Issey Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Milenković zvan "brze noge"... grogiranom protivniku vratismo nadu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 7 minutes ago, Bugl Khan said: Nije prvi koji odrađuje kvalifikacije po sistemu gdje prva 2 idu na EURO. Vi ste i u takvim kvalifikacijama uspjeli biti treći. Realno, kakva nam je bila grupa i ko nas je vodio kao selekgor, to je bilo i očekivano. Ovde bi već bila tragedija da ne budemo među 2. Bugarski omladinci, skijaši sa Baltika i prosečna Crna Gora. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ras kass Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Upalila se masina....gazimo Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Па ок. Фина реакција после Мађара и да се узму нова три бода против доста слабијег противника. Није да нисмо знали и против оваквих да просипамо бодове некада тако да најважније је узети 3 бода и сачекати одлучујућу утакмицу са ЦГ са другог места. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
berti Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Bas nam dobra odbrana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Ova će se grupa odraditi s pola snage. Najozbiljniji protivnik je Crna Gora Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polivalentni Stevica Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Otkud to da Aca kosica ne prenosi.Nije ni protiv Madjara radio prenos. Nije da mi smeta,svakako mi ide na živce,ali čudi me. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fat Zadd Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Koliko je samo meni VMS bezvezan golman. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Profesor Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 29 minutes ago, Miki28 said: Veljkovica je bas tesko svariti, decko uzasan Ali nikakvog rezona nema da uopste igra. Nijedan argument za te postoji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Što nema Pavlovića? Nisam pratio... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 29 minutes ago, СтелаРоса said: Mislio sam niko nije imao ovako laku grupu U redu, slažem se. Ali koliko teška može biti grupa da Srbija ne završi među prva 2? I onda još kod kuće ne pobjedi Škotsku u odlučujućoj utakmici za odlazak na EURO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
СтелаРоса Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, Bugl Khan said: U redu, slažem se. Ali koliko teška može biti grupa da Srbija ne završi među prva 2? I onda još kod kuće ne pobjedi Škotsku u odlučujućoj utakmici za odlazak na EURO. Pa morao si biti bolji od Ukrajine tada, dok ovde moras biti od Crne Gore. Pritom ti je tamo najteza utakmica bila sa Portugalom, a sada sa Madjarskom. Velika razlika u kvalitetu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, СтелаРоса said: Pa morao si biti bolji od Ukrajine tada, dok ovde moras biti od Crne Gore. Pritom ti je tamo najteza utakmica bila sa Portugalom, a sada sa Madjarskom. Velika razlika u kvalitetu. Stoji sve. Ali tada ste bili 3. pot. Sada ste, zbog Piksijevih rezultata, bili 2. čini mi se. I koliko god je Ukrajina jača od CG, vi ste primili 5 komada tada ako se ne varam. I kažem, Škotska doma za direkt put na EURO. Nije da se bilo baš toliko teško kvalificirati. Pogotovo ako se pogleda individualna kvaliteta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Gledam tabelu, porazom od Mađarske smo zajebali i CG. Mogli su ozbiljnije da se nadaju drugom mestu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perkos2 Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Nek se tera i ovaj piksi, u dve utakmice Samardžiću ni minut nije dao da igra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Tadic jedno prije 15 minuta trebao biti na klupi ali dzaba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Izvinjavam se zbog neobavestenosti, ali prve dve ekipe iz grupe idu direktno na EP, jel da? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 1 minute ago, holden c. said: Izvinjavam se zbog neobavestenosti, ali prve dve ekipe iz grupe idu direktno na EP, jel da? Da. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) U tom slucaju, bez namere da potcenjujem sklonost ka raspadu srpske fudbalske reprezentacije, ali zaista ne vidim nacin kako cak i mi mozemo ovo da zajebemo. Edit: kad malo bolje razmislim, polako, duge su kvalifikacije😁 Edited September 10, 2023 by holden c. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Zali Boze ovog fudbala ali eto, 3 boda se pisu. Nista ovo nije dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
RatzenStadt Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 3 minutes ago, holden c. said: U tom slucaju, bez namere da potcenjujem sklonost ka raspadu srpske fudbalske reprezentacije, ali zaista ne vidim nacin kako cak i mi mozemo ovo da zajebemo. Sto? Meni ne deluje daleko taj scenarij. Poraz od Madjarske u gostima u sledecem kolu je i te kako moguc, stavise realan. Sva je prilika da cemo zbog toga imati imperativ pobede protiv CG (i Krstajine Bugarske) na svom terenu. Znajuci nas, a i posmatrajuci nasu igru u poslednjih par kola, iznenadio bih se da isporucimo dobre rezultate u tim mecevima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
holden c. Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 4 minutes ago, RatzenStadt said: Sto? Meni ne deluje daleko taj scenarij. Poraz od Madjarske u gostima u sledecem kolu je i te kako moguc, stavise realan. Sva je prilika da cemo zbog toga imati imperativ pobede protiv CG (i Krstajine Bugarske) na svom terenu. Znajuci nas, a i posmatrajuci nasu igru u poslednjih par kola, iznenadio bih se da isporucimo dobre rezultate u tim mecevima. Da, da, kako sam otkucao post, tako sam momentalno dodao i disklejmer : ) Iskreno mislim da ce CG i sama nesto zajebati , ali slazem, sa nama se jednostavno nikad be zna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 Meni ovo nije sada pitanje plasmana na EP, nego se borimo da budemo u trecem sesiru. Ne verujem u scenario da dobijamo Madjare tamo sa dva gola razlike niti da cemo imati bolju gol razliku tako da prva dva sesira otpadaju. Tri najslabije drugoplasirane ekipe bice u cetvrtom sesiru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ledd Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) 11 minutes ago, Ta'veren said: Meni ovo nije sada pitanje plasmana na EP, nego se borimo da budemo u trecem sesiru. Ne verujem u scenario da dobijamo Madjare tamo sa dva gola razlike niti da cemo imati bolju gol razliku tako da prva dva sesira otpadaju. Tri najslabije drugoplasirane ekipe bice u cetvrtom sesiru. Ne moramo da ih dobijemo dva gola razlike. Madjari su na +6 a mi na +5 Ako ih pobedimo minimalnim rezultatom to je mi +6 a oni +5 plus mi imamo znatno više datih golova u slučaju da na kraju bude egal gol razlike (vrlo verovatno). Ukratko, ako ih dobijemo najverovatnije ćemo biti prvi. Nerešeno nas održava u igri, a poraz najverovatnije znači ćao djaci, jer nam dolazi odmorna i mozivisana Crna Gora (igraju samo sa nama u tom prozoru). Edited September 10, 2023 by Ledd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ta'veren Posted September 10, 2023 Share Posted September 10, 2023 (edited) I jedan mec manje i duel sa Litvanijom. Trebali smo veceras ubedljivije da slavimo. Edited September 10, 2023 by Ta'veren Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts