Stiletto Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 minute ago, Kooineeperk said: Nike? Jes' vala, Nike. Manje vina, manje vina... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Just now, Stiletto said: Jes' vala, Nike. Manje vina, manje vina... Njihovi su kao trening majice. Ali barem normalno leze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Bravo Vlaho care! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 E do mojega. Pravo vreme sam našao da odem u wc 🤣 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 tika-taka... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Markoss Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Kako je dobar igrac Vlahovic jbt, kompletan. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_a_gun Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ima li neko jači napadački tandem trenutno u svijetu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 minute ago, Markoss said: Kako je dobar igrac Vlahovic jbt, kompletan. Za mene mnogo kompletniji od Haalanda, vise ucestvuje u igri, raznovrsniji je. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 7 minutes ago, Stiletto said: Izjednačila Švedska. Kako nam to leži? 😄 Sada nam je sve jedno, ako ovako ostane 😁 Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Rutiniranje. Da nemaju Halanda Norvezani bi bili niza osrednja ekipa. Bravo Stojkovicu. Bravo Dusane. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drug Crni Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Prvi deo poluvremena losiji,ali smo onda fino preuzeli inicijativu...sto mi se svidja..to je odlika dobrih ekipa,da umeju polako da preuzmu kontrolu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Sada gledam gol razliku nas i Finaca.....i nema veze, neka ostane ovaj rezultat 😆 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 2 minutes ago, Don Juan said: Sada nam je sve jedno, ako ovako ostane 😁 Pobjedom smo 1 pa samim tim i u 2 sesiru za kvalifikacije za Euro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
drgnk Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Živković mi jednostavno nije za poziciju na kojoj igra. Dosta je tu alibi igre. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Issey Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Vanja Milinković se opasno nametnuo kao prvi golman. Ona odbrana Haalandu na početku je vrhunska. Dobro igra i nogom... Nadam se još nekom golu iz kontre. Oni će sad morati da napadnu, pa će biti prilike... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzoneee Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Ala će Pavlović biti klasa samo da prikupi još malo iskustva. Strašno kakav potencijal. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Juan Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Just now, Miki28 said: Pobjedom smo 1 pa samim tim i u 2 sesiru za kvalifikacije za Euro? Da. Svi pobednici grupa idu u drugi šešir 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 On 9/24/2022 at 9:09 PM, iamsho4sho said: haha ovaj vlahovic prosecan igrac On 9/24/2022 at 9:20 PM, iamsho4sho said: Vlahovic blage veze nema kao napadac.. prosecan igrac. Zajebo se Juve samo tako 6 minutes ago, Miki28 said: Za mene mnogo kompletniji od Haalanda, vise ucestvuje u igri, raznovrsniji je. Od subote do utorka. Šta reći 😁 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Mene je Vlahović oduševio protiv Azera, ne mora da se namesti, šutira na sve načine. Sila. Značiće mu ovaj gol. Fino je i Mitar zasmetao golmanu protrčavanjem. Da nam je jedan Kostić na desnoj strani. Uz kompjutera Tadića bilo bi zlo i naopako. Svaki put kad dobije dobru loptu napravi nešto. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 3 minutes ago, Tom Bombadil said: Od subote do utorka. Šta reći 😁 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
suptil Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 4 minutes ago, drgnk said: Živković mi jednostavno nije za poziciju na kojoj igra. Dosta je tu alibi igre. Neka ga Brazilci skautiraju lepo a mi protiv Brazila sa Lazovicem na toj poziciji 😄 Zivkovic bas nista u prvom poluvremenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 (edited) Inace jako mi se svidja kako igra Ilic, jako lijepo se krece i uvijek dostupan za pas, brzo se oslobadja lopte, ne komplikuje. Edited September 27, 2022 by Miki28 typo 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mendoca Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 Živković je namestio praktično šansu Norvežanima u 20 sekundi, tako što je ko indijanac nekim karate potezom prodao loptu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tom Bombadil Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 minute ago, Miki28 said: ? Uvek je zabavno čitati ovakve zaokrete u raspoloženju generalno. Nevezano za bilo koga lično Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted September 27, 2022 Share Posted September 27, 2022 1 minute ago, Tom Bombadil said: Uvek je zabavno čitati ovakve zaokrete u raspoloženju generalno. Nevezano za bilo koga lično Vlahovic je jedan od najboljih mladih napadaca danasnjice. Falio mu je gol ali i orotiv Svedjana je bio sjajan a vcrs ga svuda ima. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts