Stiletto Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakon1 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 On 10/29/2020 at 5:32 PM, Luchifer89 said: zamislite ovaj horor: ĐORĐE GAGIĆ JE NOVI TRENER KK PARTIZAN Ima i od toga gore/bolje (kako ko na to gleda): Gagula igrac-trener. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 57 minutes ago, realno *w said: Toliko o teoriji o bojkotovanju Šćepa od strane igrača... Kažem ja, ovde je jedan rebild jedino logično rešenje. Gorda, Pejdž, Rade, Tomas, Janković, Trifa, i Novica iz ovog sastava, uz povređene Jareta i Mozlija, dakle ukupno devet igrača ove ekipe je prošle godine satiralo protivnike u EC. Ti kao jedinu opciju vidiš raspuštanje istih i kretanje ispočetka, pa da za dve, najviše dve i po godine nešto dobijemo. sa naglaskom na nešto. Nikakva druga opcija ne dolazi u obzir? 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pendulum Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Nešto razmišljam..da li je moguće da je Trinkijeri prosto izvlačio maksimum iz ove ekipe (isticao prednosti i sakrivao mane) i da je nama svima zbog toga delovala mnogo jače nego što realno jeste? Da li smo samo živeli u nekoj iluziji pred početak ove sezone?Da li su naša očekivanja da će nas neko drugi, a da nije iz te klase trenera, vratiti u onaj mod zapravo neosnovana i da nemamo mnogo čemu da se nadamo sa ovim rosterom?...ili je stvarno sve bilo do Vlada, motivacije, neigranja Jaramaza i Mozlija itd... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zoe Bg Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 19 minutes ago, SteveFrancis#3 said: @zoe Bg moraces da nadjes drugi gif, jer ipak merry - go - round, ova nasa bogami nece nidje Vidis da nemam komentara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 2 minutes ago, pendulum said: Nešto razmišljam..da li je moguće da je Trinkijeri prosto izvlačio maksimum iz ove ekipe (isticao prednosti i sakrivao mane) i da je nama svima zbog toga delovala mnogo jače nego što realno jeste? Da li smo samo živeli u nekoj iluziji pred početak ove sezone? Da li su naša očekivanja da će nas neko drugi, a da nije iz te klase trenera, vratiti u onaj mod zapravo neosnovana i da nemamo mnogo čemu da se nadamo sa ovim rosterom? ...ili je stvarno sve bilo do Vlada, motivacije, neigranja Jaramaza i Mozlija itd... Ne znam da li ima jedno ili dvoje ovde da su imali takvu vrstu ocekivanja od placeholder trenera poput Scepanovica. Zato i sva ona halabuka i kuknjava za trenerom ozbiljnog kalibra. Svima je ovde jasno da je zbog specificnosti ovog tima (konstrukcija rostera, karakteristike backcourta i frontcourta posebno i u korelaciji, godine i licnosti igraca, kontinuitet...) neophodno ozbiljno trenersko ime. I Trinki je imao ozbiljnih problema da uklopi sve, ali je na kraju uspeo. Izostala je ta prokleta doselekcija u potpunosti, ona je trebalo da bude kljuc 'odrzivog razvoja', pa ko god je sprovodio. Ovo sto su ovi indijanci doveli je ispod svake kritike, to nisu pojacanja za Borac iz Cacka, a ne za EC kontendera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 Jasno je da ne može baš svako da od ovoga tima napravi jednog od kandidata za vrh EC, ali valjda postoji i nešto između toga i ovog horora koji gledamo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted October 31, 2020 Share Posted October 31, 2020 17 minutes ago, zoe Bg said: Vidis da nemam komentara. Vidim. Vidim. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpert Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bergkamp bcd Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 2 hours ago, Stiletto said: Sta je ovo, navijac Zadra koji nije zadovoljan partijama Gilberta? 2 hours ago, pendulum said: Nešto razmišljam..da li je moguće da je Trinkijeri prosto izvlačio maksimum iz ove ekipe (isticao prednosti i sakrivao mane) i da je nama svima zbog toga delovala mnogo jače nego što realno jeste? Da li smo samo živeli u nekoj iluziji pred početak ove sezone? Da li su naša očekivanja da će nas neko drugi, a da nije iz te klase trenera, vratiti u onaj mod zapravo neosnovana i da nemamo mnogo čemu da se nadamo sa ovim rosterom? ...ili je stvarno sve bilo do Vlada, motivacije, neigranja Jaramaza i Mozlija itd... Drasticno losija igra je posledica odlaska Andree. Rezultati bas i ne - Partizan bi imao 5-0 da je mogao da racuna na publiku i da je imao Jaramaza i Mozlija u timu. Od 5 meceva, tri su igrana na domacem terenu, jedno gostovanje je FMP, a jedno Igokea gde bi Partizan mogao da racuna na podrsku navijaca (koliko je smisleno pustati da ti gostujuci navijaci cine 90% publike je drugo pitanje). Ovde bi se pisalo kako je skor dobar, ali je igra znatno losija i kako ce vas Crvena zvezda ovako lagano dobiti u derbiju. Prosto, liga je takva da se odsustvo publike i dva bitna igraca itekako oseti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odupri se ludilu Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Votka se zove baikal. I flaša je cela ali nije litra. Zaboravio sam šta sam hteo da kažem ali gonite se u pm. Nije ovo ničija prćija zato ili napred ili odstupi. Napred Partizan! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luchifer89 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ne sam Safete Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 I za kraj Huventud, da totalno ubije samopouzdanje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zvezdinho Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Najbolje resenje za KK Partizan. Spoiler Link to comment Share on other sites More sharing options...
