holden c. Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Inace, mozda najveci sok mi je bio nakon sto smo poveli, ladno se nismo zabunkerisali vec smo nastavili sa presingom. Sta vise, nakon Mitrovog gola, ta preostala 4 minuta su vise provedena na njihovoj nego na nasoj polovini. Portugal mozda nije bio na svom nivou, ali nebitno, pogledajte ta imena, pa oni su bruka, ali bruka jaki! Sta je napravio Piksi, au, nemam reci... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
woolgatherer Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 10 minutes ago, Referent said: Колико голова су заједно дали Тадић и Митровић од укупно голова репке од како су почели да играју? 4 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Ima li negde snimak gola sa Gojkovim vinjak glasom? Dok me još drži erekcija. 3 17 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 8 minutes ago, Mile1 said: Mitrovdan da se proglasi za 14 novembar Hvala brt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
attolini Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 . Ma bravo...da nam je trebalo nereseno nikad prosli ne bi...njima je trebalo, tako su igrali i zato su izgubili , ... ima neke pravde u fudbalu.. . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 4 minutes ago, Dracarys said: Meni je fascinantno koliko našu repku hoće taj prolazak na SP u odnosu na EP gde je duplo lakše proći. Ja smem u kola da necemo ni na iduce EP otici 😄 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 2 minutes ago, Dropkick Murphys said: Ima li negde snimak gola sa Gojkovim vinjak glasom? Dok me još drži erekcija. 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DejoLazaKalina Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 3 minutes ago, holden c. said: Portugal mozda nije bio na svom nivou, ali nebitno Svako igra onoliko koliko mu protivnik dozvoli. Sabili smo ih. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prijatelj Mitar Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ja smem u kola da necemo ni na iduce EP otici 😄 Pratim + podizem: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 2 minutes ago, Kosjan Willavić said: Ja smem u kola da necemo ni na iduce EP otici 😄 I Piksi bidne smenjen, dođe novi trener i odemo na svecko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
u pokušaju Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Не узимајте као 100% тачно, али од 139 голова од 2013. године, од када играју заједно за репку, дали су 60 голова. Митар 44 и Тадић 16. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kosjan Willavić Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Ovo je nasa najveca pobeda otkad sam svestan kao zivo bice. Ono nad Nemackom je delom bilo i zbog naklonjenosti srece, za mene licno ovo je jos veca i bitnija pobeda jer smo nadigrali rivala! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dropkick Murphys Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 1 minute ago, sassha said: 🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸 Hvala brt. Naježio sam se upravo i osetio malo isparenja. A tek njegovo oduševljenje u glasu kad je posle 15ak sekundi skontao da je 90. minut 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Inače, ždrebe je 1. aprila (bez zezanja). 15 jula se objavljuju raspored i satnice a SP je od 21. novembra do 18. decembra 2022. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sassha Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 1 minute ago, Dropkick Murphys said: Hvala brt. Naježio sam se upravo i osetio malo isparenja. A tek njegovo oduševljenje u glasu kad je posle 15ak sekundi skontao da je 90. minut 😂😂 I da ide za Katar uskoro 😍😍🎤🎤🇷🇸🇷🇸🎖🎖 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 . 5 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arsenije Pesic Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Izdominirali smo Portugal u Lisabonu. Jebote. Večeras je poništen apsolutno svaki kliše koji prati srpski fudbal. 20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kooineeperk Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 2 minutes ago, Cooper said: . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Константин Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Данас кренух да напишем јебо вас Вучић колико се бзз пише о политици, играмо добар фудбал, Пикси је шампион имамо чему да се надамо. И одустах, а знао сам и сво вријеме пишем да играмо фудбал који се може гледати, чак шта више који једва чекам да гледам. Сплет блесавих околности ме спријечио да не будем вечерас у Португалији али заиста сам хтио да се поклоном фудбалском цару. Рођени шампион који је отписаној репрезентацији усадио побједнички менталитет и успут их убиједио да могу да играју модеран фудбал. Свака част и Митру и свим момцима али посебна почаст за фудбалског цара Драгана Стојковића Пиксија. Посебно јер се попишао на домаћу батађора струку и чекалице и лажне тактике. Зато смо и награђени на овај начин. 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
L' Imperatore Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 4 minutes ago, Arsenije Pesic said: Izdominirali smo Portugal u Lisabonu. Jebote. Večeras je poništen apsolutno svaki kliše koji prati srpski fudbal. Pa dobro, nije baš svaki. Ipak smo primili gol u prvom minutu odlučujuče utakmice, gde smo se verovatno svi zapitali, " pa dali je moguće", ili rekli "znao sam" 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
duško matić Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Jedva čekam panini album za svetsko 😎 Kakva partija, rašrafili smo ih tamo, za mene potpuno neočekivano. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Drago mi zbog Piksija isto. Prije nego je postao izbornik je rekao da bi Srbiju sigurno odveo u Katar. Prije neki dan kaže da Portugalci ne lete, da kakav eventualni odlazak, to se mora. Osvježenje u moru floskula i alibi izjava. Odlično je izgledala Srbija u 3 od 4 poluvremena protiv Portugala i oba puta se vratila iz minusa. A isti igrači koji su se blamirali protiv Škota i sličnih dok on nije došao. 9 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrX037 Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 Izdominirali smo ih u svim elementima igre... Zasluženo skroz. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cooper Posted November 14, 2021 Share Posted November 14, 2021 . 3 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts