Jump to content

zoe Bg

Moderators
 • Content Count

  3,750
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

zoe Bg last won the day on December 31 2020

zoe Bg had the most liked content!

Community Reputation

6,543 Excellent

About zoe Bg

 • Birthday 12/27/1988

Recent Profile Visitors

1,513 profile views
 1. Sakrio ga forum sam od sebe vidim ja ali mi nista nije jasno kako je to moguce
 2. Jasno je da nisu znali, pitanje je samo da li im je organizator tvrdio da to nece tako biti u navedenom slucaju, a ako nije onda je pitanje da li su mogli da znaju? Kako je Australija restriktivna u resavanju epidemije i kako su postupali prethodno u istim slucajevima jasno je bilo za ocekivati da karantin bude punog obima. Ovo je fijasko iz vise razloga, jer zbog sporta citaj para dozvoljavas nesto sto nisi svojim drzavljanima i potpuno mi je jasno sto se Australijanci ljute, nisu oni sedeli u kucama da bi ovi mogli da mlate lopticu, ali nije ni ok dovlaciti ljude na drugi kraj sv
 3. Nekim igracima i treba ugasiti internet, da se ne blamiraju. Tomiceva devojka ima muku, ne pere kosu sama, jadna
 4. Stvarno ne znam kako bi mogli da im prekinu sobni karantin, to je do drzave a bas njih boli uvo za sportiste, posebno sto su i za ulazak u zemlju dobili posebnu dozvolu. Svaka cast igracima kako se dovijaju i treniraju u sobi.
 5. Mislim stvarno, ajd obezbedjenje na ulazu/izlazu iz hotela ali ovo
 6. Kako bas Putincevoj da se zalomi
 7. 76k$ nije malo, posebno sto prosle godine je bilo manje prihoda a nije mali broj onih kojima je novac glavni motiv ucesca, zive ljudi od toga. Verujem da je bar 1/3 igraca je otisla samo zbog tog ceka.
 8. Radio je administrator update pa je privremeno bagovalo, trebalo bi sad da bude ok.
 9. Morala sam vise puta da procitam post da bih poverovala sta ti se desilo @Akiro. Ne daj se, neka se gospodja pazi i drzite se
 10. U pravu ste za Iznera, nesto sam pobrkala da sam videla da ima i neki problem. Ma u sustini je nebitno, kao sto je mogla Barti da sedi prosle godine u Australiji mogu i ostali da ne idu tamo.
×
×
 • Create New...