jedibojan Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 hocemo mi imati trenera za joventud? Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Meni nije jasno sta se desilo sa Nikolom Jankovicem. Dečko je zamalo bio MVP Aba lige u sezoni 2016/17, a sada ne može da bude ni back up centar i da odigra bar 15mpg na nekom dobrom nivou. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Isto sto i sa Ivanom Marinkovicem. Plafon je odavno dostignut. Ne secam se da ih je neko ozbiljan zeleo posle tih odlicnih sezona u losijim ABA klubovima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MetalHead Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 14 hours ago, goldberg said: (koliko je smisleno pustati da ti gostujuci navijaci cine 90% publike je drugo pitanje) Ajde bre nemoj da si Nebojsa FMP Covic... 😄 Bas sam nesto out svih desavanja u poslednje vreme, ne stizem, odgledah malo utakmice sinoc i produzetak. Ako je to onoliko mucno bilo koliko li je tek onima koji su gledali celu utakmicu?! Potreban je ovde trener sa autoriterom (znanja) sto pre, inace ce kanal biti sve dublji. Otkrio sam toplu vodu, jel? Nekako imam osecaj da bi Dzikic ovo najbrze vratio na neki dobar kolosek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Sta se ceka sa trenerom? Da prodje Huventud, jer nam evropa ove sezone nije prioritet!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alek The Great Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Pa ako se ne varam rekose da ce Milivoje voditi dve tekme. Ili sam ja to nesto prezubio???Kako god, ne secam se kad smo trenera potpisivali pre ponedeljka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakob Aman Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 Ostoja Mijailovic @Ostoja1945 Od 15.Marta pa do danas u #KKPartizan nema tako lepih stvari, kao ni u celom svetu! Svi oni koji žele da Partizana nema džabe se raduju. Sve što je teže više snage imamo, ona proizilazi iz naše istorije i onoga što zapravo jesmo! Preživećemo ovo kao i mnoge teške trenutke do sada 4:41 PM · Nov 1, 2020 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveFrancis#3 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 4 minutes ago, Jakob Aman said: Ostoja Mijailovic @Ostoja1945 Od 15.Marta pa do danas u #KKPartizan nema tako lepih stvari, kao ni u celom svetu! Svi oni koji žele da Partizana nema džabe se raduju. Sve što je teže više snage imamo, ona proizilazi iz naše istorije i onoga što zapravo jesmo! Preživećemo ovo kao i mnoge teške trenutke do sada 4:41 PM · Nov 1, 2020 4 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 1, 2020 Share Posted November 1, 2020 1 hour ago, Jakob Aman said: Ostoja Mijailovic @Ostoja1945 Od 15.Marta pa do danas u #KKPartizan nema tako lepih stvari, kao ni u celom svetu! Svi oni koji žele da Partizana nema džabe se raduju. Sve što je teže više radimo kako nam se kaze... Sto bi rekli ameri: there, fixed it for ya Link to comment Share on other sites More sharing options...
MC Thunder 2 Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 A da lepo prijavimo mi probleme u timu sa koronom, da nam pomere mec protiv Huventuda? Taman dok se nov trener ne uhoda... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts