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 15 hours ago, Jakob Aman said: Izuzetno emotivna ispovest Japanca za Mocart... previse patetike, premalo samokritike za moj ukus 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patriota iz kauca Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 CMM, Gorda, bek vrh suter, Jare, Pejdz, Zagor, Danga, Trifa, Tomas, Novica, prvi centar rim&pop mamoeb, Mozli, Janker pa da se posibamo...Preteruješ. Možda ovako. previse patetike, premalo samokritike za moj ukusUpravo to. Imao je šansu, usrao je i sad treba ostati gospodin. Ne treba mu ova patetika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Tek kad vidim promjenu u igri i prije svega u pristupu istoj reći ću da Japanac patetiše. Meni sve ovo isto izgleda čak i poslije promjene trenera a znamo svi kako bi ekipe trebalo da odreaguju kad se tako nešto dogodi. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Na terenu izgledaju kao da se mole Bobu da se prekine sezona. Nije tako delovalo protiv Venecije, cak ni protiv Huventuda. Sta li se zbilo u medjuvremenu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts